İstemediğim biriyle evliyim. Ayrılmaya uğraşıyorum. İnsanlar rahat mı battı diyor. Neden?

Babam zengin diye verdi fikrimi bile sormadı. Boşanmak istiyorum diyorum bu eve adımını atamazsın diyor annem babanı dinle diyor. Kocamda ben seni seviyorum asla bırakmam diyor. Arkadaşlarım da rahat mı battı kızım parası var ye iç gez keyfine bak diyor sevsen çok mu mutlu olacan sanki diyorlar.
Ben istemediğim bir hayatı yaşıyorum şu an kaç defa inthr etmeye kalktım beni hayata döndürdüler başaramadım.
Ne yapicam ben
Güncellemeler
+1 yıl
Bu benim için çok mühim bir mesele ben ne yapıcam bazınız boşan demiş gidicek yerim olsa bir dk bile durmazdim ben de biliyorum boşanmayı
Güncellemeler
+1 yıl
Yani ev hanımı gibiyim. Zaten evlendikten sonra okul iş falan unut ben kocanım ne istersen alırım gerek yok dedi kızdı. Dışarı bile tek çıkamıyorum. Kendisi yanımda olması gerek. Tek gidersem tekrar evden kaçarmışım. Baziniz hersey anlattigin gibiyse neden bosaniyorsun demiş bile bile benle evlendiği için ondan nefret ediyorum hayatimi mahvettiği için. Evet sizin dediğiniz gibi evde bir süre para biriktiricem baska yol yok çünkü. tesekkurler.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu soralı nerdeyse 2 hafta olmuş. Bu zaman zarfında düşündüm kocamın hal ve hareketlerine odaklandım yorumlarınızıda ayrı ayrı tekrar okudum. Gerçekten insan sakin kalıp olumlu düşününce karsisindaki insanin iyi taraflarini gormeye basliyor. Bende bunlari gordum. Sanirim onun beni sevdiği gibi kimse sevemez. Değer vermez. Yine kenara birikim yapıcam ama sevmek için ona bir şans vericem. Bakalım hayatimda neler olacak. Mutlu olacak mıyım.
İstemediğim biriyle evliyim. Ayrılmaya uğraşıyorum. İnsanlar rahat mı battı diyor. Neden?