İnternet & Teknoloji Selfie çekmeyi seviyor musunuz? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor + Sık sık çeker misiniz? + Ek soru: selfi mi diyorsunuz, özçekim mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Selfie çekmeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır ben hiç sevmiyorum çünkü o kadar iyi görünmem. Selfie de çekmem 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Fotoğraf çekilmeyi genel olarak sevmiyorum ama arada bir çekiyorum.Özçekim demek daha doğru ama söyleyince selfie diyorum. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arka kamerayı kullandım hep hiç ön kameradan çekmedim. 1 0 Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sevmiyorum bütün selfielerim hanımla. Hep o çekiyor 1 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç fotojenik değilim ve bunu anlayamıyorum neden? 🤔 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sevmyiorum. Mecbur kalınca çekiyorum. Bilgi enteresanmış 1 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Pek fotoğraf çekinmeyi sevmiyorum... 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Sevmem. Bir kaç tane çekip kullanırım o kadar 1 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı. Daha çok normal fotoğraf seviyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seviyorum 😬 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır ben hiç sevmiyorum çünkü o kadar iyi görünmem. Selfie de çekmem
Fotoğraf çekilmeyi genel olarak sevmiyorum ama arada bir çekiyorum.
Özçekim demek daha doğru ama söyleyince selfie diyorum.
Arka kamerayı kullandım hep hiç ön kameradan çekmedim.
Sevmiyorum bütün selfielerim hanımla. Hep o çekiyor
Hiç fotojenik değilim ve bunu anlayamıyorum neden? 🤔
Sevmyiorum. Mecbur kalınca çekiyorum. Bilgi enteresanmış
Hiç sevmem. Telefonumda kendime ait 3 4 fotoğraf ancak vardır.
Sevmem.. Ayna fotilerini severim
Selfie delisi oldugum dogrudur 😎
Ben beceremiyorum
Sevmiyorum ya hiç cekinmem
Seviyorum ama yerindr.
Sevgiliyle bile çekmeyi sevmem 😂
Pek fotoğraf çekinmeyi sevmiyorum...
Sevmem.
Bir kaç tane çekip kullanırım o kadar
Daha çok normal fotoğraf seviyorum
Fotoğraf çekilmeyi pek sevmem
Pek sevmiyorum, nadiren çekerim