2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aile baskısı problem değil arkadaşım inan bana evden kurtulmak için evlenip mutsuz oldugunda o aile baskisini mumla ararsin. Üstelik annen baban seni karsiliksiz sever o nedenle aile baskisi filan problem değil canlari sagolsun herkes gider ailen hep yaninda olur. Cok cok asiri bir durum varsa da calisiyormussun ayri eve cikarsin
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayri eve cikmak istesem anca evlenipde cikarsin derler rest cekmeli miyim
Kiyafetine karissin ne bileyim sevgiline karissin bunlar her ailenin kendi kültürüne göre az ya da cok yaptığı şeyler... he seni dovuyorlar mi sovuyorlar mi seni baskalariyla birliktelige mi zorluyorlar nedir yani... ne aileler var görseniz halinize sukredersimiz bence
Benim ne yasadigimi bilemezsin o yuzden haline sukretmelisinde diyemezsin ne yasadigimi bilmiyorsun o yuzden yorum yapmaman en iyisi ya da yap insanlar gormedigi bilmedigi fikri olmadigi seyleri elestirmeyi severler yapacak bir sey yok baskici ailede buyuyemissiniz o asiri belli
Her ailenin karistigi seylerse benim cevremdeki insanlar neden her istedigini giyip aksama kadar gezip istediklerini yaoiyor demek ki her ailenin oaristigi seyler degilmis
😂sende benim nasil bir ailede büyüdüğümü bilemezsin... Üstelik sordum problem ne diye sen söylemeden nerden bileyim ki neyse anlasacagimizi sanmiyorum hakkinda hayirlisi...
Knk evlenmek aklimda yok zaten sadece hani insanlar derler ya evlenmek kurtulus degil diye bunu diyorlarsa kurtukusun ne oldugunuda soylicekler onun icin sordum soruyu
Ben uzak yerde çalıştığım için kiraya çıktım... Seninle durumumuz aynı değil ama onlar şimdi ki durumda beni özlüyorlar. Rest falanda çekmedim bazen görmeye giderim ya da telefondan konuşurum öyle şeyler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aile baskısı problem değil arkadaşım inan bana evden kurtulmak için evlenip mutsuz oldugunda o aile baskisini mumla ararsin. Üstelik annen baban seni karsiliksiz sever o nedenle aile baskisi filan problem değil canlari sagolsun herkes gider ailen hep yaninda olur. Cok cok asiri bir durum varsa da calisiyormussun ayri eve cikarsin
Ayri eve cikmak istesem anca evlenipde cikarsin derler rest cekmeli miyim
Ailen neyine karisiyor mesela ne problem gezmene mi kıyafetine mi sevgiline mi nedir mesele?
Tamam rest cekmeliyim
Kanka baskici aile bu dediklerinin hepsine karisir 😃
Hayir seni en çok yoran hangisi yani?
Kiyafetine karissin ne bileyim sevgiline karissin bunlar her ailenin kendi kültürüne göre az ya da cok yaptığı şeyler... he seni dovuyorlar mi sovuyorlar mi seni baskalariyla birliktelige mi zorluyorlar nedir yani... ne aileler var görseniz halinize sukredersimiz bence
Ücünede karisiyor knk
Benim ne yasadigimi bilemezsin o yuzden haline sukretmelisinde diyemezsin ne yasadigimi bilmiyorsun o yuzden yorum yapmaman en iyisi ya da yap insanlar gormedigi bilmedigi fikri olmadigi seyleri elestirmeyi severler yapacak bir sey yok baskici ailede buyuyemissiniz o asiri belli
Buyumemissiniz*
Her ailenin karistigi seylerse benim cevremdeki insanlar neden her istedigini giyip aksama kadar gezip istediklerini yaoiyor demek ki her ailenin oaristigi seyler degilmis
😂sende benim nasil bir ailede büyüdüğümü bilemezsin... Üstelik sordum problem ne diye sen söylemeden nerden bileyim ki neyse anlasacagimizi sanmiyorum hakkinda hayirlisi...
