Aile & Toplum Kızlar, Günah olmasa neler yapardiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merak ettim.😂😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Assddf Güncellemeler+1 yıl Bfddd Kızlar, Günah olmasa neler yapardiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gız. Alooo o soru soruldu hahaha🤣🤣benzerini de ben sormuştum 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha napardin. Erkeklerle mi takilirdin Yorumla
Bnakdggg Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben bisiler yaptim ama pismanim ajskkdkkck 3 7 Yorumla Soran +1 yıl Bende yaa cok zina yaptim. Yorumla Bnakdggg +1 yıl Valla tobe etmek en iisi Yorumla Soran +1 yıl Dogru. Nefsime yenildim. Cok istedim Yorumla Bnakdggg +1 yıl Bide arada ask olunca dayanamiyo insan:(( ama tabi gecti bunlar bida yapmicam Yorumla Soran +1 yıl Asik olmadan yaptim ben hep. Zevk icin Yorumla Bnakdggg +1 yıl Ben evde p9rn* izliyodum o yetiyodu Yorumla Soran +1 yıl Ahahha bende izkiom. Ama yetmii Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemen bu aksam sevisirdim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha bende. Ama makesef yaptim. Avrupali erkekle hemde . Turki erkegi gibi degiller hic Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fark ne daha mi inceler? Yorumla Soran +1 yıl Uzun ve yakisikkilar ve zayiflar Yorumla Soran +1 yıl Haksizmiyim Yorumla
merveaşko Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Neler neler 😅😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende yaaa ama yaptim tabi. Daha cok yapardij Yorumla merveaşko +1 yıl Neler yaptın 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Zina Yorumla
Blablablaben Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Günah olsa da yaptığım çok şey var 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Hmm. Sks mi? Yorumla Blablablaben +1 yıl 👍👍👍 Yorumla Soran +1 yıl Bende yaptim. Avrupli erkekle ama. Uzun boylu fit yakisikliydi. Yorumla Blablablaben +1 yıl Olması gereken Yorumla Soran +1 yıl Turk erkeklerini begenmiyorum.. ve herkese anlatio bide turk erkegi cogu. Yorumla Blablablaben +1 yıl Haklısın kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Sende bence yakisikli zayif uzun bir avruoa erkegi bul derim.. cok tecrubeliler bide. Yorumla Blablablaben +1 yıl Merak ettim şimdi Yorumla Soran +1 yıl Bence instagramdan bul derim.. mesaj at dm den 😁 Yorumla Blablablaben +1 yıl Bu kadar kolay mı Yorumla Soran +1 yıl tabiki. Bende oyle buldum.. antalyaya geldi benim icin. Birlikte oldum. Yorumla Blablablaben +1 yıl Bayağı değişik olmuş e k l*e r misin Yorumla Soran +1 yıl Niye eklim ya Yorumla Blablablaben +1 yıl Öylesine sohbet içindi sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl takip attim Yorumla Blablablaben +1 yıl İkimizin de xper yetmiyor yazmak için 😅 Yorumla Soran +1 yıl Harbi mi. Tuh Yorumla Blablablaben +1 yıl Bu arada çok güzelsin 🥰 fake ig olsaydı yazardım Yorumla Soran +1 yıl Hahhaha harbimi saol ya Yorumla Blablablaben +1 yıl Gerçekten 🥰😂 Yorumla Soran +1 yıl Cok saol. Avrupali erkeklerde begeniyo beni. Cok guzeksin dedi Yorumla Blablablaben +1 yıl Öylesin o Avrupalı şanslı bence seninle yattı diye ❤️ eee fake ig var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Blablablaben +1 yıl Keşke olsaydı burdan konuşamadık xper sağolsun Yorumla Soran +1 yıl Sonra artik Yorumla Blablablaben +1 yıl Aynen umarım 😂 Yorumla
annesinisevmeyenkız1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Annemi doverdim 0 0 Yorumla
agliycamsinirden Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Seks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende yaoardim. Ahhh ama iste toplum baskisi var. Avrupali erkeklerle yaparidm ama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bende. Hemde bir suru erkekle Soran +1 yıl Avrupali erkeklerle tabi Cevap sahibi +1 yıl Evet bende Soran +1 yıl Onlar daha uzun, fit ve fizigi duzgun. Ondan ❤😊 Cevap sahibi +1 yıl Keşke günah olmasa Soran +1 yıl Canim cok istiyo bi bilsen. Ama iste toolum baskisi Cevap sahibi +1 yıl Benim de çok istiyo Soran +1 yıl Turk erkegine asla verme ama asla. Herkese anlatiyilar. Yabanci erkeklerke ol derim Cevap sahibi +1 yıl Günah ama o var işte Soran +1 yıl Evet yaaa ama tövbe edicem napim.. avrupali erkekle konusuyorum. Kacirmak istemiyorum onu Soran +1 yıl Abazaligim tuttu gene 😂
Kızlar Ne Diyor
Gız. Alooo o soru soruldu hahaha🤣🤣benzerini de ben sormuştum 😅
Ahaha napardin. Erkeklerle mi takilirdin
Avrupalı denedin. Bir de Afrikalı dene bakalım
Ben bisiler yaptim ama pismanim ajskkdkkck
Bende yaa cok zina yaptim.
