+1 yılYa senfe biraz savunsana kendini saygısızlık yapmadan tabi. Sana küçük küpe mi gösteriyor hayır anne ben bunları sevmiyorum ben sallantılı küpe seviyorum diceksin diretiyomu hayır hoşuma gitmiyo bence bu daha güzel durur diceksin nişanlın sana gelip kızıyor mu aşkım küpeyi ben takıcam sevmediğim şeyi neden takayım diyip buna üzüldüğünü göstereceksin ben takıyorum benim ne beğendiğimin önemi yok mu vs diceksin. Açık giyinmr mi diyor ben böyle yetiştirildim kendi sınırımı bilirim vs vs ya da cevap bile verme ben böyle seviyorum de geç ya da bu kadar takma kendinide ezidrme her ailede çıkar böyle şeyler nişanıda bunun için atma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Insanlar ters duserek anlasamazlar. Kadina bir kere kaynana deme guzelce kayinvalide de. Eline kekini boregini al misafirlige git kahve icin hatta bir zahmet kalk sen yap kahveyi. Guzel guzel konusun de ki biz kismet olursa evlenecegiz artik sende benim bir annem olacaksin seninle birseyler paylasip nelerden hoslanirsin ogrenmek istiyorum tanimak istiyorum yurt disinda bile olsak sen kocamin annesisin o nasil kiymet veriyorsa bende sana kiymey veriyorum. Vs vs guzel suiminal mesajli ziyaretler gerceklestir bir laf sokar iki sokar uc sokar sonra utanir hayvan cocugu degildir neticede kos koca kadin
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Simdiden boyleyse. Evlenince uzaktan bile mudahale edecektir. Sen bilirsin. Yapamam diyorsan atarsin nisani. Veya kabullenirim dersen sen bilirsin. Eşin olacak adam ana kuzusu. En tehlikeli erkek tipidir. Annesi ne derse kanundur. Genelde ilk 1 sene icinde bosanmayla sonuclanir. Senin secimin. ya da alfa kadiniysan , savasirsin.. tamamen senin hayatin.
40 Yorumla
+1 yılDenge, denge, denge. sevgilinden destek alarak halledebilirsin. Günümüzde katkılı yiyecekler, kimyasal temizlik malzemeleri herkesin ruhsal sağlığını etkiliyor. Sen ben de hastayız. kendini çok sevdir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Bende 1 yıldır evliyim normalde buraya yazmam ama cikmazdayim gibi hissediyorum etrafima anlatınca anlattığım sadece kız kardeşim. Kendi işim mesleğim vardı evlenince ayrılmak zorunda kaldım özelde çalışıyordum kaynanam beni sevdiğini söylüyor ama sürekli oğluna rehberlik annelik yapmamı bekliyor. Benim annem babam boşandı onların yaptığı hatayı yapmak istemediğimi kaynanamada kocamada anlattım beni severek gelini kabup etti kaynanam eşimle öyle tanıştık benimde isteğim buydu. Ama her kavgada bir bakıyorum annesi beni arıyor ilk başlarda geçici diye düşündüm olaylarla değil oğluyla barisiyim elalem laf etmesin diye zorla birsekilde barisiyorduk. Benim annemle babam ayrı olduğu için babama alkolik yaptı ki ben oğluna diyecekmisim babam alkolik sen içersen ayrılırım ama ben eşimin ara sıra içmesine bir şey demem ki o gün babam olsaydı bana bunu diyemezdi diye oturup saatlerce ağladım bu defalarca tekrarlandı. Aynı şeyleri tekrar etmesine tahamulum yok rüyalarıma kadar girdi yok saydım maske taktım özünde iyi bir insan diye idare ettim oğlunu çok seviyor diye yuttum ama 3 aylık hamileyim hormonlardan mi bilmiyorum dayanamıyorum son kavgada eşime tokat attım oda beni evden kovdu annesi gilde ertesi günde gelicek diye sus annenler gidince konuşuruz dedim defalarca git evden dedi bende dayanamadım enisteminaradim eniştem benim abim gibi gelirim dedi eşim enisteminaradi seni mi aradı diye oda evet dedi gel al dedi senden çocuğum oldu diye pişmanım dedi çok kırıldım bu iki lafına kaynanam yine öğrendi kavga sırasında beni aradı hep barışın kardeşine anlatma su bu susmuyor oğlu terleyip kapatıyor hep beni arıyor. Neyse barıştık iyi kötü. Defalarca ailemle ilgili kötü bir şey bana söyleme anne lütfen dememe rağmen kardeşimi bizi bosattirmaya çalışmaya eniştem almaya gelecek diye şerefsiz diyor artık dayanmadim ama yine sustum. En son eşimin ağzından bana tayin isteyecekmis ben ailenle gorusmeyeyim diye beni le iki çift muhabbet edemiyormus eşim hep ailemle konusuyormusum eşime soruyorum demedim öyle bir şey diyor. Ben bu arada üniversiteyi ailemden uzak okumuş bı sure ailemden uzak yaşamış biriyim annem topladam 3 gün yarım saat konuşmam. Kaynanamla en az 2 saat konusrum kardesimle evet yemek yaarken ev toplarken görüntülü konuşurum oda en fazla bir saat akşamları eşim gelince bı durum olunca ararlar yani ben napicam artık dayanamadım eşimle kavga ettim annesi ağlayıp haklı çıktı ben napicam ben haksızlığa dayanan biride değilim sürekli ağlıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Kaynanan hayatı sana zindan etmiş.
