Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir milletin kadını bir türk kadını kadar türk erkeğinin kahrını çekmez. evlenince görürler. eğitimlisinden cahiline %80i yuvasının saadeti için yaşar, saçını süpürge eder, sizi yarı yolda bırakmaz. jack ya da erik daha kaslı ya da çükü daha büyük diye sizi terketmez. aynı analarınız gibi. ayrıca cok da hamaratız. yani evlenilecek kızız evet.
türk kızlarının tek sorunu ( sorun olarak degil aslında ayrıcalık olarak goruyorum bazen) cinsellikten uzak olmaları. genellikle ciddi anlamda ilklerini evlendikleri adamlarla yaşarlar. bu yuzden tecrubesız ve bılgısız olabılıyorlar ( bu da aşırı baskının suçu) . oysa gerekli bilgilerle donanıp kadın oldugunun farkında olarak buyuseler bıyıklarını ve koltuk altı kıllarını alabilirlerdi. 130 kilo olmak yerine 50-60 kilo olabilirlerdi. ama erkekten ne farkları var ki? kadının ne oldugunu bilmeden yetiştirilmişler.
yine de türk kızı candır.91 Yorumla- +1 yıl
Keşke şu söylediklerin şu an ki Türk kızları içinde geçerli olsa. Sevişmedikleri erkek kalmadı, o dediklerin eski Türk kızları için geçerliydi. Hala namuslu Türk erkek ve kızlarına saygım sonsuz ama sayıları çok az.
Birde Türk erkeklerini kötülemekle eline bir şey geçmez, daha doğrusu elimize bir şey geçmez. Bizim babalarımız 12 saat asgari ücrete çalışmış yıllarca, kadınlarına bakabilmek için nelere katlanmışlar. İki taraf için de geçerli yani.
En İyi Cevaplar
Kaç kişi bir araya gelip koruyacakmış. Göbekleri ile devirir türk kızları.
65 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarının hepsi göbekli mi Allah aşkına
Bir bayan olarak kendi milletinin kadınlarını aşağılaman ayrı bir özentilik
Soran+1 yılHe ya he dikkat et göbeğimle deviririm seni
Soran+1 yılBoyun kısa anladık.
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizde bizi sevin ozaman.
215 Yorumla
Soran+1 yılOnlar daha kibarlar ve bayanlarına el kaldırmıyorlar
Cevap sahibi+1 yılhayatımda ne bir kızdan tokat yiyecek bir davranışta bulundum ne de vurdum. yolda karşı karşıya gelince bir adım geriye gidip yol veririm. daha ne yapayım?
Soran+1 yılSana lafımız yok o zaman centilmen çocuk
Cevap sahibi+1 yılama bu zamanda iyi olmak yaramıyor :) karakterimden ödün verip rol kesseydim şimdiye onlarca sevgilim olurdu ve yalnız olmazdım.
Soran+1 yılVardır bir hatan bence karamsar olma
Cevap sahibi+1 yılefendi efendi kendi halimde takılıyorum. tek sebebi kızların peşinde koşmamak içimde piçlik olamaması. birde hiç tanımadığım birinden sinirli göründüğümü duymuştum ama bunu söyleyen erkekti :D alakası varmıdır bilemiyorum. belki kızlara sinirli değilde ciddi görünüyorumdur.
Soran+1 yılBurcun nedir :D
Cevap sahibi+1 yılikizler :D
Soran+1 yılİkizler burcu yalnız kalır mıymış şok oldum :D
Cevap sahibi+1 yıldurum okadar mı vahim acaba:D
Soran+1 yılSenin girişken olman lazım her ortama uyum sağlaman lazım
Dengesiz olman zaten şart :D
Cevap sahibi+1 yıleskiden öyleydim şimdi olmuyor ruhum yaşlanmış gibi sanki :/
Cevap sahibi+1 yıldengesizlik dibine kadar var zaten ilk önce çok sosyal bir insan olup sonra birden asosyal olmakta tuhaf:D
- +1 yıl
Bende p. çlik yaapmıyorum kızların arkasından koşmuyorum kızlar ibnemi olalım illa onu mu istiyonuz :(
- +1 yıl
Kaldırmıyolar değil de kaldıramıyorlar olmasın sadece bir bakış bile hapse girmeye yeter orada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Türk kızlarını, türk erkeğinden başka kimse almaz. İstisnalar illa ki olacaktır ama bu özünde böyledir. Hiç bir millette bayanlar, türk kızları kadar trip atmaz. Hiç bir millette ki kızlar bu kadar fevri ya da ne istediğini bilmeyen tiplerden değil. Erkeğe daha çok sevgi, saygı ve sadakat besliyorlar. Kısacası 2-3 kore dizisi izleyip, bunların fanlarıyla her konuştuğunuza inanmayın.
