Bunu nerden aldın nasıl aldın derler ne diyebilirim uzun zamandır alışverişe çıkmıyoruz bunun onlar da farkında ihtiyacım var. Ama en son ne zaman bi şeyler aldık bilmiyorum aramız iyi değil diye durum bu ne yapabilirim
Alacağım 2-3 parça bi şey çalışmama izin verseler öyle aldım derdim ama ona da izin vermiyolar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
biriktirdiğin parayla ikinci el uygulamasından aldığını söyleyebilirsin uyguna
İnanır mısın biriktirebilecek kadar harçlık almıyorum. Biraz esnek olsaydı işte internetten alışveriş yapan biri olsaydım ya da hallederdim burada başlık açtıracak kadar zorda bırakıyor bazı şeyler ya. Onlar netten alışveriş yapar ama ben yapmam Kitap vs bi şey lazım olur onlar alır öyle yani o kadar
ya böyle yapmalarının bi sebebi falan var mı
yani durumunuz mu kötü yoksa varken mi vermiyolar
Durumumuz kötü değil öyle olsa yine gider çalışıp yapayım derim ama istemiyorlar çalışmamı. Ben onların istediklerini yapmıyorum onlar da beni düşünmüyor artık. Arada tartışma olunca olmuyor. Daha az önce konuştuk annem şey dedi biz önceden alıp alıp getirirdik sana giysi falan mesela montunu kaç senedir giyiyorsun artık rengi değişik olmuş alsak diye düşünüyorum üniversiteye gidiyor aynı giymesin diyorum aka değmezsin diyor sen bizi dinlemiyorsun, aynı şekilde babam da farkında mısın bir senedir giyiyorsun üstündekileri dedi. Yani ne diyim ki beklentileri var ben anneyim diye her şeyi yapmak zorunda değilim falan diyor. Haftalık aldığım harçlık benim harcasam bir günlük harcamam. Böyle dediğime bakma yani öyle harcayan biri değilim yemek masrafından bahsediyorum. Harçlık miktarı az. Ben de kredi aldım bu sene başka çarem kalmadı
Ama*
ay bilmiyorum çok garip senden yapmanı istedikleri ama yapmadığın şeyler mi var istiyorum eskidiler yeni şeyler giymek istiyorum falan de ne biliyim çok değişik vermiyolarsa kendin çalışıp almak için ısrarcı ol gerekirse kavga et siz vermiyorsunuz çalıştırmıyosunuz napıyım ben çuval mı giyiyim falan de ya üzüldüm
Öyle de yapmıyorum sesimi çıkarmıyorum ama bu yaz çalışıcam artık. Ev işi yapıyordum yetersiz geliyodu. Şimdi hiç yapmıyorum şiddet dolayısıyla bi şeyler oldu yemek de yemiyordum 2 aydır evde falan filan bugün de konuştular babam annen ne derse yapıcaksın falan dedi
Part time iş buldum dersin
Çalışmama izin vermiyolar ya o olmaz
Kazı kazandan çıktı de
Arkadaş çevrenden hediye geldiğini söyleyebilirsin
Benim de aklımdan o geçiyor
Denenebilir
İnternetten kazan ayda 10bjn yetwr mi?
Yok öyle bi şeu
ayda 10 bin kazanılacak iş var mı hem de internetten
@silaamanegerekvar az gelebilir ama baslangic için iyi benfe
abicim ne az gelmesi hem internetten hem de asgariden daha fazla neymiş bu iş söyler misin
@silaamanegerekvar anlatirim kanka ama su soran kisi ne gicik ya. Zannediyor ki herkes ,12 saat calisip asgari aliyor. Bu kafayla devam etsin bakalim
anlat kanka boş ver sen onu
@silaamanegerekvar nerden anlatim.
@silaamanegerekvar sen ciddi misin bu arada
Aynen abicim aynen para için o tarz işlere gireni bulursun umarım. Sahi 2 aydır nasıl bulamadın şaşırdım doğrusu!
Sen kimsin ne konusuyon?
Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun şu an ama ben senin niyetini çok iyi biliyorum merak etme
Kesin biliyorsundur kesinn. Tek isiniz fesat
Gözlerime inanmayı tercih ediyorum aajaja
of ben gerçekten internetten bi ek kazanç olduğunu düşünmüştüm böyle ahlaksız bişey olacağı aklıma bile gelmedi denize düşen yılana sarılır mantığı benim de ihtiyacım var bir kazanca hele de 10k gibi bir kazanca
Ne demisim sana
Keşke siz en baştan açık açık niyetinizi belli etseydiniz de fesat olduğunuzu yüzünüze vurmak zorunda kalmasaydık
bişey dememe gerek yok anlaşılıyo ben biraz geç anladım
@silaamanegerekvar tamam peki iftira iza devam edin siz.
@silaamanegerekvar kanka sen beni boşversene yaz işte abiye mesaj at o anlatır sana :
:)
Djlsmdldk gizlenmiş
İkinizde iftira attiginiz icin olabilir mi? Neyse soran kisi yax sana kazancimi atacam
@markonto yazsın yazsın ahahaja
Ahhahahahaha cok komik. Nyse bir daha size yazmicam. İyi niyet hsr zaman kaybettirir.
soran kişi sen neden bana cephe aldın ki sskxlspxks ben sana bişey demedim adamın da ciddi olduğunu düşündüm
@silaamanegerekvar sana ne kotu konustum ben? Neyse ya bir daha yazarsam... Hadi size iyi geceler debam edjn
@silaamanegerekvar yukarda sen onu boş ver demişsin ve mesaj yolunu seçmişsin tabii ki senin kararın da garip geldi sadece
rahatça anlatsın diye mesaj dedim. d
burası mesgul edilmesin diye
neyse ya
@silaamanegerekvar kanka işte ciddiye aldın adamı sence böyle bir şey mümkün olabilir mi çoğu insanın niyeti belli ama ben de senin gibi düşünüyodum konuştum ben bu kişiyle hiç hoşuma gitmiyor yani bu bahsettikleri şeyler senin de maruz kalmamı istemem açıkçası
Soran yalanci senin nickin ne ne demisim sana,.
Ahahajaj
Hakkim helal degil
Ahqjajaj tüh ya ne güzel de harcamıştım 10kyı görüyor musun