Umarım düzelir
Cunku suanda sevgili oglunu elinden aliyorsun o yuzden senden nefret ediyor.. kuma gibi seni kiskaniyor.. oglunun hayatindaki 2. ci degerli kadinsin.. o yuzden oglunun gozunde en mukemmel kadin olmak icin her yolu dener.. oglu yuzuklerde ve baska seylerde annesinin istegini yaptiginda kadin oglu icin kendinin senden daha degerli oldugunu hissedecek ve sanada su mesaji vermis olacak benim oglum icin ben senden daha degerliyim. Beni kirmamak icin seni kirar. Ayagini denk al.. buna benzer aciklamayi kaynanam bana yapmisti..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen de az degilsin. Normalde takilar erkenden takilirmis da niye boyle olmusmus 😂😂😂 Nisanlin da annesini savunuyorsa paralari yok anlasana! Bulmus da bunuyorsun ya... Sacina elbisene makyajina karisamaz canim, o kadar da degil! Sen sinirlarini iyi ciz, bu konuda bir sey diyemezler. Hatta istedigin kupeyi almamasini koz olarak kullan. "Ama annecim zaten begendigim kupeleri almadn bana, birak da istedigim elbiseyi giyeyim" de. Biraz somurt. Yanagina bir opucuk kondur, hic isi bilmiyorsunuz ya 😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha ilk 2 cümlene bittim 😂
Canım madem fikrimizi sordun Ben diyorum ki sana nişanı at. Anneci bir erkekle olmaz. Benim bir tanıdığım da senin geçtiğin aşamalardan geçti. Onunda kaynanası çok karışıyordu ona. Nişanlısı da tıpkı senin nişanlın gibi annesini savunuyordu. O benim tanıdığım kişi de senin gibi uzakta oturdu. Gerçi sen daha evlenmedin. Uzakta oturmasına rağmen o kaynana ortalığı öyle bir karıştırdı ki. O kaynana inanılmaz kıskanıyordu oğlunu. Uzakta olmasına rağmen onların boşanmasına sebeb oldu. Senin nişanlın da öyle. Anneci birisi, annem ne derse haklı kafasında birisi. İnsan karısını da savunabilmeli. Kimseyi karıştırmamalı. Bu adamdan koca olmaz. İki gün sonra boşanmak istemiyorsan, şimdi at nişanı. İnan bana nişan atmak, boşanmaktan daha kolay
00 Yorumla
+1 yılSenin amacın evlilik ya da çocuğa aşk vs değil. Senin tek amacın var para altın takı vs. Küçük küpe aldılar büyük istedim 40 bilezik istedim 10 tane aldılar gibi ağlayıp duruyorsun. Eminim istediğine kavuşunca da nişanı vs atıp takılarla gideceksin ya da evlenince boşanıp birde ömür boyu nafaka yiyenlerden olacaksın. Bilmeden seni savunanlar olmuşta bende olsam bende annemden yana olurdum. Yıllarca yemeyip yediren anneyi kıytırık bir kıza asla değişmezdim.
