#selfiçekinmeyiseviyonmuuyuz?
#Sinirrr 💋
Evettttt👍🏻🤩🤗😍😅
Hayırrr😑😬😠😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#selfiçekinmeyiseviyonmuuyuz?
#Sinirrr 💋
Ya hiç sevmiyorum. Bir arkadaşım var eski iş yerimden. Sağ olsun arar sorar sürekli ve buluşuruz. Yediğimizi içtiğimizi, kendimizi çekmekten gına geliyor bazen. Çok meraklı her şeyi fotoğraflamaya. Sıkıldığımı belli ettiğim için hiç çekinmeden, o da anlıyor ve abartmıyor.
😃
Arkadaşım yok abla ama olsaydı çekinirdim tabi ki ama daha çok yalnız çekinmeyi seviyorum. yani eğer bir arkadaş grubuyla çıktıysam dışarıya o zaman çekinirim ya da yakın bir arkadaşım ile gezmek için çıktıysam çekinirim ama bunların genelde olarak yalnız selfie çekinmeyi seviyorum 😍😅
Sen varsan evet :)
Gereksiz selfie ler yemek dudak görsel sevmem ama gerekli tatlı anıları çılgınlığı severim 🤗💓
Cevap
12Cevap
Selam gadası 🙃
Öyle zırt pırt selfie çekinmem. Ama ilk kez gittiğimiz bir mekanda ya da tatlı anları ölümsüzleştirmek isterim. Erciyes'in depesinde sucuk ekmek yerken resim çekinmek yerine kızakla kayarken resim çekinmeyi daha çok seviyorum 😂
Hiçbir zaman fotoğraf çektirmedim veya çekmedim, sevmiyorum. Yani hayır.
Tamam anladm ne bu sinir :D sakinn ;) :D
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 İki ayda bir kereden fazla selfilerden ücret talep ederim 😄😄 Selfi çekeceksek cidden çekmeye değer bi olay olmalı ve gerçekten sevdiğim bi arkadaşım olmalı kesinlikle. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Hayır ya kendim bile bir fotoğraf çekene kadar yüz kere düşünüyorum kaldı ki selfie yapayım bideee bu konuda çok becerekli değilim 😃😃
Selfiyi yalnız kendimle çekrim ki eskisi kadar fotoğraf çekesim yok. Çoğunlukla doğa fotoğraflarını çekiyorum, ay fotoğrafı çekiyorum.
Zırt pırt fotoğraf çekinelim falan diyen insanlara ayar olurum. Hiç sevmem.. Bir kerelik bir kare ise hadi neyse. Keyifli günler..
Buna bayılan arkadaşlarım var fakat ben sohbeti tercih ederim.
Arkasaşlar ile değil selfie, kendim bile kendi kendime fotoğraf çekilmeyi sevmem.
Genel manada fotoğraf çekinmeyi sevmiyorum
vallah dostlarım efendi..
Genel olarak pek sevmem foto çekinmeyi.
Arkadaşım yok ki fotoğraf pek bana hitap etmiyor
Fotoğraf çekilmeyi sevmem
Pek değil
Sevmem
Sevmem
Evett
Sevmem
Hayır sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?