Hobilere katıl arkadaş bul demeyin Çünkü param yok para biriktirmeye çalışıyorum hani öyle dansa spora vesaire para verip de arkadaş edinecek bir durumum yok şu an. Çok şey değil ya arada çıksın benimle iş sonrası yemek yesin , öyle bir insan böyle bir arkadaşım bile yok artık
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hhahah hep öyle oluyor zaten okul biter arkadaşlıkta biter o her yerde var tek daha her zaman
Evet üniversitesi bitince dostluklar biter derlerdi inanmazdım doğruymuş
Benimde yok allahtan annem var kardeslerim var gerci biri uzakta ama olsun.. çalıştığın isyerinde kimse yok mu onlarla takilsan benimkilerle ben anlasamiyum
Uzaktan çalışıyorum ki yani çalıştığım yerdeki kişilerle de bir görüşme gibi durumum olmuyor
Anladim annen peki onunla takilsan biraz 🤔az once annemle avmden geldik yani çok eglendim diyemem ama yinede kimsem olmadiginda heo yanimda 😊
Ben de öyle annemle Zaten çıkıyorum arada ya da babamla ama bilirsin aynı şey değil bir arkadaşla.
Evet biliyorum.. ayni durumdayım arkadaslar hep uzakta evli mutlu çocuklu ve çok mesguller.. kardesim arkadaslariyla bulustugunda hep gel der ama aramizda 5 yaş var ne yapicam diyorum onlarla da çok sıkılırsam ama bi ara deneyecem onu da
5 yaş yine iyi Ben öyle olunca bir şans veriyorum bakıyorum sohbetlerine ama aile akraba dan kardeş yakınından arkadaş olmuyor ki Sen bir şey anlatsan aile ilerde belki kullancak sana karşı İnsan kasıyor
Okul hayatindan hic kalmadi mi nasil becerdin bunu acaba. Hobin vs var mi?
Liseden kaldı 2-3 arkadaşım ama onlar da başka şehirdeler onları da gidip görmem yine masraf onlar da hiç gelmiyor zaten gidiyorlar 40.000 liraya iPhone alıyorlar ama bana gelince tasarruftalar
Bu yalnızlıkta hobim ödüllü film izlemek artık 😂
Senle tasarrufun ne alakasi var ki bi kahve içmek luks mu veya sinemaya gitmek.
İşte şehir değişikliği otobüs kalma parası vs
Hangi sehirde yasiyorsun
Manisa
Manisa da ne isin vardi ki
Ailem burada yaşıyor
İşim uzaktan
kalmamış olabilir bir arkadaşı olabilecek şeyler
Manisa da ne yapilir bilmiyorum is arkadasin yokmu
Yani insanlar zaten genelde çıkarcı
İş arkadaşım var da Arkadaş olamayız Zaten onlar ofiste çalışıyor ben evde uzaktan yani şehir farklı görüşmemiz imkansız
Butun yollar tikanmis gibi. Manisada etkinliklere falan katil diyeceğim de ne var orada bilmiyorum
başka bir şey diyemiyorum çok yalnızsın benim gibi keşke böyle olmasak tüm kadınlarla birlikte
Erkek olsaydım da halı saha grubum olsaydı keşke😂😂 Kadınlar çok fena hep arkadan kuyu kazma çabası valla
Evet öyle maalesef dedikodu gırla.
boş ver bu devirde babana bile güvenme şu an ki arkadaşlıkların hepsi yalan
Bence de ama işte insan arada bir dışarı çıkıp bir grupla bir arkadaş ortamıyla eskisi gibi kafa dağıtmak istiyor ama herkes sahte gerçekten
aslında doğru insan istiyor be bir arkadaşının olmasını ama bu sefer hep dalga geçiyorlar hep yaşadım çünkü ama sosyal medyada takıldıkça birde atığı storylerine baktığında anlıyorsun kimin kim olduğunu tavsiye ederim bunu.
Yani millete de bakıyorum milletin arkadaşları da hani grup geziyorlar o çıkarcılıklara katlanıyorlar yani diğerlerinde de bir samimiyet görmüyorum da
Kafa dengi bi arkadaş bulmak zor
Evet çok zor hem iyi niyetli hem kafa dengi hem aynı şehirde yüzyüze görüşebileceğim zorr
Dertleşmek istersen dinlerim.