Hiç evlatlık olduğundan şüphelendin mi? Annemle babama aşırı benzediğim için aklımdan geçmedi. 😅

Hiç evlatlık olduğundan şüphelendin mi? Annemle babama aşırı benzediğim için aklımdan geçmedi. 😅

Aklımdan geçmedi değil. Ama çok zengin değiliz, niye durduk yere evlat edinsinler. Ama benden önce doğan ve ölen kardeşim oldu mu diye sormuştum, yok dediler. Babaannemin olmuş ama 2 tane çocuğu ölmüş babamdan önce..
Evde doğduğumu bilmesemn kesin evlatlık olduğumu düşüneceğim, hastane olsa acaba karıştı mı derdim bunu da söyledim yakın zamanda teyzeme bile. Benzerlik OK ama bu kadar olur. Yanlış aile işte sonuç
Zaten evlatlık olan ben sjsm
Ben her şeyin farkındaydım. Çünkü bizzat yaşadım o durumları. Sadece aklımda nedenli sorular vardı. O soruların cevabını da uzun zaman önce buldum. 🤷🏻♂️
Cevap
15Cevap
Evet bunu her gün düşünüyorum. keşke evlatlık olsaydım da bir yerlerde gerçek ailem beni bekliyor olsaydı.
Evet filmlerden etkilenip sormuşdum evde şaşırmşlardı ve beni öpüp falan sen bizm çocuğumzsn falan demşlerdi ztn büyüdükce de fiziki benzerlik yarandı şüpe etmedim hiç
Hergün bir dna faciası çıkıyor. Babasına benzemeyen üstüne anası da özgür (!) bir kadın olan kişi düşünmeli.😎
Ewwtt evde herkes annem , ablam , babam , erkek kardeşim esmer, ben beyazim... birde hep seni çöpten bulduk derdi ablam ))
Sezercik filmlerinde yaşadığım sendromlardan birisi.
cut.
Hiç düşünmedim bir çok benzerlikker aileden hatta sülaleden geliyor o yüzden mümkün değil
Düşünemedim. Evde doğmuşum bir de karıştırma ihtimali çok düşük.
Hayır daha önce böyle bir düşünceye hiç varmadım
Hayr)) ama kucuk kardesim oyle sanip sinir krizi gecirmisdi
Düşünmedim ben annemin kötü kaderi babamın kötü neyse
Düşünmedim ama kardeşimi bu şekilde çok kandırdım 😅
ben 18 yasimdayim annemlr babamin evlilik cuzdanlarinda evlilik tahrihleri 2014 yaziyo
Evlatlık alsa benimi alır diye düşündüm sayılıyormu hu agwgagq
hiç düşünmedim ayy çok şükür
Düşünmedim sjs burun yapımız aynı
düşünemem çünkü genlerim ele veriyor 😂
Çok düşündüm 😞🥹
Nopers. Olsam anlardım 🖤
Hayır zira dudaklardan genetik olduğum kesin 😅
Anneme çok benzediğim için düşünmedim bile
Hayır ama bazen keşke olsa diyorum dhdhdhdhdhh
Hayır çok şükür öyle bir şey yaşamadım
Düşündüm ailemden kimseye benzemiyorum çünkü
Evet çünkü bebeklik fotoğrafım yok