Biri anneme kız arıyoruz demiş ama çalışan olacak diyormuş
Tamam da çalışan kadın senin oğlunu ne yapsın hadi asgari ücretli birisi olur yetiremez bunu der anlarım ama bu kadarı da saçma geliyor
Biri anneme kız arıyoruz demiş ama çalışan olacak diyormuş
Tamam da çalışan kadın senin oğlunu ne yapsın hadi asgari ücretli birisi olur yetiremez bunu der anlarım ama bu kadarı da saçma geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
karıya bakmaya Bi tarafları yemiyor da , hem karısı olsun hem üste para versin diyorlar
Ağzına sağlık abicim
Hayret ediyorum ya hem çalışsın hem evi temizlesin yemek yapsın diyorlar
ama öyleleri hep buldu evlendi hatta karisin utuledigi gömlekle ve karısının parasıyla gidip sevgili yaptı ama bizi beğenmediler
Niye abla? O çocuk çalışmıyor mu? :( Şayet çalışıyorsa o, çalışmıyorsa sen haklısın :( Zaten çalışmadan evliliğe soyunmak da saçmalık olur :(
Seni beslemek zorunda değiller lafa gelince eşitiz dersin.
Çalışmayıp evde oturcan bi de para isticen napsın o seni
Alakası yok ben zaten çalışıyorum ama o kimki ondan para isteyeceğim
Sen evlenme ya bela olursun millete
Sen evlenme üreme asıl beyin yoksunu ergen
Zaten meraklı değilim senin gibi biriyle evleneceğime bekar takılırım daha iyi
Sen kurban ol bana çeyrek erkek seni
Görmeye cesaretin var mı çeyrek mi tam mı anlarsın
İşine bak bamya karı parası ye sen otur
Patlıcan var bende gözün bozulur bak inanamazsın sjsjs
yüzde doksan dokuzu mal ben geriye kalan yüzde birlikten arıyom
Siz yayıp yatmaya yer arıyorsunuz herhalde
@Sioux054 ne
Yok bir şey
@Sioux054 var bisey
Neden hep sorunu erkeklerde buluyorsunuz önce düzgün partner seçmeyi öğrenin gidip keko işsiz takımına bayılırsınız
@Sioux054 bir sus bamya
@Sioux054 çok haklısın keko bende sevmem ama çevremde çoğunluk keko ve düzgün erkek nadiren oluyo bahsettiğim yüzde birlik kısımda keko olmayan kibar erkek falan öyle yani
Patlıcan var yersen kalın ve büyük
@Sioux054 bana diyon sandım
Düzgün olanı da beğenmiyo kızlar birebir kendimden tecrübeliyim
@Sioux054 kız olarak söylim bendede bilgi çok keko falan değilsen net beğenenler vardır dile getirilmiyodur
Neden getirilmiyor ki
@Sioux054 bende öyleyim beğendiğim zaman dile getirmiyorum kızlar genelde çekingen oluyo ya da dile getirsem nolucak sanki bu bana bakar sevgili mi olucaz diye düşünülüyo yani içten içe her şey tam tersi. keko olmayan birinin beğenilmeme ihtimali çok zor her kız tarz erkekten etkilenir
Sevmiyorum ben öyle oturaklı biriyim hippi takılmam ciddi düşünürüm konuştuğum kızla genelde keşke beğendiğini belli etse biri yakınlaşırım bir fırsat bulup
@Sioux054 belli edende çıkar ya merak etme yakışıklı çocuklar boşta kalmaz Instagram falan kullanıyorsan güzel bi hesabın varsa işin daha kolay olur gerçek hayatta belli etmeyen kızlar internette daha kolay hallediyo
Var hepsi de kapalı hesap takip etmeleri gerekiyor
İyiki ABD li bir kız arkadaşım var diyorum sizin gibileri görünce :)
Çalışmayan kadını ne yapak zaman değişti.
Çalışan kadın da açtı bekliyordu sizi
Ben çalışan bir kadınım sizin gibi hanzolarla evleneceğime evde kalırım daha iyi
Hanzo ne alaka? Her şeyden önce kendini yetiştirmiş bir yerlere gelmiş akıllı bana bir şeyler katabilecek bir kadın isterim. Vizyon sahibi olması lazım. Herkesin kriteri olabilir ben de bulamazsam ben de evlenmem zorla mı.. Evde işe yaramayan başımın etini yiyen her şeyi benden bekleyecek bir kadın istemiyorum.
Artık. kimse çekilmez inan
çalışmasa ne olur