Aile & Toplum Herkesin sevdiği, ama sizin sevmediğiniz şey ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende yaprak sarma Güncellemeler+1 yıl "Yemek" Yazmadım. Yani, sadece yemek yazmak zorunda değilsiniz. Herkesin sevdiği, ama sizin sevmediğiniz şey ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Çiğ köfte 1 0 Yorumla
anamur10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Ayran, kiminle konuşsam ayranı çok severim der. 1 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yaprak sarma da seversin ya 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Yok sevmiyorum Yorumla KaanArducc +1 yıl En çok neyi seviyon peki Yorumla Soran +1 yıl Noodle Yorumla KaanArducc +1 yıl Türkiye'de bu vizyonsuzluk ve knk Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım? Yorumla KaanArducc +1 yıl Kanka TR mutfağı çok zengin bı mutfak noodle sevmekte ne biliym Yorumla Soran +1 yıl Damak zevkim böyle ne yapa bilirim Yorumla KaanArducc +1 yıl Knk yeni şeyler deneyebilirsin TR deki yemekler bitmez Yorumla Soran +1 yıl Ben TR mutfağını seviyor, sadece yaprak sarma sevmiyorum. Yorumla KaanArducc +1 yıl Peki kanka Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yoğurt peynir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende peynir sevmem Yorumla Derinhayel +1 yıl İyimis yalnız değilmişim hiç denk gelmedi tanidiklarimdan peynir sevmeyen tanımadığım insandan da ilk defa duydum senden Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Midye :/ 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tatlı olan her şey. 1 0 Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Noodle. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Noodle vazgeçilmezim Yorumla Adana_lıı +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Baklava çikolata 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Çikolata nasıl sevmezsin? Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Sevmiyorum işte Yorumla Soran +1 yıl Çikolataya karşı hakaret sayıyorum Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Say ben sevmiyorum djjf Yorumla Soran +1 yıl 🔫😂 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl 😏😀vurma Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aklıma bir şey gelmedi 1 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı. Ben ayırmam yemek 1 0 Yorumla
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Simit 1 1 Yorumla naber_nassın_iyilik +1 yıl Simit derken fırında satılandan bahsetmemiştim denize simitle girmeyi sevmem anlamında... :( Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çiğ köfte 1 0 Yorumla
twtw35 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Cigkofte ve noodle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Noodle çok iyi neden sevmiyorsun? Yorumla twtw35 +1 yıl Doyurmuyo bi de igrenc bi video vardi ondan dolayi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çiğ köfte
Ayran, kiminle konuşsam ayranı çok severim der.
Yaprak sarma da seversin ya
Yok sevmiyorum
En çok neyi seviyon peki
Noodle
Türkiye'de bu vizyonsuzluk ve knk
Anlamadım?
Kanka TR mutfağı çok zengin bı mutfak noodle sevmekte ne biliym
Damak zevkim böyle ne yapa bilirim
Knk yeni şeyler deneyebilirsin TR deki yemekler bitmez
Ben TR mutfağını seviyor, sadece yaprak sarma sevmiyorum.
Peki kanka
Yoğurt peynir
Bende peynir sevmem
İyimis yalnız değilmişim hiç denk gelmedi tanidiklarimdan peynir sevmeyen tanımadığım insandan da ilk defa duydum senden
Midye :/
Tatlı olan her şey.
Et Balik tavuk
Noodle.
Noodle vazgeçilmezim
Afiyet olsun.
Baklava çikolata
Çikolata nasıl sevmezsin?
Sevmiyorum işte
Çikolataya karşı hakaret sayıyorum
Say ben sevmiyorum djjf
🔫😂
😏😀vurma
Aklıma bir şey gelmedi
Ben ayırmam yemek
Simit
Simit derken fırında satılandan bahsetmemiştim denize simitle girmeyi sevmem anlamında... :(
Mantı
Çiğ köfte
Cigkofte ve noodle
Noodle çok iyi neden sevmiyorsun?
Doyurmuyo bi de igrenc bi video vardi ondan dolayi
Sen 😉🤣😜🤪
Kalabalık ortamlar