11 yaşındaki kardeşimin çok muhafazakar ve dindar olması?

11 yaşındaki erkek kardeşim sürekli dini videolar izliyor ehli sünnet hocaları dinliyor. Televizyonda şarkı söyleyen biri çıksa bunlar kafir yılbaşı kutlayıp şarkı söyleyeceklerine dua okusunlar diyor. Tiktoktan ateistlerle tartışıyor yorumlarına ölünce görürsünüz falan yazıyor. Hatta Kadir Mısıroğlu’nun videolarını izlemiş Kadir hoca sayesinde gerçeği gördüm Atatürk kafirmiş hiç sevmiyorum diyor bütün gün Atatürk’e sövüyor. Televizyonda Atatürk’ü görse değiştirin şu kafiri ayyaşı diyor sövüyor ben antikemalistim Osmanlı torunuyum Fatih’in torunuyum Atatürk Osmanlı’yı yıkmış diyor. Atatürk’ün rakı sesini bozmuş diyor gülüyor Kadir Mısıroğlu’nun sözlerini söylüyor evde. Okulda da söylicem kafir olduğunu diyor bizde kızıyoruz sakın deme sus diye. Dün yine tiktoktan bi ateistin yorumuna kıyamette görürsünüz Allah’ın varlığını yazmış, o da varsa görürüz demiş, kardeşimde geldi bana abla ya haşa Allah yoksa ateistler haklıysa falan dedi korktum bende. Sizce bu yaştaki bir çocuğun böyle yaşından büyük işlerle uğraşması, ne bileyim Kadir Mısıroğlu falan izlemesi normal mi? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
11 yaşındaki kardeşimin çok muhafazakar ve dindar olması?