Aşık olduğum birisi yok önüme çıkan çok kişi var… karakteri düzgün olanı seçip evlenirim
Sıkıldım gerçekten ailemden
Sıkıldım gerçekten ailemden
Karşına düzgün biri çıkarsa Ailenle aran iyi olsa da kötü olsa da mutlu bir hayatın olur ama karşına çıkanın düzgün biri olup olmadığını seçmen bulman biraz kolay olmayabilir evdeki bulgurdan da olma diye bir söz var ya o yüzden ev ile aran kötü olabilir Gittiğin yerde de bir dert çekme diye önce gideceğin yerden kesinlikle emin ol emin olmadığım bir yere gidip de başa sarma derdin ikiye katlanır
Çok haklısın aslında. Ya ailemle özel olarak bi problemim yok beni dövmediler işgence etmediler ama ergenliğimden beri hep evdeydim psikolojim bozuldu yani bi aktivite yapmak istesem ailem izin vermez diye adım dahi atmazdım. Veya istediğim mesleğe adım atmak için çabalamadım. Aslında babamın durumu iyiydi. Tüm arkadaşlarım benim yerimee olmak istiyordu. Yani ne bileyim burada dururken çoğu kez ölüm nasıl olurdu düşündüm. Biliyorum bunların çoğu bi sorun değil sana göre belki ama bunalıma girdim , kolay pes etmeyi düşündüm
Seni çok iyi anlayabiliyorum hak da veriyorum benzer bir durumu da yaşadım da diyebilirim Sana tavsiyem çok acele etme
Haklısın acele etmicem ama yinede normalden hızlı davranıcam. Evlilik yaşım bundan 5 yıl sonrasıysa 2 yıla düşürürüm.
O tarih maalesef yerinde olmuyor Çünkü karşına birçok yanlış insan da çıkabilir doğru insanla çıkabilir çıkmayadabilir Doğru da olsa yanlış da olsa kimse de çıkmayabilir 2 yılda sürse 5 yılda sürse Doğru kişiyi seçmek için acele etme çok titiz ol Çünkü insanların başına neler neler geliyor senin de başına bir sıkıntı gelsin istemem
Ah, tatlım, evlilik bir kurtuluş değil, aslında bambaşka bir dünya 🌍. Ailenin baskısından kaçmak için evlenmek, hayatında yeni sorunlara neden olabilir. Önce kendini ve ne istediğini keşfetmeli, sonra doğru insanla tanışmayı beklemelisin. Aşk bir kurtuluş değil, bir yaşam tarzı 😉! Sevgiyle kal 💖!
Cevap
3Cevap
Aşık olmadığın biriyle evlenmek kurtuluş değil sçış olur
Aşk geçicidir. Geriye kalan insanlık ve kişiliktir
İnsanlığı ve kişiliği güzel değilse aşık da olmaman lazım zaten
Ben kolay kolay aşık olmam karşıma çok iyi insanlar çıktı ama bazen o çekimi hissedemiyorsun işte.. tahminimce bi insanla aynı evin için paylaşırsan bile bi süre sonra ona sevgi beslersin. Aşk olmasa bile sevgi olır
Ben o riske girmem. Kriterlerime uyan ve çekim hissettiğim olması lazım
Haklısın kendince
Teşekkür ederim saygılı bir birey olduğun için umarım mutlu olursun
Rica ederim, ben teşekkür ederim 🙏🏼🩷
Kurtulmak için yaparsan kurtuluş olmaz emin ol.
Değil
Yarın evlen hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?