Özellikle burada denk geliyorum bir kız dikkatimi çekiyor, konuşmak istiyorum ama karşımdaki kişi adını söylemiyor çok konuşmuyor bende bir şey yapamıyorum.
#GeceMuhafızı
07 Ocak 2023 Cumartesi Saat 22.58

Özellikle burada denk geliyorum bir kız dikkatimi çekiyor, konuşmak istiyorum ama karşımdaki kişi adını söylemiyor çok konuşmuyor bende bir şey yapamıyorum.
#GeceMuhafızı
07 Ocak 2023 Cumartesi Saat 22.58
Güvensizliğin en büyük nedeni Şeref yoksunlari yüzünden sapıklar Psikopatlar bunların yüzünden güven duygusu sarsılıyor maalesef bir bitmedi böyle pisliklerin soyu ve tecavüzler cinayet artık buna dur demek gerekiyor devlet idam cezası getirse bi umarım getirir bu yasayı
Ya açıkçası ilk buraya girdiğimde her önüme gelenle konuşuyordum, çoğunlukla da kaliteli sohbetler oluyordu. Fakat bir süre sonra konunu nereye gittiği belli oluyordu ya direkt olayın içinde buluyordum kendimi. Sonra kendimi geri çekmeye başladım biri iyi geceler, günaydın vs. bile yazsa cevabın sonuna bir soru işareti ekliyorum bu benden ne istiyor yine gibisinden. Önyargı çok kötü ama buna onlar zorluyor bizi. Bir soru görüyorum bir kız arkadaşımız paylaşıyor sorunun altında güzel sohbet dönüyor katılıyorum ama sonunda özelden en az 5-6 beyefendi saçma sapan sen şeytan mısın melek misin gibi saçma sapan şeylet yazıyorlar. Küfür etsen suç etmesen suç yani. Bazı erkek arkadaşlarımıza ayıp oluyor, ama bilerek isteyerek terslemiyorum bazen ben mesela.
Aslında senin bu yaşadığın durumun en büyük nedeni bu erkeklere bu fırsatı veren de kızların varlığından kaynaklanıyor
Tabii ki haklısın bu konu da ve ben bu kadar çok hemcinsimin böyle davrandığı için üzülüyorum yani üzülüyorum doğru kelime değil belki ama ne demek istediğim anlaşılıyordur umarım
Anladım hemde çok güzel bir şekilde anlattın kaliteli bir yorum oldu
Teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim 😊
Hayırlı akşamlar diliyorum gizli olmasan takip etmek isterdim
Kimse maskelerini indirmek ve duvarlarının ardından bakmak istemiyor. Kılıç kuşanmış bir şekilde konuşuyoruz hangi mesele olursa olsun. Belki de temel sorun budur.
Belki de çevre ve toplum sizi bu hale getirmiştir ya da dengesiz erkekler ya da bu erkeklere bu fırsatları sunan kadınlar yüzünden erkeklerin tüm kadınları aynı görmesinden kaynaklanıyordur
İnsanların üslup ve niyet problemleri olduğu muhakkak. Yeterince özeleştiri yapmayıp, döneme kabahat buluyoruz ancak.
Kesinlikle öyle kendi seçtiğimiz şeylere yaşadığımız zamana mal ediyoruz halbuki zaman aynı zaman sadece rakamlar değişiyor biz kendimizi değiştirmedikten sonra zamanın bir önemi yok
Ben bunu günümüz teknolojilerini bağlıyorum çünkü sosyal medya kullanımı arttığı için evin içinde bile de aileler birbirlerini suratına bakamaz oldu bu da büyük bir iletişim kopukluğuna neden oluyor düşünsene internetin faydalı yönlerini kullanmak yerine gereksiz uygulamalar da vakit geçirmek daha zevkli geliyor onlar için buda iletişimin en büyük sorunlarından biridir bana göre.
Cevap
12Cevap
Herkes kötüye kullanma çabalarından olduğun dan diyebiliriz
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️
Aklı fikri uçkurunda olan erkekler yüzünden maalesef bizim gibi masumlarda en ufak birşeyde bile sapık damgası yiyor artık selam versek sapık sanılacağımız zamanlar gelecek diye korkuyorum
Yalanın artık utanılacak bir şey olarak görülmemesi.
Katılıyorum sözüne
Eyvallah.
herkesin amaçlarından o kadar eminsiz oluyoruz ki bundan kaynaklanıyor
Para teknoloji gelişti eskisi gibi samimiyet kalmadı aile bağı kalmamış.
Akape zihniyeti. İnsanları birbirinden uzaklaştırdı. İnsanları düşman etti birbirine
Iletisimsizlik.
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Huyunu suyunu bilmiyor normal
Yine insanların kendisi..
Ayarlayamadın sanırım.
Güvenmek ve güven kazanma çabam olmadı.
Emin değilim ben kendimde değilim zaten
Propaganda...
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Bir çok sebebi var
Ama fazla güvensizlik de yalnız bırakır
İçsel huzursuzluk