010 Yorumla- +1 yıl
Her şeye karışmasından bahsetmiş sen olayı nerelere çekmişsin yazık sana gelecek kadının vay haline 🤮
- +1 yıl
Kız dikkat et altın dır küpedor derdinde
- +1 yıl
Bleu4 devlet nafakayı çatır çatır alıyor erkekten. Ben ön yargılı felan değilim bu kızın amacı açık söylüyorum para altın vs
Soran+1 yılDemek istedigim benim kararlarima karışıyor bizde öyle adetler yoktur herşey zamaninda yapilir diyorum anlamıyor musun
- +1 yıl
Inatla her şey zamanında olur diyorsun. Ülkede ekonomi ortadayken gelir düzeyi belliyken halen altın derdinde misin? Geçinemiyorsan her şeyine karışıyorsa altınsız örnekler vermeliydin. Kusura bakma da derdin adet vs bahanesi ile para altın vs gibi şeylere konmak
Soran+1 yılSorunumuzun bir kısmı altin küpe istedigim küpeye saygısı yok ayrica para kendisinden çıkmıyor nişanlım yüklü miktarda para gonderdi ki küpe alınsın diye kaynanam kısıtlıyor beni
Soran+1 yılPöf istediğini düşün sana laf anlatmak deveye hendeği anlatmak gibi birşeymiş
+1 yılBence nişanlınla bu konuyu düzgünce konuşup aranızı düzeltmeniz gerek yani bu konu seni sıkmaya başladıysa tat dökmez bu olmadan düzeltmeniz lazım madem bir yola çıktınız sorununu ortak çözüm yolu bulup halletmesini beklemelisin diye düşünüyorum kardeşim, umarım o da saygı duyup ortak bir yolla çözüme kavuşturur
00 Yorumla
+1 yılIstedigini aldir. esine israr et. Deki ben bunu istiyorum bu benim hakkim de. Istedgini almak senin hakkindir sonuna kadar savun, annen seni desteklesin. Nisanlina kizarak soyleme bunlari, acitasyonda yapma, kinse kivar soyle, tavir goster. Nisanlina soyle herseyi, hoslanmiyorum de. Herseyi acik acik konusamiyorsan onunla, siz birbiriniz icin degilsiniz
00 YorumlaSabretmek zorunda değilsin önce nişanlınla konuşmalısın ya da hiç ona yansıtmadan kendini sevdirmek saydırmak zorundasın bunu hicbir zaman erkek sağlayamaz. Ama uyarabilir annesini bunu yapmıyorsa nişanlınla arandaki ilişkiyi sorgula derim. Ha şuda var kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsin:)
00 YorumlaNe alakası var kız sadece kendi istediğini almak istiyor küçük beğenseydi küçük alırdı. Senin bunu nişanlınla halletmen lazım onun sana laf ettirmemesi lazım. Baştan böyleyse hep böyle devam eder ne kadar uzak gidersen git hep baskısını hissedersin
00 YorumlaYav hee he de geç. Nişanlını seviyorsan ve üstelik uzağa gidecekseniz sabret biraz. Senin de evlatların olur, kayınvalide olacaksın. Susmak en güzel cevap işte.
10 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten evlenince uzaklaşıp gitmeyeceksen evlenip kendi topuğuna sıkma derim. ha gideceksen eğer, diret. eşin olacak adam müsveddesi de seni savunsun annesine karşı. bir kere evleniyorsun ve evet pek tabii her şeyin en güzeli/istediğin gibi olmalı...
00 Yorumla
+1 yılSakın oyle dusunme arkadas kaynanan seni sevmese seni kizi gibi gormese oyle kapan falan demez senin tuhafina gitmistir boyle karsilasinca biraz zaman tani sen ona o sana alisacaktir insanlari oldugu gibi kabul edelim sen sevmesende esinin annesi beterin beteri var elindekilerle mutlu olmaya calis doganin kurali bu
00 Yorumla
+1 yılKaynanalar çok fena ama bu gibi durumlarda da nişanlının senin tarafında olup seni savunması, arkanda olması gerek.
10 YorumlaEğer nişanlın senden yana ise takma hos görmeye bak saygıda kusur etme
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen kadının biricik aşkı oğlunu al elinden sonra arıza cıkarmasın de
mümkün mü02 Yorumla
Soran+1 yıl3 oglu var ortancasiyla nişanliyim
- +1 yıl
3 aşkının ortancası
+1 yılderdin para diyenler olmuş, seni anlıyorum. nişanlın da sürekli annesinin tarafını tutarsa sen çok zorlanırsın her zaman
00 YorumlaNişanlında suc istese annesını ceker kenara konusur ne yapıyorsun ben onu oyle sevıyorum diyebilir bence pısman Olacagın bır yola gıdıoosun gıbı ama hayırlısı hene de
10 YorumlaAyrıl kız çekilmez o ruh hastalarının derdi bende attım
30 YorumlaPara sıkıntısı var cimriler ilerde hiçbir şekilde mutlu olamazsın sürekli kısmak zorunda kalırsın hayatını yaşayamazsın en iyisi yol yakınken geri dön
00 YorumlaKaynanalıklı mı kaldı ya özgür bıraksınlar insanları
20 Yorumlakaynananın görevi o , ya da sen çok rahat yaşamışsın, normal aslında ama sen istediğin olsun istiyosun, işin yaş evlenince gör sen asıl karışmayı 😅
yurt dışında yaşayacaksan biraz dayanabilirsin idareten05 Yorumla
Soran+1 yılNişanı atacağım
Soran+1 yılBen suçluymuşum gibi beni arayip sormuyor adam
+1 yılYapmasını istemediğin şeyleri insan gibi söylemelisin.