Ben hala okuyorum yaş 22 bıktım valla bende üstümde stresten baska bısey yok
Hani diyorlar ya evlenmek kurtulus degil diye o zaman kurtulus ne onun icinde akıl versinler demi
Memursan başka şehire atanırsan o kurtulus olablr evlilikte dogru kişiyi bulursan kurtulus olablr
Kanka atanamayanlar ne bk yicek bu konuda ayrica o atamalar anca torpille olur 🤣🤣
Bende okuyorum da bos yanı bu memlekette ne diyim ki evlilik içinde para lazım ama
Yoksa evlenecegımız ınsan bıze her istediğini yaptırır kölesi gibi
Knk evlenmek aklimda yok zaten sadece hani insanlar derler ya evlenmek kurtulus degil diye bunu diyorlarsa kurtukusun ne oldugunuda soylicekler onun icin sordum soruyu
Kurtulus ayrı eve çıkabılmek evlenmeden
Kiralık eve çıkıp yeni bir yuva kurmak, yalnız veya değil.
Simdi ben rest ceksem hayirsiz evlar mi olurum? Kotu biri mi olurum gunaha mi girerim rest cektigim icin aileye?
Neden rest çekesin ki? Başka ilde iş bulup oraya git sonra alışırlar.
Yasadigim yerde is cok ama. Antalyadayım. Bu bahane olmaz ki.
Ben uzak yerde çalıştığım için kiraya çıktım... Seninle durumumuz aynı değil ama onlar şimdi ki durumda beni özlüyorlar. Rest falanda çekmedim bazen görmeye giderim ya da telefondan konuşurum öyle şeyler.
Kurtuluş yok, çaba var mücadele var🤷♀️
Caba mucadele dedigin rest cekmekten geciyor?
Caba mucadele derken mesela sen olsan ne yapardin acikla
Yani şunu demeye çalışıyorum evlensen de evlenmesen de bi şekilde zorluklar olcak hayatında ve bunlarla yine sen mücadele edeceksin.
Hmm anladım sag ol
Rica ederim ne demek 😊
Şehir dışında çalışmak
Rest mi cekilecek yani
Başka çözüm yolu gözükmüyor şu an için ayrı eve çık desem ailem izin vermiyor diyeceksin
Rest cekmekte hakliyim yani
? Simdi rest ceksem ben mi suclu olurum ailem mi
Ailen karşı çıkarsa onlar suçlu olur kaç yaşında yetişkin insansın sonuçta
Tesekkur ederim fikrin icin
Rica ederim
Valla sabır diyolar. Ondan sonra sabrın sonu da kemoterapiye çıkıyomus. Mefta olunca rahatlarız takma kafaya başka çözümü yok bunun 🧐
Güncelleme ne alkış
😅😅😅
Tebrik ederim valla tanımak isterim sebi
Farklı şehire atanmak iyidir.
Atanamazsak nolucak?
Evlilik veya rest çekilecek
Atanmak mümkün olmadi o zaman napicaz madem evlenmek kurtulus degil kurtulus tavsiyesi verin hadi 😅😅
Rest cekmekte hakliyim yani demi?
Tabi ki belli bir yaşa gelmiş bireysiniz artık
Tesekkur ederim fikrin icin
Rica ederim umarım hayırlısıyla, gönlünce olur.
Kurtuluş Savaşı kanka :D
O ne demek dkssksox
Ne alaka yani dksks
Savaşa mücadeleye devam yani :D
Ha sen de mi ayri eve cik demek istiyon
Evet gel çıkalım :D hayır ya mücadelene devam diyom :D
espirine zokayım senin. Seninle cikacagima baskicikla buyumeye devam ederim haha komik sey seni.
Ben seninle niye eve çıkayım evim varken her şeyim varken benim keyfim iyi sen kendine bak :D
Tanımadığım insanla niye ayrı eve çıkacam
Okey
Ayrı yaşamak
Onada karisiyorlar
Neden
Adı üstünde baskici aile
Muhafazakar mi ailen var
Yok seküler aw 😡
Sinir etmeyin insanı ya