Kişilik & Karakter 3 ay İnsanlarin dediklerini umursar misiniz? Ucubevielif Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eskiden çok umursuyordum ama artık tek bir kelimeyi bile üzerime alınmıyorum İnsanlarin dediklerini umursar misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. umursamam. 1 0 Yorumla
Gogolunkalemi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 3 ay İnsanların dediklerini umursamamak sizcede narsistlik değil midir? 1 1 Yorumla Ucubevielif 3 ay Eee? Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır pek takmam 1 0 Yorumla
AzraAksoy123 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevdiğim insanların dediklerini umursarım sadece. 1 0 Yorumla
suandakıtuplardayım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Hep umursarım geceleri ağlarım sessizceneeee 1 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
umursamam.
İnsanların dediklerini umursamamak sizcede narsistlik değil midir?
Eee?
Hayır pek takmam
Sevdiğim insanların dediklerini umursarım sadece.
Hep umursarım geceleri ağlarım sessizceneeee
Hayır insanlar kim
Dedikleri şeye bağlı
Umursuyorum ama umursamamamk lazim
Hayır