AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Evlilik kararı almanın zorluğu 100 üzerinden 50 ise boşanma kararı almanın zorluğu 100 üzerinden 500 oluyor.
Bu zamanlarını mumla ararsın öyle TV dizilerindeki gibi olmuyor hayat harcarlar bozuk para gibi
Zor bir durum belli ki başka birini sevdiğin halde paralı diye biri ile evlendirilmiş olman.
Bile bile benle evlendi demende ki bildiği ne onu yazmamışın?
Yazdiklarimi okumamissin belli boş ver sen
Ben anlamadım diye düşünürken başkalarına kaç yorum yaptığına bak belki ne anlattığını anlarsın.
Ye iç yat işte😄 boşansan her şeyin daha kötü olacağını sende biliyorsun. Kendini geliştirebileceğin kurslara git hem kafan dağılır.
Biraz para ayarla kendine şöyle bikac sene en azından kitabı çıkaracak kadar sonra boşan ve kimseye bişey demeden git
bence senin ilgi duyduğun biri var. doğrumu?
Seni resmen aldatmaya mecbur bırakmışlar ama bazı şeylere mecbursan ve bu durumdaysan para da varsa kendine hobiler edin uzaklaş biraz hayattan
Aşırı kötü alışkanlıkları yoksa kocanı sevmeye çalış, onu da seveceğin birine dönüştür.
Ciddi olarak mı sordun soruyu yoksa bir sosyal deney mi yapıyorsun?
2 3 şey hariç bi sorun göremedim ben ama dertlesmek istersen dinlerim seni
Peki bunun için geçerli bir sebebiniz var mı?
Bence boşan istemiyorsan. Millete ne boş ver kimseyi dinleme.
Türkiye’deki insanlara göre öyle onlara göre sevmek istemek boş şeyler koca olsun yeterli.
Aynen kışıgecir para birikti ise de başla 6 ay sonra ayrıl 😘
madem istemiyodun neden evlendin babanın evinde kalsaydın
senin için iyi olanı ALLAHtan başkası bilmez. Akıl verenler de bilmez. O yüzden bu derdini Rabbine söyle ondan çare iste. Hiç bir zaman da duadan vazgeçme. Israrla dua eden çare bulur.
kankacim ayril ayrilirsan kadin siginmada kalirsin biraz sonra calisirsin
Bir süre para biriktir, çocuk yapma. Sonra boşan ucuz bir şehire git.
Hayırlısı olsun.
Allah yardımcın olsun.
İşiniz zor. Duayı eksik etmeyin ve elbet çıkış yolu olacaktır.
Eğer eşin ölürse kurtulursun yani eşini kazara ya da isteyerek öldürürsen kurtulun.
bizdede öyle oluyor cüceler abukladıkları zaman, kurtadam rahatsız ediyor.
Yamuk prenseste geldi şimdi.
Tek basina hayata devam edebilceksin o zaman kimse yaninda degilse
hep aynı şey hiç değişmiyor bu olaylar. Müsait olunca detaylı yazacğaım
artık sevemediğin biriyle devam etmek hem kendine hem o insana yanlış. ayrıl gitsin
Bosansan kendi ayaklarin uzerinde durabileceksen bosan yoksa kabullen ve evet hayatini yasa
Güzelim hayatlar yanlış kafalar yüzünden heba oluyor 😑
ülkenin genel hali bu
kimse ne sevdiği işi yapıyor
ne de sevdiğiyle yaşıyor
Mutlu değilsen olayı uzatıp ikinizi de mutsuz etme. Ayrılman gerekiyorsa ayrıl.
Para mutluluk için gereklidir ama para her zaman mutluluk getirmez
Bu sebepten boşanan tanıdığım var boşandı sevdiği ile evlendi ama küfür dayak her halt var keşke boşanmasaydım diyor
Seni soğutan ne peki bahsetmemişsin
Yazacak çok şey var buradaysan
Evlendiğin kişi kürt mü? Ne kadar süredir evlisin o adamla? Sevmiyorum diyorsun ama bi nedeni olmalı? Sonuçta düğün dernek falan bu süreci adamla yaşamış ve eğlenmişsin
1 yıl olmadı daha. Yazdiklarimi okursan eğer anlarsin.
Peki kürt mü adam. Genelde kürt erkeklerde böyle sıkıntılar oluyor. O zaman hak vericem
Hayır laz kendisi.
Hmm fark yok kürtlerde lazlarda baskıcı. Keşke evlenmeden önce düşünseydin bunları iyice. Çocuğun olmadığı için iyi hisset kendini. Birikim yap maddi açıdan güçlen. Şüphe uyandıracak şeyler yapma. Kendini geliştirmeye odaklan. Evde de bi işe falan hazırlanabilirsin her türlü yolu var. Yeterki çıkış ara. Daha sonra boşanırsın istersen nafaka talep edersin. Çünkü adam sevmediğini biliyormuş öyle evlenmiş dedin sanırım Yani orta çağda yaşamıyoruz. Nedenlerini belirtir kurtulursun.
O seviyor ben sevmiyorum. Ben kocanım diyor başka bir şey demiyor. Annesi ve kız kardeşleri de sanki nispet yapar gibi oğlumuzu bizden aldın iste babanın evinde böylemiydin evlenmişsin oğlumu kullaniyorsun bilmem ne deyip duruyor ya. Kimseye hakkimi helal etmiyorum gercekten.
