Evet, nerede görsem *Eteğim nasıl?* ama etekten eser yok bacak popiş gözüküyor... Tişörtüm nasıl? Transperent tişört bütün galaksi gözüküyor ve zibiliyon tane abaza yorumu hepsine de uwu cevaplar... Gızlar niye böylesiniz. d (%85den bahsediyorum.)
⭐🍀🍀 KS de az da olsa kaliteli insanlar da mevcut. Fakat onlar yeni stabilize olmaya başladılar. Bi de bu site karakterini yeni yeni buluyor ve bi kendisine gelme sürecinde. Bu mecrayı yanlış anlayan karaktersiz ve ş_erefsizler kısa zamanda elenip gidecekler ben tüm kâlbimle inanıyorum. Kızlar Soruyor özündeki klasmana mutlaka erişecektir, bazıları istemeseler bile, evet !! 🍀🍀⭐
Demek ki siteye doğru düzgün kişiler uğramıyor cevaplarını alıp egolarını tatmin edip gidiyorlar zaten. Sitede zaman geçiren , görüş yazan çoğu üyeden bu tarz sorulae görmezsin mesela.
Beyni ile elde edemediği kaliteli erkeklerden vazgeçip, fizik ile kalitesiz erkek düşürme taktiği. Normal elbise giyer, hafif dekolte anlarım. Israrla bir yerleri gösterme çabası kalitesizliktir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka tıpçıyım bir sürü şey gördüm sitede gördüklerimi görmedim ömrümce djwjvıs
saçma bir durum cidden bu site eğlence için , zaman geçirmek için , yorgunlukta kafa dağıtmak için iyi dostum gerek yok böyle kendini sormaya , beğeni derdine düşmeye
öyle değil kanka durduk yere kimse çevirip orada çok güzelsin be diyemez tacize girer bu, reelde o yüzden ilgi çekemiyorlar reeldeyse ilgiyi görünce doyamıyorlar.