+1 yılneden istemiyor çünkü demokraside köle ve adaletsizce yaşamak hoşlarına gitmiş her türlü ahlaksızlıgı rahat ve genişçe yapıyolar çoğu suçlardan adamalr 3 5 yıl yatıyor kimileri serbest kalıyor demokrasi ve yasaları insan ürünüdür insani kurallar ise kusurludur kusursuz olan kanunlar ise şeriat kanunlarıdır şeriyat kanunları ise kuran ayetleridir şeriyat suanda dünyada hiçbir yerde dogru düzgün uygulanmıyor şeriyatı bir dedemiz osmanlı birde PEYGAMBER EFENDİMİZ S. A. V ve ondan önce gelen peygamberler uygulamışlardır. ALLAHIN kanunları kusursuzdur bugün bir kimse kahrolsun şeriyat derse kafir olur. demokraside adaletsizlik hat safada din sizin herşeyinize karışır ALLAH dini insan yaşamını düzene sokmak dünyayı yaşanır hale getirmek akraba ve komşuluk ve ticaret evlilik kısacası yaşamın her alalnına adalet ve güzellik katmak için göndermiş ve kurallar koymuştur bugün şeriyat denince aa gerici yobaz git irana diyolar l*n gerizaklı irandaki şeriyatmı? arabistandaki şeriyatmı değil? şeriyati neden istemiyolar çünkü götü başı açık gezemiyicekler içkiyi öyle dışardaiçemecekler tekeller pavyonlar eglenceli yerleri kapatılcak kerhaneler kapatılcak faiz kurumları olan tüm heryer bankalar v. b şeyler faiz alıp veremiyicek. ondan sonra suçluya cezası verilcek bakın onuda istemiyolar şeriyat hırsıza arzısa cezayı verir ama bunlar diyoki verme cezayı ulan adam yapmıs vericeksin adam babamı öldürücek giricek hapise orda babalar gibi yiyicek içicek benimde burada canım yancak kendi kendime diyicem adam içerde içim rahat all alla? yok öyle 1c. hak kısasa kısas kan isteyeblirim 2c. hak affedebilirim 3. cü hak: diyet kan parası alabilirim bakınız bu işi devlet başındaki kimse yapar siz gidip adamı öldüremssiniz öldürürseniz kan davası cıkmış olur şeriyat bunuda önler buraya yaz yaz bitiremem ama gerçekten istemieyen kimseler nefsinin kölesi olmuş azmış geri kafalı bilgisiz laik ALLAHIN DİNİ devlet işlerine karışamaz diyicek kadar aciz ve hakir kimselerdir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnşaAllah bir gün yeniden Şeriat hakim olacak. İnsanlar cahil olduğu için istemiyorum diyorlar hele birde ben müslümanım ama şeriatı kabul etmiyorum diyen insan kadar komik ve cahil yoktur. Nasıl bir eşyanın kullanma kılavuzu olur ise bizi yaratan Rabbimizde kılavuzumuz Kuran-ı Kerimi göndermiş.
"Kim Allah'ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse, işte onlar kafirlerin ta kendileridir" Maide Sûresi, 44.
Hüküm vermek ve Kanun koymak ALLAH (c. c) mahsustur.
Onlar hâlâ cahiliye hükmünü mü arıyorlar? Kesin bilgiyle inanan bir topluluk için hükmü, Allah'tan daha güzel olan kimdir? Mâide / 50153 Yorumla- +1 yıl
+111111 tekbir!