*iç ses* Esas biz bıktık.212 Yorumla
Soran+1 yılAraştırın bakalım
Soran+1 yılSiz Ruslarla takılın
- +1 yıl
İşte bahsettiğim fevrilik bu. Ben sana rus kelimesi kullandın mı? Neden kullanmadığım bir şeyle beni suçluyorsun? Herkes sizin gibi saçma sapan egolarının peşinden koşmuyor. 2 tane kore dizisi izleyip, ay ne tatlı erkekler diye atlıyorsunuz hemen. Gidin bakalım koreye neler yapıyorlar size. Mumla ararsınız Türk erkeğini.
*iç ses* Genellemelerin hepsi saçmalıktır. Genelleme yapan her insan saçmadır.
Soran+1 yılHem çok da uzun boylular :D
- +1 yıl
Siz zaten dış görünüş sevdalısı olduğunuz sürece üzülmeye layıksınız. Milyonlarca dolar para harcanıyor, onlar kişi dizilerde gördüğünüz insanlara makyaj yapıyor hazırlıyorlar. Koskoca bir milleti bir kaçı yüzünden göklere çıkartıyorsunuz. İnsanların dış görünüşleriyle karar vermeden önce azıcık tanıyın. Yoksa acı tecrübeler yaşarsınız.
*iç ses* Korelilerin domuz eti, solucan gibi bir çok böcek türü ve cenin tükettiklerini bilmiyorsun değil mi? Ama olsun onlar yakışıklı.
Soran+1 yılKediye köpeğe tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz herkes mi yapıyor
Hayır.
Orada da cenini hepsi yemiyordur eminim ayrıca böcek yesin vitaminliymiş hem sonra bizim yemekleri tadınca bırakır :D
Soran+1 yılBırak bu Türk erkekleri çektikleri herşeyi hak ediyorlar
Yüz vermeyeceksin bunlara daha çok süründüreceksin
Bunların b. klarını Türk kızlarından başkasıda temizlemez- +1 yıl
Evet arkadaşlar doğru söylüyor Koreli bir erkek Türk kızını almaz ztn Koreli erkekler Koreli bayanları seviyorlar kendinizi kandırmayın artık
bunun bayanı erkeği yok, ulusu da yok kişisel iradeye bağlı. kimi erkek olur sevgisilisi bile yokken bakmaz der ki başkası da benim kız kardeşime bakmasın kimisi evlidir bile ama ne zaman görse bakar..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrudur olabilir. Bütün ergenler kore dizisi kafasında. Aay bugün ramen yedikk, koreli erkekler çok yakhuşukluu, keşke koreli kız olsam gözleri ne güzell. Kafayın ortasına bir dene geçirmemek için zor tutuyorum.
64 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte çok fazla artış var Kore hayranlığında ve bir şekilde ulaşmaya çalışıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBenim bir arkadaşım kafayı yemiş. Koreye gitti, konserlere gitti. Sonra korece öğrendi az bişi, facebook hesabına bakıyorum çan çin çon bişeyler gevelemiş. Gitmiş koreli bir sevgili bulmuş kendine.
Soran+1 yılDemek başarmış takdir ettim yalnız.
Nasıl gitti koreye?
Başlığı bırak kafaya bak. Düzgün fiziği ve kusursuz güzelliğiyle trip atmadan sana değer verecek ondan sonra adına nataşa diyeceksiniz. Herhangi bir nataşa ile bizim iddialı kızlar yan yana gelsin ibre ne tarafta? Ya işte budur nataşa. 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılKafan güzelmiş güle güle kullan
Soran+1 yılAhh estağfurullah efendim sizin gibi Brad Pittlere layık olmaya çalışıyoruz işte
Ula manyak misin Koreli erkekler bilgisayar oynamaktan kadınlarına bakıyorlar bile bebeğini çöpe atan millet bu millet ne deyim ya teknoloji geldi korelilerin ahlaki bozuldu
10 YorumlaŞu erkeklerin Türk kızları şudur, budur demelerini bir türlü anlamıyorum. Kızların da takıntıları var tabii. Kendi milletinizden olan kişileri küçük düşürmek çok hoşunuza gidiyor herhalde.
