Tecavuze ugramam benim suçum mu?

Ben 5 yaşımda annemin arkadaşının erkek kardeşi tarafından tecavüze uğradım. Bunu annem kendisi şahit olduğu halde tek yaptığı şey kapının önünden bana yanıma gel dedi, bende yanına gittim hiç bir şey olmamış gibi evlerinden çıktık. Sonra ona olayı anlatınca tepkisizdi, bana cevap vermedi. Bu arada babam Türkiye dışında çalışıyordu annem ver kız kardeşim ile tek kalıyorduk. Sonra anne annem gilin mahallesine taşındık. orada da annemin en iyi arkadaşı nenemin komşusuydu ve bizim hemen hemen her günümüz orada geçiyordu. orada tekrar annemin diğer en yakın arkasının kardeşe bana defalarca tecavz etti ve ben bunu anneme söylemeye korktum. Annemin arkadaşı bir gün yakardı kardeşini beni odaya sıkıştırdığını gördü. Anneme olayı söyledi annem arkadaşının yanında bana kızmadı aöa sonra bana çok terbiyesiz bir kız olduğumu söyledi. Sonra kendi kendine dedi ben senin ile ne napıcam sen nasıl bir kızsın başıma bela oldun. Geceleri annem ben kardeşim yan yana uyurduk. Zaman içerisinde annemin her gece kardeşime sarılarak uyuduğunu fark ettim. Annem beli bana dönük kardeşimi tutarak uyurlardı ben arkadan onları izler uyurdum. Bir gece ben anneme arkadan sarilim dedim belki o zaman babada sarılır uyur diye. Döndü bana sapık mısın karışma bana dedi. Annem bana hep kirliymişim gibi baktığını his ediyordum. Bana hiç olaydan sonra dikkat vermedi ve olaylar hiç olmamış gibi hayatını yaşıyordu. Ben 7 yaşındayken babam geri döndü ve babama olayı söyliyemedim oda bana kızar diye korktum. Yıllardır olayların hepsini omzumda taşıdım istemeden ve büyüdükçe annem ile aram daha da kötü olmaya başladı. Bana bir düşmanıymışım gibi bakıp davranıyordu. Her şeyime karışıp benim ile alay ediyordu. Bana sakat gibi yürüyorsun, sakat gibi yemek yiyorsun, sakat gibi konuşuyorsun demeye başladı her gün. Her gün beni dövüyordu 19 yaşıma kadar. Hatta ben 19 yaşındayken de elimi tutup küç kardeşime beni dövmesini söylüyordu kendisinin eli ağrımaya başladığı için. Artık ihtar etmeye karar verdim bir kaç kere denedim olmadı. Olayı annem ile babam anlattım bana delisin dediler ve hiç bir şey olmamış gibi hayata devam ettiler. Sonra ben olayı dayıma anlattım ve beni hemen evden çıkarıp kendi olduğu şehire bilet kesti. Dayılarım ve teyzelerimin çoğu ayrı şehirde kalıyordu uzun zaman onların evinde yaşadım teker teker. Bugün 23 yaşındayım, ilk defa anneme konuyu açıcak cesareti buluyorum. Sordum ona neden ben tecavüz olduğumda bir şey yapmadım diyor ne yapsaydım sokağı mı ayağa kaldırsaydım. Dedim bu nasıl bir cevap bana diyor sen bana hesap mı soruyorsun terbiyesiz. Ben onun çocuğu olarak asla bunu soramaz mışım. Yaptıklarını inkar ediyor ve bana diyor babana niye söylemedin. Ben ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık hayattan bir tat almıyorum siz böyle bi durumun içinden nasıl çıkardınız?

Tecavuze ugramam benim suçum mu?