Allahu Akbar
şeriatla yonetilen ulkelere bir bakmak lazım onlar kendi kanunlarını Allahın kanunlarıymıs gibi empoze etmeye calısıyorlar dinde zorlama yoktur ama seriatla yonetilen bir ulkede oruc tutmayana ceza verilir bir kadının basını kapatması veya kapatmaması kendi tercihine bırakılır ama sıkıyosa orda git basını ac bakalım bir insan baskalarına zarar vermedigi surece Allahdan baska kimseye hesap verme gibi bir zorunlulugu yok Allahın rolunu ustlenmeye calısıp kendilerince insanları cezalandırıyorlar bunumu istiyorsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılevet çünkü doğru olan bu o zaman madem herkes hesabı allaha veriyor hapishaneler olmasın herkes yaptığı suçun cezasını allahtan beklesin? yok öyle bir mantık
Şöyle ki din her dönemde kullanılıp insan öldürülen bir şey gibi gösterildi.. insanlar bu yüzden mesafeli. Şeriatla yönetiliyo denen ülkelerin hangisi şeriatı doğru uyguluyor ki. Tamamiyle Kuar üzerine uygulanacaksa bende isterim. Ama çok suistimal ediliyor
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Pek seriat ister bir tarzin yok profil fotografinda.. seriat gelince burkalı fotografini koyarsin artik.. tabi boyle bir site ve kadinkarin internete girme hakki da ortadan kalkinca bunu tekrar konusuruz.. ha bu arada , araba da kullanman yasaklanacak.. daha saymami ister misin? Bir de , kocan senin uzerine 3 kadin daha alabilecek.. bana hava hos.. alirim 4 kadini bakarim keyfime.. neyse.. oje surunce de kirbac cezasi aldiginda goruselim yine bu konuyu..
22 Yorumla
Soran+1 yıl:D yani gerçekten böyle değil ki şeriat
- +1 yıl
Gercekte boyle degil.. ama gunumuz dunyasinda anca bu kadar uygulanabiliyor.. senin dedigin gercek seriattit.. bunu uygulayabilecek bir lider ya, da, toplum gormuyorum su an.. su an icin utopya , torunlarimiz gorur belki ya da onlarin torunlari.. ama bir 50-100 sene , zannetmiyorum.
Şaka mı yapıyosun? Şeriat olsa sen bu siteye giremezdin. Fotoğrafındaki gibi gülümseyemez, o ojeyi bile süremezdin. Senin özgürlüğün elinden alınırdı. Şeriatı savunuyosan ne diyim ya...
34 Yorumla
Soran+1 yılolsun şeriat allahın kuralları allah tüm bunları yasaklıyorsa doğru o dur
Soran+1 yılinanmayanlara karışılmıyor zaten şeriatta
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü herkesin düşüncesini ve inancı bir değil. Bir ülkede birden fazla ırk din dil var ışte o ülkeye tek bir din getirme gibi bir haksızlığı yapamazsın. Sen şeriat istiyorsun diye bu ülkeye şeriat gelmez ama sen şeriat istiyorsan şeriat olan bir ülkeye gidebilirsin. Ki bence insan kendisi yaşayabilir şeriatı birilerinin yönetmesine ihtiyaç yok. Senin bir sahibe ye ihtiyacın varsa bilemem. Ama sana şunu söyleyebilirim Turkiyeye şeriat gelmeyecek.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa şeriat istiyorsan o memeleri böyle açarsan koparirlar haberin olsun :D
- +1 yıl
Şeriat gelince herkes Müslüman olacak diye bir kaide yoktur çok cahilsiniz be.
Cevap sahibi+1 yılHerkes musluman olacak cümlesi nerde geciyor? Eic secildin diye kendini bir halt sanma benimle düzgün konuş oldu mu :) @FęŋęгbαɦçeŁi
Cevap sahibi+1 yıl@-FęŋęгbαɦçeŁi
- +1 yıl
``Bir ülkede birden fazla ırk din dil var ışte o ülkeye tek bir din getirme gibi bir haksızlığı yapamazsın.´´ Daha yazdığını bilmeyen bir sığırsın eic seçildin diye kendini bir şey sayma ne alaka sanki ödül aldık kızım sen salak mısın.
Cevap sahibi+1 yılEvet ben onlar musluman olacak mi dedim? Kimseye kendi inancinizdaki sistemi dayatamazsiniz musluman olsun ya da olmasın. Hakaret davasını açıyorum düzgün konuşmam gerektiğini bunun için söylemiştim
onlar modernleşmek adı altında batıya özeniyorlar. Hepsi cahil işte.. Seni Allah yarattı ve onun kurallarına uymak zorundasın. Şimdi Soruyorum.. Şeriatla yönetilen Osmanlıda neden 600 yılda sadece 3 kere hırsızlık olayı oldu? Seninde hırsızlık yapınca bileklerini kesseler sende yapmazsın di mi?