00 Yorumla
+1 yılvalla biz böle şeyler duymadık kardeş demekki türk kızları kendini birşey sanmaya başlamış hmm ilginç
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var
Rus kızları nasıl Türk erkeklerine hayransa Türk kızlarıda Kore erkeklerine hayran oldukları için oraya eş aramaya gidiyorlarmış ulaşmaya çalışıyorlarmış bu adamlara.
+1 yılne demek istediğini anlamam için kafamın içinde köklü değişikler yapmam lazımdı hiç uğraşmadım. valla ne diyon sen bacım?
03 Yorumla
Soran+1 yılKore erkeklerine ilgi arttı Türkiyede
Artık Kore fanları işi gurursuzluğa dökmüşler, abartmışlar- +1 yıl
ben çekik gözlülerin hepsinden nefret ediyorum ırkçıyım bu konuda. napiim.
Soran+1 yılOnu anladım şu an
Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Alakası yok
Kore arkadaslarim da vardi ama oyle bir davranislari yok yani sordum da gözlemledim de
Ama şu bir gercek koreli erkekler koreli bayanlari sevmiyor nedenini bilmiyorum ;)03 Yorumla
Soran+1 yılÇok şımarıklar çünkü
- +1 yıl
Koreli erkekler Koreli bayanları seviyorlar tüm Kore’nin erkektede kızdada güzellik anlayışları aynı Koreliler başka bir ülkeden biri ile ilişki yaşamıyorlar
Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Anime ayağına yok efendim müzik grubu ayağına, Hakkı Bulut dinleyen erkekleri siz bu hale getirdiniz kızlar.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))
Soran+1 yılTabi ya kesinlikle
+1 yılkuzeyli hevaller ırkçılık yapmaz güneyliler yapmıştır onu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş gidenlerin yalancısıyım
kaç tane türk gitmiş ki oraya da laf çıkarsınlar 3 kişi görüyonuz gaza gelip buraya yazıyosunuz , bakımlılık ve giyim açısından koreli kızlar la yan yana bile gelemez bizimkiler
06 Yorumla
Soran+1 yılHer etek giyeni ellemeyin o zaman
Orada erkek bir kadına ters bile bakamıyor ezbere konuşm
Ayrıca kötü kokuyorlarmış o bayanlar eklemek isterim- +1 yıl
alla alla sizin kafanız niye hemen açık şeylere gidiyor ya hem diyosun kötü kokuyolarmış şuana daha bitanesi ile bile konuşmadığın belli , bindiğim uçakların çoğunluğu koreli japon yolculardan oluşuyodu ne bitane etek giyeni gördüm nede kötü kokanı hepsi tertemiz ve sade güzeldi , kafa yapınızı anlamayıorum bütün erkekleri aynı kefeye koyuyosunuz ya
Soran+1 yılOrada bayana her türlü üstünlük var
Giyim kuşam dediğin zaman burada dar kot giydi tahrik oldum suçsuzum
Orada bu mümkün değil
Türk kadınları bu kadar örümcek kafalıya rağmen yine iyi ilerledi modernleşti
Biz varolan şartları zorladık ve şimdi yine örümcek kafalılar yüzünden geri bastırılıyoruz
Ne biliyorsun uçaktaki her adama memleketini mi soruyorsun- +1 yıl
dar pantolon mu iyi giyinmek? seksi giyinmeden şık olunmuyo anlayışı nedir ? hem bunları bana niye anlatıyosun isterse bikinili dolaşsın şehirde bakmam etmem egeliyim gelmiş bunları bana söylüyosun ayrıca havalimanında kafile halinde geldikleri için toplu check in yaparlar nereli olduklarını anlarsın bayrakla bir arada tutmaya çalışırlar kafileyi bavullarında da bayrak stickerları olur boarding de bile pasaport yanlarında olur ve çoğu kabine alır bavullarını herneyse laf anlatılmıyor sanırım ben diyorum adamlar gayet düzgün giyinip geliyor sen diyosun yok dar pantolon tahrik felan böyle devam ben diyorum elma sen diyosun armut
Soran+1 yılEgeli birinden en başta yaptığı yorumu beklemezdim herhalde sonradan geldin oralara ilk yorum bir egeliye yakışmadı
+1 yıl@Rapunzel88 Duydun mu duydun mu :D sen hala kore çocukları de.
