Bide sana başka konularda sormak istiyorum. Ama farklı açıladan bir varsayımla ne yapardın şeklinde. Düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Özelden sorabilir miyim
Yani şunu mu demek istiyorsun: "Hiçbir çocuk seçmediği ailesi yüzünden öldürülemez tabi. Ama o evdeki diğer yetişkin daişliler eylem planı yapacak kişilerdi. Onlara acınmamalı (mümkünse bile) canlı bırakılmamalı olay yerinde polisler tarafından öldürülmeli ve bende olsam kararlı ve memnuniyetle öldürürdüm"
Kızlar Ne Diyor
Seni...
Ne yapardın beni 😂
Bu arada ben kimim bilyon mu 😂😂😂
Pislik temizlerdik
Nasıl yani
Öldürme anlamında mı? Kimleri?
Cvb alamadın bida soruyon çokmu merak ettinki
Düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Ne demek istediniz tam olarak anlşılsın hem
Nerde tacizci tecavüzcü kadın katili varsa hepsini yokederdim
Başka hangi kişileri öldürmek isterdinn ve
Tecavüz ve katili anladık ta tacizciyi öldürmek büyük bir ceza olmadı mı
Niyet kötü çünkü pislik pisliktir
İyi insan olmak çok zor yaa
maalesef iyi insanlar az 😞
Bide sana başka konularda sormak istiyorum. Ama farklı açıladan bir varsayımla ne yapardın şeklinde. Düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Özelden sorabilir miyim
Ben almim alanada mani olmim
Burdan da mı sormayayım. Sen olsan ne yapardın şeklinde birkaç soru var. Kanunen olmayan bir şeyi varsayarak soracağım ne cevap verirsin diye
Okadar önemseme yaa
Neyi?
Sorayım mı
NE sorcan günler günler sonra
Günleeeeeer günleeer sonra 🤣🤣🤣
Birkaç şey sormak istiyorum düşüncelerini öğrenmek istiyorum sorayım mı
Sor bakim gizlendim zaten
İlk şunu sorayım: ne düşünüyorsun
Kızlar, polis olsaydınız kimleri öldürme yetkisi isterdiniz veya böyle bir şey ister miydiniz (olay yerinde infaz),? ↗
Bu nedir ya böyle sorumu olur. yetkim olsaydı çocuklara tecavüz edenleri çin işkencesi ile yokederdim o yetkiyi sadece onda kullanırdım
Anladım peki şuna ne diyorsun:
Yalova'daki operasyonda "daişlilerin çocukları da büyüyünce eylem yapar. O yüzden onların da öldürülmesi gerekir" mantığı doğru mu? ↗
Deaşlar niye nefes alıyorki zaten
Nasıl yani çocukları da mı öldürülmeliydi?
Hayir bee
Yani şunu mu demek istiyorsun:
"Hiçbir çocuk seçmediği ailesi yüzünden öldürülemez tabi. Ama o evdeki diğer yetişkin daişliler eylem planı yapacak kişilerdi. Onlara acınmamalı (mümkünse bile) canlı bırakılmamalı olay yerinde polisler tarafından öldürülmeli ve bende olsam kararlı ve memnuniyetle öldürürdüm"
Öyle mi?
O şekilde mi düşünürsün
Sil artık
Onada cevap ver silecem
Uzun yazıda dediğim gibi mi düşünürsün
Cvn vermek istemiyorum artık yordun
Katılıyorum ya da katılmıyorum (uzun yazıya) nesi yorucu 😅.
Onu istiyorum