10 Yorumla
+1 yılşeriat doğru uygulanırsaiyi uygulanmalı mesela iranda çok alkolik var dünyada en fazla eroin bağımlısı olan ülke 900bin eroin bağımlısı diğer uyusturucuları sayarsak sayı 2milyon bağımlıya çıkyor
şeriatlaştırılmaya çalışılan ülkelerde fuhuş%220 artıyor meslela01 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalamaya saçmalamışsın %220?
+1 yılelhamdulillah muslumanım. namazımı da kılarım orucumu da tutarım kuranımı da okurum. bunları yazma nedenim hakkımda sacma sapan dusunmemeniz ve fikrimi istedigim sekilde beyan edebilmek. ve ben bunlara ragmen seriata karsıyım. cunku islamiyet hosgoru dinidir. ulke musluman olmaz, musluman olan insandır. sapına kadar turk olup ateist biri seriatla yonetilmek zorunda değil ki. dinde zorlama da yok. seriat olmamalı.
12 Yorumla- +1 yıl
"Kim Allah'ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse, işte onlar kafirlerin ta kendileridir" Maide Sûresi, 44.
Onlar hâlâ cahiliye hükmünü mü arıyorlar? Kesin bilgiyle inanan bir topluluk için hükmü, Allah'tan daha güzel olan kimdir? Mâide / 50
Şeriat = ALLAH (c. c) kanunları ve hükümleridir. Sen şimdi haşa ALLAH (c. c) kanunlarına karşıyım dedin tövbe et istiğfar et. - +1 yıl
yoo ben bireysel olmasını savunuyorum. ayet 'kim' ile baslıyor. ben kisi inanmalı diyorum. devlet olmalı değil.
Tirnaklar ojeli hafif dekolte dudaklarda ruj. Sonra da seriat istiormmm yaaa.. hahaha buyu de gel cocukk
42 Yorumla
Soran+1 yılahahasdf :D
+1 yılCunki butun sistemler insanlarin gozunu kapatip perdelemistir.
Uyanmak isteyen ve guc isteyen her devlet seriatlayonetilir
Seriat bir toplumun tek olma sistemidir. ve uygulanabilirse toplumlarin ayni karari alabilme bicimi bukunki demokrasi denen sey olur.
Allahin hukmuyle yonetilmek istemiyorum diyenler gercekten inandiklarini dusunmesinler.00 Yorumla
+1 yılŞeriatı istemeyen herkes istisnasız kafirdirler.. O şöyle demek ister : ben kitaba Allah a inanıyorum ama Allah beni yönetemez.. Bunu demek ister dolayısıyla iman iddiası boştur
30 Yorumla
+1 yılŞeriat istiyorsan yürü git irana arabistana afgansitana şeriat aşkıyla yanan tatlı su müslümanı hatun...
şeriat gelince erkek arkadaşınla sevişemeyeceksin öpüşemeyeceksin yüz kırbacı yersin o popona... şu şeriaitı erkekler istese tamam onların için iyi ama kadınların istemesi çok komedi gerçekten.10 Yorumlaseriat olsaydi fotografin icin guzel kicina 500 kirbac yiyodun suanda
65 Yorumla- +1 yıl
Delilin nerde?
Kim Allah hakkında bir delile dayanmadan yalan düzerse işte onlar zalimlerin ta kendileridir hud 18
Soran+1 yılşeriat olsa öyle bir fotoğrafım olmazdı ha olsa da sen görmezdin zaten
- +1 yıl
Bekarken zinanın sucu bile 100 vurus dayakkn resme 500 dayak demen Allah a iftiradır
- +1 yıl
sevgilisiyle dans ettigi icin idam edilen kadinlar var seriatle yonetilen ulkelerde neden bahsediyosun hala sen. Dusunceye izin yok seriatte farkli olmaya izin yok herkes sizin gibi dusunmek zorunda mi. Yasamina amac bulmak icin hikaye uyduranlara hala inaniyosaniz benim diyecegim bisey yok ama ben masallara inanmayi coktan biraktim.
+1 yılSeriat ülkeleri yüzünden. İnsanların kendi çıkarları için dini kullanması yüzünden. Daha geçen İran'da kendi tecavüzcüsünü öldürdü diye bir kadın idam edildi. Halbuki İslam'da namus için savaşırken ölen şehit sayılır. Gel de bunu onlara anlat iste.
