Tepkiler nasıl oldu ve o kişinin moralini/motivasyonunu etkiledi mi?
Ben 2 yıldır bunu yapmak istiyorum ancak çok sancılı bir süreç, ustelik pişmanlık duyup geri kapanmak da istemiyorum.
Tepkiler nasıl oldu ve o kişinin moralini/motivasyonunu etkiledi mi?
Ben 2 yıldır bunu yapmak istiyorum ancak çok sancılı bir süreç, ustelik pişmanlık duyup geri kapanmak da istemiyorum.
Açılıp sacılmak ne ise yarıyor ki , ne ilgini çekiyor olabilir ki.. güzelsen zaten hep güzelsindir.. Ki kapanmak insanlar için yapılan bir eylem de değildir ayrıca... açılmak da olmayacaktır..
Güzellik değil derdim zaten , aksine kapalı daha güzelim.
Sadece açık daha iyi hissediyorum kendimi ve Kuran da başörtüsunun yer aldığına inanmiyorum.
Cevap
8Cevap
cok samimi oldugum cok sevdigim cok arkadas canlisi bi arkadasim vardi. acilmak istedigini her soylediginde ikna edip vazgecirmistim. acildiginda fikirleri zihniyeti kisiligi cok degisti 5 yillik arkadasligimiz bitti sebepsizce. bu isin sevap gunah boyutunu coktan gecmissin gibi gorunuyor. acilan sadece basin olmuyor fikirlerin cok sapitir haberin olsun
Zaten dinden baya uzağım
Dışımla içim birbirine uymadığı için açılmak istiyorum
arkadaş çevren neredeyse tamamen değişebilir haberin olsun
2 kisi var zaten , fazla bir çevrem yok.
1 ine daha önce açıklamıştım senin kararın dedi anlayış gösterdi.
Diğeri biraz tavır alabilir ama uzun da sürmez. Giderse de gitsin çok mühim değil, dış görünüşümü değil beni ben olduğum için seven insanlar kalsın hayatımda.
tesettür dış görünüşten çok kişilikle alâkalı ama dedigim gibi zihnen açıldıysan çok gecikme
Alakası yok ya..
Feraceli olup her haltı yiyen de çok
Dis görünüşe bakarsan yanilirsin
aynı şeyi söyledik aslında ama neyse açıl bi an önce
Zor ya. Kolay bir karar değil benim ailemde açık yok en başta.
evin ayrıysa kimse karışamaz, ayırmaya yakınsa da biraz sabretmen gerek
Evet oldu, yargılayan laf yapanın ağzını kapattık. Arkadaşımıza her zaman her yerde destek oluruz 😎
Gardolabını komple olmasa bile bütünüyle değiştirmek zorunda kalacaksın seçimini iyi yap bunun maddi sonuçları da var
Şu anda dolabim dolu ztn, onları satarsam tamam.
Ben maddi yönünden çok psikolojik yönünü düşünüyorum zaten.
Keza pardesu, ferace gibi şeyler giymiyordum pantolon ve kazak , sweet şeyler giiyiyordum hani dolabımda aman aman degismeyecek
Başörtüsünün şart olduğunu düşünmüyorum. Kadin erkegin bu konuda esit olmasi fikrim
Ayrica is bulmama da etki ediyor. Özel sektörde basortu elenme sebebi.
Benim düşüncem de evet kapalilik çok da gerekli bir şey değil artık..
Özelde de basortusu takip iş aramadığın için yorum yapmanda çok mantıklı değil, ne dersin?
Oldu
Tepkim olmadi
Feraceli olup αnαl seχ yapan bile oldu
Evet oldu bir kaç gün konuşuluyo sonra unutuluyo
Kimsenin dediğini takma, senin düşüncen sonuçta
Yani öyle tabi de , takılıyor işte.
Ben kendim bile cok hayret ediyordum açılan kişiye karşı ve soğuma geliyordu uzak duruyordum.
Şimdi benim basima geldi aynısı.
Benim arkadaşım açılıp kapaniyordu
Ailesi rahattır onun , bizim aile full kapalı.
Onunda kapalı fakat kendi isteğine bıraktılar
Bizim aile düşünce olarak da kapalı 😇
İstersen özelden konuşabiliriz. Destek için
Neden açılmak istiyorsun?
Denk gelmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?