Ne zaman bir derdimi söylesem seninki de dert mi diyor sürekli. Artık ona hiçbir şey anlatasım gelmiyor. Bu adam hiç değişmez mi? 😃

Ne zaman bir derdimi söylesem seninki de dert mi diyor sürekli. Artık ona hiçbir şey anlatasım gelmiyor. Bu adam hiç değişmez mi? 😃

Babana babacım zor şartlarda bizi bu günlere getirdin o yüzden seni çok seviyorum bizim her şeyimizi karsiladin kimseye muhtaç etmedin o yüzden seni seviyoruz birde şu iktidarımızda olumlu olsan en iyi baba olurdun diye biraz yağ yakarsan dinler
Cevap
8Cevap
Demek ki değer vermiyor yani pek bir şey yapılmaz. ama umarım düzelir
“Benim derdim de bana göre büyük ki seninle paylaşıyorum, destek bekliyorum” de. Yine “amaan” derse sen bana anlat en iyisi 😁
Amaaan der yine dksjsj
Anlatırım çiçeğimm 🌸
Demek ki babanın gözünde ciddi sorunların yok
O çoğu şeyi ciddiye almaz Zamanında çok zorluk çekmiş Benim dediklerim ona hiçbir şeymiş gibi geliyor
O zaman boş yere babanın kafasını şişirme
Ahaha doğru artık pes ettim zaten
Şu ana kadar hiçbir derdimi aileye anlatmadım, anlatmayı da düşünmüyorum
Artık ben de anlatmamaya karar verdim cidden
Eski topraklar hep böyleler maalesef yeni dünyanın problemlerini küçümsüyorlar..
Biz neler atlattık bir şey olmaz ölmezsin diyo hep delircem Gerçekten öyleler😃
İşte kendi anne babaları da genelde ilgisiz ve sevgisizdir muhtemelen ondan dolayı ayna etkisi işte.. Sevgi görmezsen bir başkasına sevgi veremiyorsun..
Evet rahmetli dedem babama pek iyi davranmazmış
Tüm sorun bundan kaynaklanıyor temeli zayıf olan bir bina gibi.. Basit bir örnek ama ana konuya uygun
Klasik Türk babası hiç oturup yol göstermez anca reislik taslarlar.
Evet ya biz neler çektik zamanında diyor hep. Hiçbir şey söylenmiyor.
Başarısız değilim ama yaptığı bazı hatalar var bunun farkına varsın yeter
Oyle diyorsa Yok degismez gibi derdini başkasina anlat san
Benim derdim babam ona bunu nası söyliym. boş ver sana dert olmasınlar da varsın küçümsesinler
Ahh bee sen de haklısın
Keşke haksız olsaydım
De ki ona;
Babacığım babacığımı, dert salata gibidir, herkes kendi elindekini büyük zanneder. Jddj
Derdini anlatma :D
Başka yolu yok gibi aynen 😃
Makul dfksj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?