Ama bi yandan blmiyorum yaa adamda sadık biriymiş sanırım. Şiddette göstermiyor sevgisi için her şeyi yapıyor. Tabii okul hayatına da karışma hakkı yoktu keşke güven olsaydı birde aranızda. Zor bulunuyor böyle erkek bu devirde. Ben yerinde olsaydım evlenmeden önce eğer sevmiyorsam kimsenin hayatına girmezdim. Ayrıldığında çok üzülecektir😔
Anladım seni. Sanırım evlenmeden önce bu kadar kötü gideceğini tahmin etmiyordun. Bak 1 yıl bile olmamış daha baştan kurtul. Kimsenin senin üzerinde bi hakkı yok. Ailes kötüdür zaten eminim lazlar , dindar görünümlü ve kürt erkeklerden uzak dur hayatın boyunca. Dediğimi yap eminim başaracaksın
Birsey merak ediyorum, neden kürt erkeklerden uzak dur hayatın boyunca dediniz
Yaşayan ölü gibi devam edeceksin hayatına gidecek yerin yoksa
Para mutluluk getirmez ama kocanla yüz yüze göz göze uzun uzun konuşman lazım anlaşabilirsiniz. ama gerçekten yürümüyorsa. onu eşin çözmesi lazım. Yoksa ikinizden birisi yanlış yapabilir.
Kadınlar artık zengin kocada sevmiyor herhalde seni boşasın beni alsın
sevdiğin biriyle olup sefil yaşamaktansa sevmediğin biriyle ewvlen kraliçe gibi yaşa
Ne şanslı kadınlar var ya biz de zengin koca arıyoruz ama bulamıyoruz
Boşanma davası açıp sığınma evine gitmeyi düşündün mü hiç
#Hükümdar
İntihar için kesim çözümler var. Boş yapma git çatıdan atla
Çünkü seni anlamiuorlar. Onlara göre her şey rahat para
bu nasıl soru beya herkes destan yazmış yorumlara toplasan dizi senaryosu çıkar yani
Ya çok üzüldüm şu an ne diyeceğimi şaşırdım gerçekten sevmiyorsan mutlu değilsen ayrıl ama gerçekten eşin çok mu kötü biri ya seni seviyorsa sen neden sevemiyorsun ki
Boşan kız. Ondan iyisini bulursun sen. Dinleme hayat senin hayatın. Mutsuz olursun ilerde.
Allah korusun ya bu nasıl bir vicdansizlik ya, bu hayat senin canım istemediğin bir hayatı yasama!
Şimdi abes olacak belki ama Müge anlı bu duruma yardım eder gibi geliyor ☺️
Önce kendine hayat hazırla, iş kur, iş yap sonra kendi başına mücadele edersin
Kolaylıklar diliyorum
Hadi bakalım sonuç ne olacak, merak ediyorum
İşte geri kafalı aileler bu evlilik işine burunlarını sokuyorlar ama evlatlarının ne olacaklarını asla düşünmezler 🤦
evlenirken aklın gothune mi kaçtı? kesin zorla evlendirmişlerdir evet katılıyorum sana yüzde yüz olarak.
Senin gtun kasinio bence😄intihar etmişmiş git fakir biri ile evlen gör anyayi konyayi arada da dayak atsın 😀
Çok canım. Severek evlensen bile ilerde o sevdiğün aşık olduğun azılı düşmanın oluyor. Kocanı sevmeye çalış. Unut ayrılmayı evine yoğunlaş.
Kimsenin haberi olmadan ayrı bir çehre taşın kocan zenginmiş bir şekilde para biriktir ben olsam öyle yapardım
Fazla hayalperestsin, toz pembe bakıyorsun her şeye. Seviyorum diyenler de 2 gün sonra boşanıyor.
Ye iç sev eglen gez... bosanip napcan? Babanın evinde oturunca hayatının aski mi gelecek?
İç sesim belkide çok geri kafalı düşünüyorsunuz falan diyecekler ama bence de kesinlikle böyle adam seviyorum diyor ve ayriyeten kaybetmek istemiyor belli ne yaşadığını tabiki bilemeyiz ama arkanda ailen yok bişey yok hayat pahalılığı ve şartları ortada bu kadar riskli bir adım atmaya değmez emin ol yanındakini sevmeyi dene daha güzel olabilir her şey
Bazen hayırlısı buymus demek en güzeli.
Artisini eksisini iyi hesap etmek lazım.
Neden onu sevmeyi denemiyorsun peki diyelim ki ayrıldın çok mu mutlu olucan
Çünkü insanlar başına gelmeyen şeyleri basit görüyor yaşamadan anlamıyorlar.
Soruyu daha yeni gördüm.
Umarım şans verdigine değer.
Durumuna üzüldüm. Kendi ayaklarının üzerinde durmalısın
Çok bildikleri için öyle konuşuyorlar sen kimseyi dinleme
Gidecek yerin yoksa bekle ailenin seni kabul etmesini sağla bir şekilde yoksa işin çok zor olur
Sevmiyorsan Burak kuzum ya çekilecek çile değil zaten evlilik.
Kendi ayaklarinin üzerinde durmadan boşanma , yoksa sürünürsün