ya koreli kızlar neden bu kadar güzel oluyor türk kızlarıyla ne farkları var ki geçenlerde okulumuza koreli bir kız geldi tüm erkekler yavşadı ama kız güzeldi allah var jdskdfn fark ne ki korelilerle? 3 fotosunu koydum sizce?

estetik, fotoshop, makyaj. fotoğrafları tamamen oyun, hiçbir şey yoksa, gözlerini ve burunlarını yaptırıyorlar, makyajları güzel bir de zayıflık takıntıları var ve baya bakımlılar genelde, ki bakımı da zaten kim yapsa güzel oluyor.
Fark mark yok kardesim oda kiz bizde ondada aynisi var bizdede 😂 100 tane portakalin icinde bir tane armut çıkarsa dikkat cekermi? bu kadar basit
İlk iki fotoğraftakiyle, son fotoğraftaki aynı karılar değiller. İlk ikideki sen, son fotoğraftaki o Koreli değil mi? Aklınca sana da iltifar gelir, egon şişer diye kendini de sıkıştırdın oraya, seni hınzır seni..
koreliler çok güzel türk kızları geneli kendini güzel sanır :D
kendime güzel demeyi sevmem dlkfkn :/
Cevap
18Cevap
Temizler bakımlılar sakal traşı olmaya vakit burakmıyorlar
İlk iki fotoğraf estetikten önceki hali o zaman.
Koreli görmesek.. Neyse.
süte batırıp çıkarılmış gibiler tertemiz ve bebeksiler ondandır belkı
HAHAHAHAHAHAHA KIZIM İLGİSİZLİKTEN KAFAYI YEMISSIN KENDİNE ILTIFAT EDILMESINI ISTIYORSUN, GENÇLER 1. VE 2. FOTODAKI BU YAZIYI YAZAN KIZ 3. KOREDE ÇOK ÜNLÜ OLAN BIR GRUBUN JAPON UYESI ISMI DE MINA YEMEZLERRR
Pinterest
Mina #kpics #kpop #sweetgirls #lovethem #love #unsensored #girls... buyrun foto da buradan
Demekki erkekler degisiklik olsun istedi :D :D ayrica cogu koreli estetik guzeli.
taş bunlar taş... kuşadasında çalışırken bir Koreli kizla takilmistim çok eglenceliler arti cok saygililar ayrica yataktada efsaneler 😂
hepsini gectimde, sondaki kadin twice uyesi myoui mina'ya benziyor. ayrica ucunun ayni kisi olmadigi apacik ortada?
koreli kızlar gerçekten çok hoş çekici ve seksi geliyor bizimkiler insan mı onların yanında sevgilim vardı koreli bilirim tadını :)
Nekadarrrrr koreli bir türk kızıı
koreliler cok çekici ve güzel👀 her yönden 👆😃
Bunlar ne ya yapmacık gibi Türk kızları daha güzel
martı dudaklı, hiç sevmem :/
Heh Ruslar yetmiyo gibi bide bunlar çıktı başımıza
😂😂
@sleepwalkerr :D
Koreliler'i pek beğenen yoktur ya. Ama Rusları bilemicem 😂
@sleepwalkerr Rusların bizden tek farkı uzun olması bikere 😂😂
Ya şimdi onlara laf yok. 😄 Ama düşünmemeye çalışıyorum onları 😄
😂😂😂😂😂😂👍
@Sessiz_sakin25 👍👍😀
Valla iyi dedin
@Sessiz_sakin25 saolasın
Sende saol😀
Türk kızları tercihim
erkekler artik nefes alan kizlarada yavsiyor
Hayatında kaç koreli gördün?
koreli kızlar sevimli. Türk kızlar itici
Rus kızları bir melek...
çekik gözlü, kısa, meme yok asyalı kızlarda.
son resim hoşuma gitti
malzemeleri temiz oluyor :)
Şu Kore Çin Japon üçgeni kızları sevmiyorum
Butun farklari anlatym mi sana
yuzlerı cok guzel ya dumduz bembeyaz
Guzel gelmedi.
Gözleri çekik ❤️
Neden kalp koydum anlamadım gülücük koycaktım😂😂😂
üstteki türk kızına benziyor
Geneli estetikli
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?