Kaynanam benimle inatlaşıyor, ne yapmaliyim?

Merhabalar.
Ben 2 aylik evliyim. Kayinvalidemlerle evimin arasi 1,5km. Sürekli olarak görüsüyoruz, 1 ay boyunca nerdeyse her gün onlardaydik.
Simdi son zamanlarda daha az görüsüyoruz, cünki bende artik calisiyorum.
Her görüstügümüzde kayinvalidem plan yapiyor. Alisverise gidelim, gezmeye gidicez pesimize takiliyor. Devamli misafirlige gidiyor, bizimde gelmemizi istiyor.
Gecen hafta hayir dedik misafirlige, bu sefer de kayinbabam whatsapp grubumuza "akrabayla iliskiyi kesen cennete giremez" yazdi.
Kaynanam yapiyor yüzüme gülüyor arkadan hep kayinbabami dolduruyor.
Niye gelmiyoruz aramiyoruz sormuyoruz.
Ben ondan uzak duruyorum, yakinlik göstermiyorum, soguk davraniyorum, devamli hayir diyorum. Bazen acik acik da istemiyorum diyorum. Kocam bile onunla konustu rahat birak üstüne gelme diye.
Utanmasi yok, arsiz. Ben utaniyorum artik hayir demeye. Hayir demesem her gün görüsücez.
Dün alisveris merkezine gidelim dedi hayir dedim, calisiyorum hem uzak dedim. Kapidan cikarken yarin görüsürz dedi.
Calisiyorum yorgunum dememde fayda etmiyor.
Bu ne kadar yüzsüzlük böyle. Bana biri devamli hayir derse yakin davranmazsa ben birdaha konusmak bile istemem. Inat ediyor. Yoruldum yoruluyorum. Ne kadar düsüncesiz bir insan.
Cok düsündüm galiba diyecegim anne bizi bize birak biz istedigimiz zaman geliriz size.
Ben senin keyfine ve zamanina göre gezmeye gidemem. Misafirlige gitceksende kendin git bizi pesine takmana gerek yok. Davet ederlersede bizide arasinlar biz ayri bir aileyiz. Hem benim orta yasli insanlarla kahvaltida hamur acmada ne isim var ben 20 yasimdayim 50 yasinda deyilim. Sonunda bana bunu dedirdicek. Cileden cikartiyor beni. Böyle yasayamam ben.
Lütfen akil verin bana.
Kocam a devamli sikayet ediyorum ama malesef sessizligini bozmuyor. Iki tarafida idare ediyor.
Söz verdi bana 3-5 seneye maddi durumumiz iyilestiginde burdan daha uzaklara tasinicaz. Sabrim kalmadi. Ama tabii belki annesi aklina girer ve tasinamayiz. Cünki o cok akilli ve sinsi kadin.
Offf...
Kaynanam benimle inatlaşıyor, ne yapmaliyim?