Dolabımda bitane bile düzenli bişey yok şu an her şey karma karışık🫣 nasıl motive olup düzenlemeye başlarım ya, dolabı açasım bile gelmiyor🫠
Ve neden bukadar çabuk dağılıyor ya yok mu bunun bi püf noktası falan
Dolabımda bitane bile düzenli bişey yok şu an her şey karma karışık🫣 nasıl motive olup düzenlemeye başlarım ya, dolabı açasım bile gelmiyor🫠
Ve neden bukadar çabuk dağılıyor ya yok mu bunun bi püf noktası falan
En önemlisi hemen yapıp aradan çıkarmak.
Ben bu sayede çok daha düzenli oldum zamanında.
Eve gelip eşofmanlarını mı giyindin mesela? Hiç bekletmeden diğerlerini katlayıp dolabına koy hemen.
Sabah uyanır uyanmaz yatağını topla öyle yıka yüzünü.
Bir şeyle işin bitince hemen yerine bırak
Keşkee ama öyle olamıyorum
benimde diğer adım üşenmek 😂 bugün düzenledim dolabımı mesela kıyafetimi değiştirdim ve çıkarttıklarımı öylece attım dolaba tekrar😶
Ama şimdi misafir gelicek hiç uğraşmayım yarım kalır çünkü
ama şu an hiç kalkasım yok😂
ama düzlicem söz yatmadan
Şimdi şöyle tak kulaklığı aç dağlarııı deldiimm tek başımaaa çölleri aştım bir tek beeennn diye. Sonra ayıkla pantolonlar tişörtler kazaklar hepsini geuplandır hepsini aynı boyutta katla üst üste diz işte bu kadar sakın çeşitleri karıştırma ama 😂😂 gerçekten bu benim terapi yöntemim bazen düzenli dolabımı bile bozup tekrar baştan başlıyorum ama kulaklıkla kulaklık takmazsan sıkılırsın
Düzenli dolabı bozup tekrsr düzenlemek mi😂😂 iyiymiş darısı bana
Aa öyle deme çok rahatlatıyor beni 😂😂 bi dene sende terapi gibi hissedeceksin 😂😂
Cevap
6Cevap
Bence öz güveninizi geliştirin. ve istemeniz gerekiyor.
Buna bir çare varsa ben de istiyorum güzel renkli çorapların kayıp dolabın içinde çünkü syqvzjspcürlv
benimki de 😂
En son gelen temiz çamaşır sepetini olduğu gibi dolabın içine sallamıştım yok nerde benim Garfieldli çurablarım
aynısını yaptım ajahhsh ben yarın temizleyim en iyisi
Ben nasıl yapcaaam aloooooğ
bence seninde biyerden yavaş yavaş başlaman gerekiyor😂
Bence de ama şimdi olmaz çay içip gibi son bölüm seyretcem
iyi seyirler😂
Ya boş ver dağınık takıl,
Otur oturduğun yerde yaww
Kendimi çok severek bakim yaparak müzik dinleyerek alışveriş yaparak tabikide kahve içerek çikolata hakını yiyemem 🙂
Derdini seviyim kanka
Dert değil bu kanka😂
Atomu nasıl parçalarım gibi bişey sormuşsun bırak tembelliği düzenle
Tedavi ol sen biran once
Ama sorduğum soru da ne var neden böyle yorumlar yapıyorsunuz😂
İçinde yoksa sktr et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?