Aile & Toplum Devlet şaka yapmayı yasaklasa ne olur? JALYON Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence harika olur milyonlarca değerli akıllı insan rahatlar Devlet şaka yapmayı yasaklasa ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Yakında yasaklarlar 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bolşevikle sovyet taktiği 0 8 Yorumla JALYON +1 yıl Tam olarak ne söylemek istedinizi öğrenebilirmiyim? Yorumla Irresistibleart +1 yıl Baksana googleden Yorumla JALYON +1 yıl Niye şakayı sadece koministlermi yasaklar faşistler naziler ya da islamcılar ya da trump destekçileride yasaklayamazmı? Yorumla JALYON +1 yıl Zaten sovyetker birliği yıkılalı 30 yıl oldu Yorumla Irresistibleart +1 yıl Sen niye kanı kımıl kımıl akan kelebek gibi hararetli konuşuyosun relaks ol yorumum politik partizanlik barindirmiyo ne alaka Yorumla JALYON +1 yıl Hiristiyansınız dimi? size bazı sorularım olacak dininizle ilgili Yorumla Irresistibleart +1 yıl Sscb 91 y. yikildi yine yorumumla ilgisi yok Yorumla Irresistibleart +1 yıl Hristiyanim burada sorulari ben sorarim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl saçmaligin daniskasıhayat zaten yeterince melankolik ve monotonken.. 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Demek bicaklanacagim köy burasi 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Muhtemelen ayaklanma çıkar. 0 0 Yorumla
Yks20223 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Malum kişi işsiz kalır 0 1 Yorumla JALYON +1 yıl Kim ben bilemedim ipucu verir misiniz ya da doğrudan söyleyin Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 821 cevap paylaştı. Süper olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yakında yasaklarlar
Bolşevikle sovyet taktiği
Tam olarak ne söylemek istedinizi öğrenebilirmiyim?
Baksana googleden
Niye şakayı sadece koministlermi yasaklar faşistler naziler ya da islamcılar ya da trump destekçileride yasaklayamazmı?
Zaten sovyetker birliği yıkılalı 30 yıl oldu
Sen niye kanı kımıl kımıl akan kelebek gibi hararetli konuşuyosun relaks ol yorumum politik partizanlik barindirmiyo ne alaka
Hiristiyansınız dimi? size bazı sorularım olacak dininizle ilgili
Sscb 91 y. yikildi yine yorumumla ilgisi yok
Hristiyanim burada sorulari ben sorarim
Padişahım çok yaşa 😂😂😂
saçmaligin daniskası
hayat zaten yeterince melankolik ve monotonken..
Demek bicaklanacagim köy burasi
Muhtemelen ayaklanma çıkar.
Malum kişi işsiz kalır
Kim ben bilemedim ipucu verir misiniz ya da doğrudan söyleyin
yakinda onu yasaklar
Süper olur
Hahahahahha
Mizah engellenemez
yasaklasın
İktidar düşer