Sapıklığa bakın... Önce yengesiyle... oluyor... onun kızı ile evlenir... her ikisinden de çocuğu oluyor...
Adam kaynının ve baldizinin babası... Tövbe yarabbim başımıza taş yağarsa bu yüzden işte... buna aşk falan diyemeyiz iki kişinin gönlü de denemez bu bildiğiniz arsızlık
Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız cehaletin bedelini hesaplayın der sokrates. Eğitimsiz bir toplumun gidecegi yer bundan daha kötüdür. Diyanete toplanan para eğitime yatırılırsa öğretmenlerin rahat olması sağlanırsa bunlar ortadan kalkar.
Bireyin mühendis ya da doktor gibi sonradan kazanılmış hakları bilgili olduğu anlamına gelmez bu insanların içinde geneli kendi konusunun bilginidir. Toplumsa bilgiçtir. Bilge bireylerin çıkması yalnız öğretmenlerin elindedir.
Öğretmen aslında sorgulayan insan tipidir, eskiden her ustaya bir çırak düşerdi şimdi modern çağda her ustaya 30-40 çırak düşüyor. Bu dönemde ele geçen para sadece fatiralar kira geçim derdi sorgulaması olduğu için rahat bir kafa ile eğitim veremiyorlar maalesef.
Öncelikle evet sermaye sahipleri fabrikalarda işini görebilecek düzeyde işçi çalıştırabilecek düzeyde öğrenci yetişsin istiyor. Liberal iktidarlar herzaman sermaye sahiplerinin yolunu açar.
Cehalet bilmemenin getirdigi bir sorun der sokrates. İlim ilim bilmektir der yunus yani bilmek bilmeyi bilebilmrktir diyerek aslinda o cumleye yükler bütün manayı ama biz o cümleyi gecip ilim kendini bilmektir sen kendini bilmezsen bu nice okumaktira bağlarız. burada tartısamayacwk kadar uzun bir tümevarım yürütmek gerekir. Oda burada olmaz.
İlim farz dir. Eğitim konusu ile ilim konusu sistematik olarak farklıdır. Adolf hitlerin harika yetişmiş doktor ve hemşireleri bilgileri insanlara türlü türlü işkenceler etmişlerdi. Muhteşem eğitim almış mesleğinde harika insanların neler yapabileceğini 2. Dünya savaşında gördük. İlim de kötüye kullanılabilen birsey mis eksik olan neydi peki
Aslında adolf hitler iyi nin peşinde koşan biriydi sadece tek derdi alman hükümetinin mureffeh bir toplum olmasını istemekti. Peki adolf hitleri kötü olmasına neden neydi sonuçta adam iyi gördüğü şeyi yaparken bugun neden küfrediyoruz? Çünkü iyi bilinci problemliydi.
İnsanlar artık her şeyi normal görüyor. Aile içi hiç çekinmeden birbirine arzu ile bakıyor, adına da "heyecan" diyor, kimse de kimseye sadık kalmıyor. İnanç nedir, ahlâk nedir, insanca yaşamak nedir kimsenin zerrece ilgisini çekmiyor ve git gide hayvanlaşıyoruz. Şu haberler çok ama çok sarsıcı, Allah sonumuzu hayretsin, bizleri de böylelerinden ırak etsin daima.
Bu haberi bende sordum sayfamda. Tam bir alan memnun veren memnun meselesi bu artık aile içinde bile yaşanıyor bunlar devletin özgürlüğe düşkün olanlara inat bu sapıklığa ve yasak ilişkilere karşı büyük önlemler alması gerekiyor.
Sapıklık toplumu yozlaşmaya ve daha da bölünmeye yol açar. Medeniyet diye dayatılan sapkınlığın ve çarpık ilişkilerin ürünü ve sonu bu işte. Şeriat olsa böyle olmaz.
Sapkınlık diz boyu. Bunu yapan kişinin bu ortaya çıktığı zamanda utandığını sanmıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunlar nasıl cinsellik yaşıyor bunların beyni hormonları nasıl çalışıyor nasıl bi mantık ya bundan zevk mi alınır psikolojisi çok kötü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Işte dünyanın sonu artık insanlar bununla övünecek hale gelmişler cidden yazık nasıl bir topluma donustuk utanıyorum artık insaniz demeye böylesi iğrenç bir cağa denk gelmemiz ne acı Allah ıslah etsin