Siz alınır mıydınız? Eski dediğime bakmayın eşyalar yeni. Bir tane orta sehpa, kitaplık, puf, perde, birkaç mutfak eşyası. Baya işine yarar aslında versem ama yanlış anlar diye korkuyorum.

Siz alınır mıydınız? Eski dediğime bakmayın eşyalar yeni. Bir tane orta sehpa, kitaplık, puf, perde, birkaç mutfak eşyası. Baya işine yarar aslında versem ama yanlış anlar diye korkuyorum.

Ben olsam, temiz kullanılmış ise ve de zevkime uyuyorsa gayet kabul ederim. İkinci el piyasasını severim nihayetinde. Sen arkadaşına eşya vermeden teklif et, olmadı eşyaların resimlerini at, “işine yararsa al tepe tepe kullan” de, oda saçmalayıp alınmasın bir zahmet. İnsanlara iyilik yaparken bile çekinir olduk. Aranız iyiyse çekinme derim. Değilse, nasıl teklif ettiğine biraz özen göster tabi, eskilerini verir gibi yapma da.
Yardımcı olmaya çalışıyorsun yanlış anlayacağını sanmıyorum. Ki kendi dizebiliyorsa rahatca zaten sana ihtiyacı olan başka birine vermeni söyleyecektir ama ters tepmez sanmıyorum ince düşüncelisin bence
Cevap
12Cevap
Bence gayet iyi olur, düşünceli olduğunuzu düşünür
Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek adına öncesinde sorup fotograflarını gönderebilirsiniz istediği bi şey varsa kendisi söyler zaten.
Direkt götürüp vermeniz hoş olmaz.
Ben olsam almam onun yerine herşeyi yeni almayı tercih ederim ama sen onu düşünmüşsün değer verip önemsemişsin o da isterse alır isterse almaz.
Benim evde şunlar şunlar var kullanmıyorum, işini görürse sana vereyim diyebilirsiniz bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok.
Alınmaz bence hem fazladan giderden kurtulur. Tatlı dille sor kendisine. İsterse verirsin.
Az çok bilirsin gurur kibir yapacak biri değilse memnun bile olur
Benim işime yaramiyor kenarda duruyo işine yarayacak birseyler varsa al de
Yeni bir eve çıkıyorsun eşyaya ihtiyacın olacak destek olmak istiyorum dersin
Aranızda yakınlık varsa anlamaz bence çok güzel bir düşünce ☺️
Bence yanlış anlaşılmaz hele öğrenci ise şu devirde dua edilir her şey para demek 🌸
Mutlu olur kanka 😂 Keşke bende eve çıktığımda eşya veren olsa
Sonuçta yardım ediyorsun düşünmüşsün eski yeni nolcak
Çok eski kırık dökükse bozulabilir iyi görünüyorsa verebilirsin.
Alınırsa arkadaş değildir demek ki. Ver gitsin kıymetini bilsin senin.
Emin ol o da acaba şunu pekte kullanmıyor acaba bana verir mi ki diyordur 😂
gerçekten mi
@antartika3434 Tabiki, arkadaşım diyorsunuz üstelik merak etmeyin mutlu bile olacak dusuncenizden dolayı
niye yanlış anlasın yahu ben olsam sevinirdim
Bence alınmaz ama yine de sor eğer isterse ver
Güzellikle sor
Belki ister alir
Eğer hasarlı değilse bence verilebilir mutlu olur
Bu devirde kimseye iyilik yaramıyor
Aksine çok mutlu olur
Dediğin gibi eşyalar yıpranmamışsa niye olmasın
Hayır tabiki neden yanlış anlasin.
İlaç gibi gelir bence.
Spotçular alır...
Her şey pahalı zaten işe yarayanları ver bence