02 Yorumla- +1 yıl
Sacmaliyorlar ya onlar sadece russian saram diye soruyorlar hahahaahah
- +1 yıl
:DDD Sarışınlara değil mi :)))
+1 yılSakamisin sen kik napsin turk kezbanlarini... hadi ruslar turk erkeklerini severdi, bizim kezbanlari sevicek millet bilmiyorum adssssd
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnen İngiliz herhalde
+1 yılbu adamlar marketin ortasında sevişen adamlar türk kızlarını napsınlar :D
17 Yorumla
Soran+1 yılSizin gözünüzde bayağı değişikmişiz ilk kez fark ettim.
Siz uyuyun- +1 yıl
yoo ne alaka bence standartsınız eğer zengin ve yakışılıysa 0 trip eğer tam tersiyse süründürürsünüz
Soran+1 yılHiç sandığın gibi değil her şekilde trip atmaya hazırız
Siz dua edinki trip atıyoruz sadece Korede kadına el kaldıramıyorsun
Kadınlar sokakta erkekleri dövüyor- +1 yıl
niye dua edelim eşittik hani
Soran+1 yılHer konuda olmayabilir
- +1 yıl
hmm anladım işimize gelirse eşitiz gelmezse siz erkeksiniz diyosun yani erkek dediğin evine bakacak kadına sahip çıkacak dmi :D
Soran+1 yılO liste uzun işte
Sadece saydıkların yetmez :))
Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Koredeki erkekler sevecen olabiliyor ama hepsi icin gecerli degil ve cogu cikarini dusunuyor. O degilde nerden buldunuz korelileri yaww :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİspanyollar da fena değil
+1 yılonlar biraz ufak tefek :) bizim kızlarda onlara o yuzden balmıyor onlarda mındar diyor :D
00 YorumlaHergün koredeyim Ya.. coluk cocuk selamlari var sna
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolsunlar
:) onlarda haklı bizim kızlardaki ewli veya sevgilisi olan erkege bakma takıntısı :)
04 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarını illaki bir yerden kötülemek şart tabi
Soran+1 yılevli erkeklerin gözlerinin dışarıda olması bir etken değil tabii
+1 yılOfff turk erkeklerin suyu cikti tamam tipleri güzel ama dilini bile Ogrenemiycegn adama ne diye asliyolar anlamsiz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne buluyorsunuz o küçük pipili ve köse erkeklerde anlamıyorum. :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbize vermeyın gidin allahın tıfıl çekik gözlerine verim
10 YorumlaIlk defa senden duydum
07 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızları, kore erkeklerine fazla yapışıyorlar
Soran+1 yılKibarlar ne yapalım
Soran+1 yılçok güldüm ya :D
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılbir koşu koreye gidip geliyorum bir sn :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılKim bakar ya onlara tipsizler.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye hoş çocuklar giderleri var
Çok saçma. Ukraynalılar desen neyse de... :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanmayan araştırabilir
Türkün Türkten baska dostu yoktur tatlım :)))
10 YorumlaDünyanın hiç bir yerinde size öyle bakmıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılRumuza bak
Hakim gördüm seni olaylara.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bakımdan
+1 yılKore degilde pattayada cok yaygin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Saygili cevap beklerdim
Soran+1 yılGayet saygılı bir soru sordum
Yarin koreli s*kcem kom fahise gorsunler 😎😎
03 Yorumla
Soran+1 yılSakin olalım
Soran+1 yılKızlarına göre öyle tabi erkekleri memnun.
- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa senden duyuyorum :)
00 Yorumla Dur sen bekle ben gidip sorup gelem.
00 Yorumla
+1 yılKore'ye kız ihracatımı başlattık
01 Yorumla
Soran+1 yılKonunun açılımı orada
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
bilmem ki
00 Yorumlabaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç duymadık
01 Yorumla