10 YorumlaHerkes kiza yuklenmis fakat bir kere evleniyor cocugun durumu varsa alacak ele almiyor ilerdeki eşine alacak
ya da şöyle yap kaynananin dedigini al sonrasında eşin sana alir...00 Yorumla
+1 yılKafan rahat değilse sende nişanlına söz geçiremiyorsan bir kez daha ne istediğini düşün!
20 Yorumlaişin zormuş. evet tekrardan bir düşün evlenmeden önce
00 YorumlaBu konuyu nişanlınla konuşursan bence sana hak verecektir 🙄
00 Yorumla
+1 yılCok sıkıcı böyle hayat mı, geçer ya okurken daraldım yaka mı felan açtım bu nedir? Yani✂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntılı durum belliki damatta da iş yok siz yurtdışında yaşasanız da o kaynanan olacak kadın yine ordan da yeter dediğim gibi damatta iş yok anası sıçma dese sıçmaz o
00 Yorumla
+1 yılAyrılma yurtdisinda olacaksın sonuçta seviyorsan katlan
00 YorumlaHay kaynanana şunu cevaplayım da karşıma çıkıyor boyna
00 Yorumla
+1 yılAllah sabir versin yurt disinda yasayacaginiz icin cok sevindim
00 Yorumla
+1 yılYaa bosver takma beee. Kurnaz ol nisanlina soyleme kendin hallet. Ona iyi gozuk kaynani salla
00 YorumlaAblamda aynı şeyleri yaşadık sabret evlendikten sonra bunlar olmuyo en zor evre nişanlılık evresi sabret
10 YorumlaUzaklara gitsenizde kaynanan sana rahatlık vermez şimdiden geçmiş olsun
00 YorumlaKaynanan karısmaması lazım nısanlınla karar versene kaynanan mı takcak kupeyı yoksa nısanlınla konus annen sesını cıkarmadımı
12 Yorumla
Soran+1 yılBak küpe alacağımız vakit benim beğendiğim küpeyi nişanlim begenmedi ondan öncede kaynanam begenmedi ben dedimki küpeyi annenmi takicak sen mi takicaksin diyince birşey diyemedi iki gündür konuşmuyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman senin ki ana kuzusuymus Allah kolaylik versin.
O kaynana da oğlunu dünyanin öbür ucundan oğlunu yönetir demedi deme10 Yorumla
+1 yılAgzina teerlikle yapistir cevap verirse bjdaha yapistir illaki vazgecicek ✌☺️
00 Yorumla
+1 yılbenden sana bir tavsiye eğer nisanlini seviyorsa bayrama kadar idare et sonra o kadını unut bir rüyamız gibi davran
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNisanı at kurtul, ilerde derki yatak odana gireyim, bunlar cahil allah belasini versin gebersin bunlarin hepsi.
10 YorumlaSeviyorsan devam et ama kaynanana da her seye karismasina izin verme
00 Yorumla
+1 yılEvlenme senin gibi paragöz gelin düşman basina. Altın almak zorundami. Git çalış kendin al
20 Yorumla
+1 yılBu işin sonu biraz vahim gibi.. yinede hakkınızda hayırlısı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin annen damada karışmıyorsa kaynanan da sana karışamaz.
10 Yorumla
+1 yılBaşlamadan bitirmiş ne o öyle evlenince nasıl olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurt dışına da karışır kaynana. Sizede böylesi müstehak. Çocuğun parası var diye ağzınıza etseler sesiniz çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılHoca bize tam iki hafta anlattı Nişanı gerekçeli bir nedenin olmalı nişanı bozabilmen için
00 YorumlaBeni ekler misin bununla igili diyeceklerim var benmde başımdan geçti
00 YorumlaSen de otoriteni koy şimdiden koymazsan sonra yanarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bence bu nişanı at esir hayatı yaşatır sana söylemedi deme
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasil oluyormuş ondan önce hayatım sanki yoktu
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Basta tavrini koy ona gore davransinlar
20 YorumlaNişanlın da sana destek çıkmıyorsa bu iliskiyi sen bı daha düşün
10 Yorumla
+1 yılallah yardımcınız olsun ama kaynana adı üstünde karışır yanı kaçışı yok
00 YorumlaPatnerınle ıyıce konus kaynananın suyuna gıdeceknzamanı gecmıssın esınle halletmelısın
00 Yorumla
+1 yılAile yapınızı inceleyelim ve nasıl baskın olacağınıza karar verelim
00 YorumlaBu durumda iş senin nişanlına benziyor
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocan susuyorsa direk ayrıl
20 Yorumla Nişanlından ayrılmalısın.
10 YorumlaAzdırıcı damla ver izle
11 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar kötüsün
- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlınla konuş bir neticeye var
10 Yorumla Özgür ruhum diyip evlenmen peki.
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne