Kaynanam eltim ve benimle sürekli uğraşıyor, orta yolu nasıl buluruz?

Merhaba arkadaşlar. Yeni evliyim şehir değiştirerek başka ile evlendim. Eltim var onlarda yeni evli sayılır. Kaynanam başlarda çok saf iyi niyetli duruyordu. Zaman geçtikçe gerçek yüzü ortaya çıktı. İkimizi de gram sevmez. Ama sorsan bizle yakın olmakmış tek derdi. Evlendiğimizden beri her gün muhakkak eşimi arar e sıkıldıysanız gelin der. Ortamda eşimle şakalaşsak hemen arkamızdan bak çocuğa ne dedi nasıl davrandı ye dedikodumuzu yapar. Bi oğluna öbür gelinini şikayet eder ötekine ötekini şikayet eder. Hafta da 2 oda azaltılmış hali ile görüşüyoruz hala. Hiç bi haftasonunu es geçmez getirene kadar ısrar eder bi de babanız kızıyor diye onun üstüne atar. Kendi yetmiyo gibi kendi akrabalarıyla da her hafta görüşür bide bizi takar peşine örnek veriyorum dayınız aradı onlara gitcez e araba yok sen götür sizde gelin hayır diyemez eşim bakarız der kabul ettirene kadar ısrar eder baktı biz gitmiyoz dayıya arattırır. Yemeğe cağırır güya biz gelene kadar hiç bişey yapmaz. Yapsada çok yoruldum der durur. Eltime de aynı şeyleri yaşatıyor. İyi dediğimizide kötüye cekip sürekli sorun cıkarma peşinde. Napıcağımı şaşırdım artık. Benzer durum yaşayanlar var mı?

Kaynanam eltim ve benimle sürekli uğraşıyor, orta yolu nasıl buluruz?