Eleştiriye açık biri olarak görülmem, aslında bir yanılgıdır çünkü başkalarının fikirlerini umursamam.
Değer verdiğim sayılı insanın dediğini önemserim ve fikrini tarafsız bir şekilde değerlendiririm çünkü objektif ve empatik biriyimdir.
Eğer hakkımda söylenenin doğru olduğu kanısına varırsam ve bu iyi bir şeyse sürdürürüm, doğru olduğuna karar verdiğim şey kötü bir şeyse de düzeltirim.
Değerlendirmemin sonucunda fikrin yanlış olduğuna kanaat getirdiysem de o kişiyi 'değerliler' listemden çıkarırım ve umursamadıklarım arasına katılır.
O insan benim hayatımda ne kadar bir öneme sahipse söylediklerini de o kadar önemserim. Herkesin her dediğini kafaya takardım eskiden şimdi he deyip geçiyorum, umurumda olmuyor. Kafa bu yani herkesi dinlersen patlarsın.
Kim olduğuna bağlı. Aşırı samimi olduğum biriyse önemserim ve bir hatam varsa gözden geçiririm. Tabi bu durum gömme tarzında şeyler olursa anında da o kişiyi hayatımdan silerim.
Tanımadığım veya hoşnut olmadığım insanların söylediği şeyler de hiç ilgimi çekmez, umursamam.
Hayır kimseyi umursamıyorum yani dediklerini önemsemiyorum. ama sevdiğim ve değer verdiğim bir insansa yani bu arkadaş olabilir veya dost olabilir tabi ki söylediklerini dikkate alırım yani dinlerim. ama en son yine kendi kararım önemlidir. bunun dışında zaten beni tanımayan kişilerin hakkımda ne söylediği ya da düşündüğü beni hiç ilgilendirmiyor. eleştiriye açık birisiyim.
⭐ 🍀🍀Çok mühimsediğim biri olmalı ki önemseyeyim O'nun iki dudağının arasından çıkacak en ufak bir imlâ işaretini bile kelime şöyle dursun. Diğerlerini duyar geçerim, güler geçerim yüzde doksan dokuz nokta dokuzu.🍀🍀 ⭐
Hayatıma ne kadar dahil ettiysem o kadar önemserim. Tanımadığım hayatım hakkında hiçbir şey bilmeyip konuşanların hiçbir söylemlerini ya da düşüncelerini önemsemem...
İnsanların kendilerini genelde önemsemem. Önemsediğim insanlar kendini yetiştirmiş, kendi alanlarında fikir sahibi olan kişiler. Oturduğu yerden göbeğini kaşıyarak konuşan ve yazan kişileri önemsemem.
El elden üstündür fikir alırım yeri geldiğinde önemser yeri geldiğinde gereksiz olan hiçbir şeye takılmam bu insandan insana fikirden fikirde akıldan akıla değişir