Neden Türkiye de ki kadınlar kocasını mutlu edemiyor ve neden herkes aldatıyor evlendikten sonra? Kocam ölse , ben onunla birlikte ölürüm asla başak erkeğe dokunmam tiksinirim yani
neden böyle? Neden
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Neden Türkiye de ki kadınlar kocasını mutlu edemiyor ve neden herkes aldatıyor evlendikten sonra? Kocam ölse , ben onunla birlikte ölürüm asla başak erkeğe dokunmam tiksinirim yani
neden böyle? Neden
Sadece kadın mı aldatıyor ki böyle diyorsun? Karısı varken başka kadına ev açan bir ton erkek var. Babamdan örnek vereyim mesela. İlk eşinden ayrılıyor, sonra kendine birini buluyor sevgili oluyor ama onunla evlenmiyor ailesine yapısına uygun değil diye. Gidiyor köye akrabası olan bir kızla yani annemle evleniyor. Evlendikten sonra o kadına ev açıp hem annemle hem onunla birlikte oluyor. Bak babam 70 yaşında ve hala o kadınla telefondan konuşuyor. Yani bu huy etmiş. Kadın uzağa taşındı ama her fırsatta arayıp konuşuyor. Ben kaç kere kadını aradım hakaret ettim ama yok o da vazgeçmiyor. Ulaşamadığı için böyle yapıyor belkide. Yani kadın yapmıyor kadında ya da aldatılan kişide kusur aramak yerine karşı tarafa bakmak lazım.
Ağaç yaşken eğilir anne baba çocuklarına küçüken verdiği terbiyeden kaynaklı ve allahi unuttuk aldatan kişiler çoğunuz yani bu yazi yi okuyuyorsunuz bilin cehendem atesi sizleri bekliyor kimse dunyaya kazik cakmicak eni sonu olucez 1 zina 2 haram 3ibnelik bunların afi yok allah katında
Neden ortada bir şey yokken büyük konuşmuşsun? Ben bu zamana kadar kesin diye düşünüp büyük konustugim her şeyi yaptım sana tavsiyem büyük lokma ye büyük laf konusma
Cevap
10Cevap
Ayrıca kadın eşya ya da köle değildir. erkek önce adam olsun sevdiği kadını mutlu etsin.
Kadın yatakta bencil
Ve iddia ederim kaldırmayı bile bilmiyor
İlişki bacak aç gel hadi yap değil ama bunu bizim kezooo malak kadın öğrendiği zaman adam zaten gözünü açmış daha genç belki Rus en kral ooraal yapan kadını bulmuş
Sen ise taman bende yaparım diyecek kafan dank eder ama o gitti bu kere
Türk kadın kezoooo NET
Karaktersiz kişilerin davranışlarının sebeplerini neden tüm kadınları yargılayarak soruyorsunuz?
Karaktersiz insanlar etik ve ahlak kurallarına göre hareket etmezler zaten. Öyle insanlardan uzak durup mantıklı insanlarla yola devam etmek en sağlıklısı. O gördüğünüz insanlarda sadakat ve doğruluk aramayın boşverin gitsin.
Canımı çektirdiniz Esra Erol şu an devam ediyor mu öyleyse hemen televizyon karşısına geçeceğim 😅
Sosyal medya desem linç yermiyim desem bile bu kelimemçoğu şeyi anlatıyor
Her kadın böyle değil tabi senin gördüklerin karaktersiz olabilir belki
Çok büyük konuşuyorsun , imtihanın olmasın. yapmam de geç öyle kendini başka şekilde görme.
Çok konuşuyorsun kejrjfjjsjhe
o işe alışan erkek veya kadın olsun o işi yapmayınca başka yerde arar
İhtiyaç varsa bi şekşlde karşılnmalı
Sebehattin
Evli misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?