10 Yorumla
+1 yılNe malsin hem seriati destekliyorsun hem kendinle celisiyorusn şu an seriat olsaydi o saçların oyle acik o elbiseelbise ole resim atamazdin bu siteleri kullanamazdin
20 Yorumlaİstemsiz Cahil misin yoksa hobi olarak mi yapıyorsun?
40 YorumlaŞeriat istemek ve askılı ile poz vermek? Güzel kafalar..
25 Yorumla
+1 yılŞeriati destekleyenler benden hiç küfür yememiş ondan boyleler
41 Yorumla- +1 yıl
yorum gibi yorum köşemizde bugün :D
+1 yılAllah'ın hükmü muhakkak ki en güzel olanıdır. Ama şeriat hiçbir ülkede adam gibi uygulanmaz, bir süre erkek kârına döner iş.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılazgın bunlar her haltı yiyorlar :D 4 tane alırım ben valla :D tam accurete :) bir şeriat olsun. Ezberim de kuvvetli bir sürü arapça! dua biliyorum :D saat alanın, araziden komisyon alanın kolu kesilsin filan :D Daha detaylandırsınlar bir de kuralları çok açık net yazsınlar :)
00 Yorumla
+1 yılBeyin yok arkadas. "Bence ulkeler seriat ile yonetilmeli"ymis. Kirmizi ojeni, kas aldirmayi, kolsuz body giymeyi, profilindeki aykiri ruhu gorecen ;)
00 Yorumla
+1 yılŞeriat gelse o pozu verip burada kendini milletin gözüne sokabilir miydin?
Çarsaf giymek zorunda kalirdin
Ayrica herkes musluman degil23 Yorumla- +1 yıl
Türkiyeye biraz zor getirirsiniz :Dddd ugrasin ugrasin bosa bunlar
suudi arabistan'da çarşafsız resmini internette paylaşan kıza ceza verilmişti
13 Yorumla
Soran+1 yılverilmesi gerek zaten
Soran+1 yılah tabi
saçların açık yatağına yatmışsın üzerinde atlet var dini açıdan haram olan yerlerin karpuz sergisi gibi ama şeriat istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeriat gelse oyle yataga uzanmis boynun bogazin acik fotograf cekinemezdin canim 3 kumanla esini mutlu etmek icin ebediyen evinde yasardin miras falan mi haha unut o da neymis
00 Yorumla
+1 yılHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
00 Yorumlaşeriat olmasına rağmen şimdi insanlar böyle ise şeriatın şeriatı gelmesi lazım ki insanlar yola gelsin
00 YorumlaAga bizim insanımız islamofobik oldu bakıyorlar işid el kaide vs. gibi ABD icadlarına ya da iran gibi kapalı sistem soviyet tarzı islam ülkelerine ürküyorlar
00 Yorumla
+1 yılBana şeriatın kelime manasını yazarmısın acaba sayın sorucu
10 Yorumla
+1 yılŞu an şeriatle yönetilmeye uygun değil biz de isteriz Allahın emirleri ile yönetilmeyi ama şimdi dini kullanarak padişahlık yapanlar o zaman halifeliği kullanıp neler yaparlar aklınız ermiyor sizin
10 Yorumlaşu profil resmiyle şeriat isteyen biri türünün son örneğisin galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bence sen ne dediğini bilmiyorsun bilseydin şeriatı destekleyip burada bunu yazmadın. madem öyle bir yönetim taraftarısın bu sitede ne işin var güzelim?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞeriat için yöneticilerin durust olması lazım adil karar vermeliler şuanda öyle bir yönetim var mı
00 Yorumla Cumhuriyet dünya üzerindeki en iyi yönetim biçimidir bazı insanlar değil çoğu insanlar şeriat ile yönetilmeyi istemez.
00 Yorumla
+1 yılkapalı değilsin nasıl böyle bir soru soruyorsun anlam veremiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki kapalı olmayanlar doğruyu isteyemiyormu
- +1 yıl
o zaman kapanda dinine yönel bizi niye bu durumun içine sokuyorsun
bu alaka nerden geliyor sana ya
senden mi çıkıyor bu sorular02 Yorumla
Soran+1 yıl:D evet benden çıkıyor kardeş :D
sen bu kılıkla şeriat istiyosan ben bir şey demiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılkılığımda ne varmış? şeriat olsa böyle olmazdım işte
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şeriat isteyip böyle bir foto ilginç
21 YorumlaŞeriat ile yönetilse bizim işimize yarardı sizin değil
misal sen asılırdın çünkü saçın açık.22 Yorumla- +1 yıl
Allah hakkında yalan uydurundan daha zalim vardır?
