Araştırdığımda azılı feminist kadın siyasetçilerin bile bir tane kadın şoförü, koruması yok.
Erkek korumaları olmadan Cuma namazı kılamayan siyasetçiler neden erkeği kadından ve devlet kavramından soğutacak erkeğe negatif ayrımcılık kanunları yaparlar?
Ya da güvenmedikleri kadınları neden bu kadar şımartırlar?
Erkek korumaları olmadan Cuma namazı kılamayan siyasetçiler neden erkeği kadından ve devlet kavramından soğutacak erkeğe negatif ayrımcılık kanunları yaparlar?
Ya da güvenmedikleri kadınları neden bu kadar şımartırlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Sizde bir öfke var ama kadına desem, hükümetin kadınları koruyan kanunlarına desem, hayata desem. Tam olarak bu.
Koruyor mu? 6284 ile öldürülen kadın sayısı 4 kat artmış.
Şöyle söyleyeyim, boşanmada bile kadın istemezse dava daha çok uzuyormuş, onu yeni öğrendim.
Sonrasında tedbir aldırıp, uzaklaştırma kararları oluyor, süresiz nafaka alan var. 1 gün evli kalıp 10 yıl boyunca eski eşine para ödeyenler vs vs.
Kanunlara genel olarak bakarsan zaten Teksas gibi Türkiye.
Bazı kadınlar bunları kötüye kullanıyor orası ayrı.
Şimdi bu tip kadınlara bu şımarıklığı verirsen erkeklere cinnet geçirttirirsin. Yani nişanlısıyla nafaka arttırım davasına gelen kadınlar vardı.(hakim kabul etti). Bir de uzaklaştırmayı sadece ihanet amacıyla yapanlar vardı. Bunlar sadece haberlerden okuduğum kadarı.
Bir polis vardı karısını ve sevgilisini öldüren hani sokakta. Kadın cinayeti denildi geçildi. Karısı o polisi lojman geçici diye eşya almadığından ekonomik şiddeten uzaklaştırıyor. Meğer tezgah. Sonra karısı lojmana o sevgilisini alıyor. Polisin bir de silahına el konuluyor. Lojman polis için. Polis kalamazsa karısı ve sevgilisi kalabilir mi?
İşte medya konunun sonucunu ele alıyor. Asla gerçeği yazmıyor.40 milyon kadını mağdur, 40 milyon erkeği katil, tecavüzcü göstermeye çalışıyor. Hükümet de hala mor ve pembe kravatlarla kadın da kadın. E ama erkekler artık pıstırıldı. Kadından korkar hatta kadına sığınıp yalvarır oldu ya da kadına haset etti. Bir savaşta bu erkekler bu kadınlar ve bu hükümet için canını ortaya koyacak mı? İnan kadın gibi ilgi görmek içşn cinsiyet değiştiriyor erkekler. Bir de SGK onu da karşılıyor. Yani amaç kadın koruma değil. Ülkeyi koruyacak erkekleri yok etmek, erkeklikten çıkarmak, hapislere atmak, namus kavramını yok etmek.
Karısını yatakta yakalyıp öldürmemeyi başaran bir erkek yarın düşman gelip kadınlara çökse arkasını döner gider.
Annenle aran nasıl bearcan
Baban belli mi?
Evet soruyu yanlış anliyosun annenle ebeveyn ilişkinden söz ediyorum sakin olsana şekerim niye saldiriyosun
Ben de doğal bir soru sordum. Genelde babası belli olmayanlardan çıkıyor feminist erkek ve kadınlar.
Benim hiçbir kadınla ilişkim söz konusu değil. Benim tüm argümanlarım kadınların iyiliği için. Gazı yiyip kapitalizm tarafından kullanılıp atılıyorlar. Erkek mağdur olmaz. Hamallık yapar, yatılı şantiyelerde çalışır, yurt dışına kaçar yine ayakta kalır.60ına da gelse dul bir kadınla evlenip yine aile kurar. Ama kapitalizmin 35-40 yaşlarında gaz verip sonra kenara attığı yalnız kadınlar başaramıyor.
Ha sen kadınları safiyane düşünen pelerinsiz kahramansin o zaman ok