Valla tobe etmek en iisi
Dogru. Nefsime yenildim. Cok istedim
Bide arada ask olunca dayanamiyo insan:(( ama tabi gecti bunlar bida yapmicam
Asik olmadan yaptim ben hep. Zevk icin
Ben evde p9rn* izliyodum o yetiyodu
Ahahha bende izkiom. Ama yetmii
Hemen bu aksam sevisirdim
Ahahaha bende. Ama makesef yaptim. Avrupali erkekle hemde . Turki erkegi gibi degiller hic
Fark ne daha mi inceler?
Uzun ve yakisikkilar ve zayiflar
Haksizmiyim
Neler neler 😅😅
Bende yaaa ama yaptim tabi. Daha cok yapardij
Neler yaptın 😅😅
Zina
Günah olsa da yaptığım çok şey var
Hmm. Sks mi?
👍👍👍
Bende yaptim. Avrupli erkekle ama. Uzun boylu fit yakisikliydi.
Olması gereken
Turk erkeklerini begenmiyorum.. ve herkese anlatio bide turk erkegi cogu.
Haklısın kesinlikle
Sende bence yakisikli zayif uzun bir avruoa erkegi bul derim.. cok tecrubeliler bide.
Merak ettim şimdi
Bence instagramdan bul derim.. mesaj at dm den 😁
Bu kadar kolay mı
tabiki. Bende oyle buldum.. antalyaya geldi benim icin. Birlikte oldum.
Bayağı değişik olmuş e k l*e r misin
Niye eklim ya
Öylesine sohbet içindi sen bilirsin
takip attim
İkimizin de xper yetmiyor yazmak için 😅
Harbi mi. Tuh
Bu arada çok güzelsin 🥰 fake ig olsaydı yazardım
Hahhaha harbimi saol ya
Gerçekten 🥰😂
Cok saol. Avrupali erkeklerde begeniyo beni. Cok guzeksin dedi
Öylesin o Avrupalı şanslı bence seninle yattı diye ❤️ eee fake ig var mı
Yok
Keşke olsaydı burdan konuşamadık xper sağolsun
Sonra artik
Aynen umarım 😂
Annemi doverdim
Seks
Bende yaoardim. Ahhh ama iste toplum baskisi var. Avrupali erkeklerle yaparidm ama
Seks
Bende. Hemde bir suru erkekle
Avrupali erkeklerle tabi
Evet bende
Onlar daha uzun, fit ve fizigi duzgun. Ondan ❤😊
Keşke günah olmasa
Canim cok istiyo bi bilsen. Ama iste toolum baskisi
Benim de çok istiyo
Turk erkegine asla verme ama asla. Herkese anlatiyilar. Yabanci erkeklerke ol derim
Günah ama o var işte
Evet yaaa ama tövbe edicem napim.. avrupali erkekle konusuyorum. Kacirmak istemiyorum onu
Abazaligim tuttu gene 😂