Hud 18
Delilsiz iftira atıyosun Allah'a. Asla iflah olamazsın romeo
+1 yılTatlim Seriat olsa sen oyle bir profil fotosu birakamazdin asarlar adami :)
20 YorumlaÜlkelerde kalmamalı herkes tek bir çatı altında İslam'ın Medeniyeti'ni oluşturmalı! Sonrası hep sex...
00 Yorumla
+1 yılIran seriati uygulasada tam musluman bir ulkde degil. OSMANLI biciminde yonetileen yok oyle olursa zaten bu ulkede cok sey degisir.
00 YorumlaŞeriat ile yönetilirken hükmü kim verecek hem şeriat olsa böyle resmini koyabilecekmisin bide onu sor kendine
05 Yorumla
Soran+1 yılhükmü allah verecek şeriat olsa böyle bir resim koymam zaten
Soran+1 yılkoyamam değil koymam koymak istemem de zaten uygulansa diyorum tam bir şekilde islam şeriatı uygulansa birlik düzene refaha kavuşurdu toplum
- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bilmediğinin düşmanıdır. derler. Birde kendini hazırlamalı insan mesela sen.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yaptığım güncellemede iyi bir yere değindin yanlışını doğru sanan insanlardan değilsin bilinçlisin.
şeriatla yönetilirse sende bu pozu verirsin zaten bana göre hava hoş gelsin şeriat
00 Yorumla
+1 yılcünkü zina içki adam öldürme kıssasa kıssas çalma cırpma olmicakda ondan
10 Yorumlaşeriatı istersek önce şu profil resmini değiştirmelisin :)
00 Yorumla
+1 yılilk seni keserlerdi beyin yoksunu şu çekindiğin fotoğraf için
Azcik beynini geliştir00 Yorumla
+1 yılAllah akil versin bir soruya bir de sana baktim neyse
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. En son ışidin recmle idam ettiği kadını izlemedin galiba? Sanırım rahatlık batıyor bazı arkadaşlara.
00 Yorumla
+1 yılserıatla yonetılırse sen bole poz veremezsın cıcım :)
20 Yorumla
+1 yılÖnce şu profil fotoğrafını kaldır o zaman
38 Yorumla- +1 yıl
@MrMusclee islamı dış gorunuşle degerlendirmiyorum, şeriat ile yonetilen ulkelerde açık kadın var mı bir bak bakayım..
Soran+1 yılallah inancı olmayan kadınların örtünmesine karışılmıyorki
- +1 yıl
Allah inancın yoksa şeriatı napıcaksın?
- +1 yıl
@MrMusclee algı sorununuz oldukca yuksek derecede, şeriat isteyen birinin verdigi pozu koydugu resmi gormuyormusunuz acaba? Neyse yazmayın cevabımın altına.
Soran+1 yılben inancı olmayanlara karışılmıyor diye senin için demiştim bence şeriat gelmeli çünkü şeriat allahın kanunudur ve allah en doğru kararı verendir
- +1 yıl
Yahu allahın kanununu o kadar destekliyorsun, şeriatı istiyorsun o profil fotoğrafın ne o zaman?
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeriat ve senin foto çok düşündürücü ve bir bayan olarak şeriatı istemende
00 YorumlaŞeriat olsaydı aykırı ruh olamazdin
10 Yorumla
+1 yılO zaman fotunu kaldır maden istiyorsun çok açık
13 Yorumla
Soran+1 yılşeriat gelsin kaldırırım
- +1 yıl
Serihat gelirse biteriz kızım dışarı bile çıkamayız senin aklın yok mu
böyle askılıyla takılamassın
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede takılmamalıyım zaten
allahtan böle salak arkadaslarim yok mk
20 Yorumlaprofil fotonuz şeriata uygun mu?
10 Yorumla
+1 yılİşlerine gelmiyor ondan olabilir.
10 Yorumlaşeriat gelsin istiyosan ilk önce o başını kapat.
00 YorumlaAramiza hosgeldin yeni troll
00 YorumlaArkadaşlarınla eğleniyo musun?
02 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat