2 bin borc istemistim sagolsun verdi odeme konusunda hicbir sıkınti olmaz oderim 2 2 sadece bana verdigi 2 ile borcumu odedim bu ay her sey ust ustte geldi bir tıkandım o yuzden istemistim şimdide hic param yok ayin ortasindayiz daha ve o kadar cok begendigim seyler varki yigenim icin kendim icin magazalarda inidirimde oldugu icin hersey bitiyor bende hemen almak istiyorum bidaki ay maaslara zam gelicek zaten oderim yani tekrar sizce istesem olur mu daha yeni istemistim. Ve ben gezmeyi cok seviyorum haftasonuda gezmek istiyorum para lazim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vere bilir bu onun insiyatifine kalmiş çokmu ihtiyacın var
İşe bile yuruyerek gidip geliyorum yol param bile yok ailemede demiyorum cunku o kadar parayi ne yapti n diyip ustume gelmesinler diye ailem bilmiyor borcum harcim oldugunu
Anladım zor durumun bulunur bir yolu
Sizce nasil istiyeyim
Utaniyorumda
Ödeyeyim
Gezmek için borç istenirmi bilmem ama verir heralde
Birde daha yeni istedim 1 hafta once ve bu ay oderim dedim onu bankaya odedim faize binmesin diye Şu an işe bile yuruyerek gidip geliyorum hic param kalmadi cok dagitiyorum birde herkese hayvanlara sokakta yasayan kisilere o yuzden cok savurganim boyle tikaniyorum bazen o kisiden yine istesem ayip olur mu diye dusundum ama odiyicem subat ayinda
Aranızdaki hukuka bagli
Daha yeni tanisigiz ama her gun konusuruz kendisi patron verebilek gucu var ama işte farkli algilarmi onu bilmiyorum
Benim patronum degil
Algılayabilir bir beklenti içine girebilir
Ama odiyicem
Farketmez başka şekilde beklentilere yol açabilir yeni tanidigin bir insan
Yakininda degilim sonucta oderim uzaklasirim olur biter
Oyle birine benzemiyor zaten
Bilemezsinnn burası Türkiye
Ne yapiyim sizce
Eğer önceki borcunu ödemişsen isteyebilirsin ama diğer türlü belki hoş karşılamaya bilir
Odemedim işte daha yeni istedim 1 hafta once onu bankaya odedim faize binmesin diye borcum Şu an işe bile yuruyerek gidip geliyodum o kisiden yine istesem ayip olur mu diye dusundum ama odiyicem subat ayinda
Arkadaşın ile arandaki güvene bağlı. Tabi şartlar zor belki onda da olmaya bilir. İste bakalım ne diyecek
Arkadasim degil benim pek arkadasim yok zaten bu kisiylede yemi tanisik gibi bir seyiz ama cok konusuyoruz her gun beni az cok tanimistir heralde yani odiyecegimi bilir
Aldığın borcu verdin mi peki
Odemedim işte daha yeni istedim 1 hafta once ve bu ay oderim dedim onu bankaya odedim faize binmesin diye borcum Şu an işe bile yuruyerek gidip geliyorum hic param kalmadi cok dagitiyorum birde herkese hayvanlara sokakta yasayan kisilere o yuzden cok savurganim boyle tikaniyorum bazen o kisiden yine istesem ayip olur mu diye dusundum ama odiyicem subat ayinda
veren birdaha veriri. ödemişsin nasılsa.
Odemedim işte daha yeni istedim 1 hafta once onu bankaya odedim faize binmesin diye borcum Şu an o kisiden yine istesem ayip olur mu ama odiyicem subat ayinda
istediğin kişiye bağlı. samimiyet derecen önemli.
Daha yeni tanisik gibi bir seyiz
Ama cok konusuyoruz yani az cok dolandirmiyacagimi dusunuyordur insallah
ama benim bildiğim bir kez ödenmeden alınan borç üstüne tekrar borç istenmez karşı tarafda farklı algılanır.
Evet en iyi kalsın
bencede okadarcık para için kaliteni düşürme gözünde.
Ama yol param bile yok aksama kadar birseydr yemiyorum yuruyerek gidip geliyorum
başka birinden isticeksin.
Oyle biri yok
sen ormandamı yaşıyorsun?
Yo herkeste tanismak isterse ama benjm cevrem azdır oyle tercih ederim. Gereksiz kalabaligi ne yapiyim
Ayıp bence zaruri bir şey de değil alma
Ama odiyicem bu ay 2 2
1 hafta once istedim ve bu ay oderim dedim onu bankaya odedim faize binmesin diye borcum Şu an işe bile yuruyerek gidip geliyorum hic param kalmadi cok dagitiyorum birde herkese hayvanlara sokakta yasayan kisilere o yuzden cok savurganim boyle tikaniyorum bazen o kisiden yine istesem ayip olur mu diye dusundum ama odiyicem subat ayinda
Nolcak ki iste
Oncekini odemedim daha
Olsun yakın biri değil mi
Daha yeni tanisigiz
Ama her gun konusuruz kendisi patron verebilek gucu var ama işte farkli algilarmi onu bilmiyorum
Benim patronum degil
İyi vermiş ozaman bidaha işte bişey olmaz
Ne farklı algilasib
Farklimi algilar
Yani yeni tanismissin parası var algilabilir