Benzer bir durum gördüm ama sessiz kalıcam. Emin değilim kimsenin günahını almak istemiyorum.

Benzer bir durum gördüm ama sessiz kalıcam. Emin değilim kimsenin günahını almak istemiyorum.

Kendim maruz kaldım daha önce ve kalanlara yardımım dokundu ama artık karışmıyorum. Herkes kendi bacağından asılır ve herkesin hatası yanlışı kendine zarar verir
Bu ciddi bir mesele ama dokunmam. Üstüme vazife değil. Düşündüm, benim başıma gelse kimsenin müdahale etmesini ister miydim, hayır istemezdim. Çünkü bu sorun benim sorumluluğum. Dışardan gelen müdahalelere müsade edipte olaya düğüm atmak istemem
Cevap
20Cevap
Yakın arkadaşımsa arkadaşıma söylerim
Hayır ayrılırım ihanete ugrarsam eğer başka bir arkadaşımı sevgilisi aldatmissa şahit olmussam ortalığı yikmam ama ayrılmasını desteklerim arkadasimin
Hayır hiçbir şey yapmazdım. Kişiler hatalarından kendileri sorumludurlar. Beni ilgilendirmez der geçerim.
Hayır yüzde yüz emin olmadan sesimi çıkarmam. Eminsem bile direkt gidip konuşacağım bir şey olmaz bu.
yakin arkadaslarimdan ya da ailemden biriyle ilgiliyse ortaligi ayaga kaldirmadan olayi ben hallederim
Nikah yoksa takmam. Herkes en iyisini seçme hakkına sahip. Nikah varsa ikisini de öldürürüm.
Bilmem ki çok yakınımsa bir şekilde anlatır halletmeye çalışırım, değilse de görmezden gelirim
İki tarafı da şantajla tehdit edip para koparmaya bakarım.
Olur mu hiç öyle şey ya ayıp örtmek lazım öyle salkım saçak da neymiş
Eşime yakalanmistim sadece mesaj olarak bütün herkesi ayağa kaldırdı yine barıştık. pismanda oldum yaptiklarimdan. belki böyle yapmasa rahat dururmuydim bilmiyorjm. iyiyiz artık bende rahat duruyorum
Ya ben susamam şahsen vicdanım el kaldırmaz olayla ilgili her bulduğum kisiye anlatırım
Hayır çünkü bizim toplumda genelde kabahat kavga eden iki kişiyi ayırmaya çalışanlara oluyor bence hiç karışma sonra sen kabahatli çıkarsın
Emin olmadigim bir seyse sesimi keserim , eminsem de karışmam gene olan ortadakine oluyor susmak ve kendi isinle iglilenmek daha iyi.
Direk kafasina çarşaf dolayıp yumruk buyuklüğünde taşlar atsaydın
Emin olmadan konuşmamak lazım ama eminsen konuşmalısın bilmeye hakkı var
Aynı durumla uğraşıyorum şu sıralar. Ben gördüm ve gerekli kişiye söyledim. Mesajları yakaladım ama elimde kanıt olarak yok. Takipteyiz şimdilik... Sen emin değilsen dillendirme
Haksızlık karşısında susmam.
Yapılacak en iyi şey onlara bırakmak karışmamak
Şahit olduğum var ama karışmak istemiyorum.
Bana giren çıkan yoksa np
Hiç karışmam sonra ben kötü olurum.
Sanırım ben sessiz kalamam
Hayır bir şey yapmam.
Evet kaldırdım da
Sessiz kalırım, kendi aralarında çözmeliler.
Sessizce ayrıl nedenini söyleme
Umrumda olmaz
uğraşmazdım
Umrumda değil
Yerine göre yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?