Abla sen herhalde şehir dışından gelmişsin hep il dışındaki insanları kandırıyorlar İstanbul dolandırıcı hırsız dolu diye sen bakma onlara senin olduğun yer istanbulun merkezi hiçbir sıkıntı olmaz git istediğin yere eğer bir sıkıntı çıkarsa ki çıkmaz esnafları iyidir yılların esnafı onlar hallederler istediğin yere gidebilirsin korkma
Abla çok fazla elektronik eşya satan yer var dolu hatta doğubank diye pasaj var marmarayın direkt karşı sokağında 4-5 katlı full elektronik alet satıyorlar sen dikkat et onlar çok çakal olabiliyor kontrol etmeden alma
Kizim sen manyakmisin orada hirsiz cok donuna kadar alirlar sen guzel. kizsin dikkat cekersin yenisin orada takip ederler felan filan dediler istambulda yasayanlar ben burada misafirim bu arada tedavi icin geldim
Tesekkur ederim :) sizin bildiginiz temiz uyguna yer var mı ? 2 ay kalacagim burada. Su anki yere 300 veriyorumm. Baska yerler 500den basliyor butcemi asiyor :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yalnız mısın kocan falan yok mu yanında? Ş*refsiz kişiler olduğu kadar dürüst namuslu adamlar da vardır bir şey olursa yardım ederler
İçin rahat olsun abla sıkıntı çıkmaz orada
Su an otelden cikip aralarda bakkal var gitsem bi sikinti olur mu hirsiz cok dediler bi suru sey solediler korkuttilar beni ya
Abla sen herhalde şehir dışından gelmişsin hep il dışındaki insanları kandırıyorlar İstanbul dolandırıcı hırsız dolu diye sen bakma onlara senin olduğun yer istanbulun merkezi hiçbir sıkıntı olmaz git istediğin yere eğer bir sıkıntı çıkarsa ki çıkmaz esnafları iyidir yılların esnafı onlar hallederler istediğin yere gidebilirsin korkma
Evet hastane tedavi icin geldimde buraya. Hamileyim biraz da ondan panigimm icimi rahatlattin kardes. Tesekkur ederim
Sokaga girince esnaf ingilizce karsilama yapti zaten :D ona sasirdim. Turkim. laa ben :d
Ahaha onlar ingilizce arapça biliyorlar çat pat cana yakınlardır iyi esnaflardır ama kazıklamasınlar abla dikkat et
Gece saat oldu cikamam zaten daha :D acim sapuan da lazim. :D sabahi beklicem a101 marketi kesfettim tedaduf. Ordan alorim bisiler sabah ;))
Aynen abla orada her şeyi bulursun kolayca zaten orada aradığın şeyi bulamazsan o türkiyenin hiçbir yerinde yoktur zaten
Denk geldimde 2. El telefonlar satan cok var burada sence alinirmi? Adam bana 200 e foyat dedi. Baktim saglamm :/ alasim geldi :D
Abla çok fazla elektronik eşya satan yer var dolu hatta doğubank diye pasaj var marmarayın direkt karşı sokağında 4-5 katlı full elektronik alet satıyorlar sen dikkat et onlar çok çakal olabiliyor kontrol etmeden alma
tamam dikkat ederim zaten oyle seylere tsk ederim. allaha emanet ol
Kiralık ev tutsaydın günlük var
Kapın kapalı yat keyfine bak bela seni mi bulscsk
Ne bilim ya burada yasayan arkadaslarim urkuttu beni :/;/
Neden ne diyorlar
Kizim sen manyakmisin orada hirsiz cok donuna kadar alirlar sen guzel. kizsin dikkat cekersin yenisin orada takip ederler felan filan dediler istambulda yasayanlar ben burada misafirim bu arada tedavi icin geldim
Geçmiş olsun ama bişey olmaz yani akşamları sokakları problemli ama muz cumhuriyeti değil burası biz oralardayız korkma 😀
Tesekkur ederim :) sizin bildiginiz temiz uyguna yer var mı ? 2 ay kalacagim burada. Su anki yere 300 veriyorumm. Baska yerler 500den basliyor butcemi asiyor :/
Acim ve sampuan da almam lazim tedirgin ve yeni oldigum. icin cikamiyorum odadan :D
Kapim tahta arkasina yatagumi cektim ole yatiyorum :D
O kadar abartacak bişey yok canım Teksas mı burası hiçbişey olmaz sen keyfine bak bana yakın bi yer var ama senin tedavin nerde hangi ilçede
Bişey olmazda sen yinede kapını kitle uyu
Eminsin dimi burada yasayan arkadaslarim canım canım seyler soleyip korkuttular :/
Daha düzgün bir yer yokmuydu orası biraz karışık bir yer
Kimiz eli kimin cebinde belli değil
Burasi 300 uyguna geldi hijyenik degil fazla ama idare edicem. Diger yerler 500den basliyo butcemi asiyor :/
2 ay İstanbul'da kalacagim. Uygun laxim var mı sizin bildiginiz
Beylikdüzü tarafında günlük dairelere bak
Neden oteldesinki ev?
Misafirim burada
Hmm ok
Eşini çagır
Biz ayriyiz.
Sehir disindan geldim tedavi icin hem burada kimsem yok mecbur otel kalacagum :/
Kapınu kitle uygulama yükle bu kadınların kullandıgı
Polis evine git