Bir aydır falan çıkıyoruz sevgiliyiz. Benden önce bi kız varmış üç yıl falan ayrıl barıştı zaten demişti. Kızın instagramda engelini kaldırmış. Amaç ne anlamıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde eski sevgilim ayrılalı 2 sene oluyor. Kan düşmanı gibi ayrılmıştık geçen engelimi kaldırmış. Bu demek olmuyor ki hadi barışalım diye olay yok. Belki içindeki tüm iyi ve nefret duygularını bitirdi. Artık engel listesinde bile görmek istemiyor bende keza onu. Yani herkes yoluna gitti demektir bu
11 Yorumla
Soran+1 yılaylar sonra kaldırmış o da. Bayadır ayrılarmış zaten bu o kızı engellemiş sonra kendi kaldırmış. Zaten kız takmıyormuş mesajına cevap vermemiş bile
En İyi Cevaplar
+1 yılKız acaba beni engellemiş mi diye merak etmiş olabilir. Hem aklı onda da olabilir ve bu normal bir şey kötü bir şey değil. 3 senedir onunlaymış seninle 1 aydır mutlu diye hemen unutmasını bekleme. Sen mutlu ediyorsundur unutturuyorsundur herşeyi doğru ama o eski 3 senelik aklına geliyordur illaki çünkü 3 sene az değil he şöyle bir şey var seni rahatlatacaksa diyeyim aklına gelse bile iyi olarak gelmez yani böyle biri vardı tam bir *** gibi gelir eğer unuttuysa
011 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle bi şekilde aklına geliyor belki iyi bahsediyordur bilemeyiz. Kendi engellemiş ayrılırken ama. Whatsappta bile profilini açmış herkese
- +1 yıl
Bunu içine atmak yerine onla konuşman daha doğru ve rahatlatıcı olur. burada her çeşit insan var herkes farklı görüş sunar rahat hissedersin veya hissetmezsin. Ama aynı şeyi bizzat ben yaşadım eski sevgilisinin profiline baktı engellemiş mi diye bende güzelce konuştum sinir oldum dedim üzüldüm dedim neden bakma ihtiyacında bulundun dürüst ol kızmayacağım küsmeyeceğim dedim dürüstçe merak ettiğini o an boşluğuna geldiğini söyledi ve birdaha da bakmadı. Aynı şekilde sende güzelce konuş ona sor neden böyle yaptın veya yapıyorsun de. Ben yeterli geliyor muyum sana de. Wp gizliliklerini sadece sana açık yapmasını iste. Ama bana sorarsan 1 ay olmuş ilk 3 ay böyle şeyleri ağırdan alttan almak lazım çünkü uzun ilişkiden çıkınca insan ilk aylarda zor oluyor.
Soran+1 yılama bunlar bayadır ayrılmış ve bu bikaç ay falan hiç engelini kaldırmamış o kızın. Aylar sonra engeli kaldırmış neden buna ihtiyaç duydu ki
- +1 yıl
Bayadır engelli şekilde duruyorsa ve ciddi ciddi ayrıldık bitti demeden kavga etmeden ayrıldılarsa tamamen ayrılmışlar mı onu bir sorgulamak lazım. Ama senin kafan çok karışık senin burada değil orada ona sorman lazım. 1 aydır çıkıyormuşsunuz hem git sor bence tartışmadan sakince sinirlenmeden konuş
Soran+1 yılkonuşmadan ayrıldık öyle demişti bu kendi engellemiş
- +1 yıl
Birşeyleri eksik anlattığını hissediyorum konuşabilir miyiz de direk konuya gir aklındaki tüm herşeyi konuş konuşmazsan daha kötü olur konuşarak sakince çözmek en güzeli bende seninle aynı şeyleri yaşadım ama erkek olarak yani az çok anlıyorum yardımcı olabilirim Instagram falan varsa
Soran+1 yılver fake ten yazarım
- +1 yıl
user19112627 yardıma ihtiyacın olursa yol gösterebilirim iyi günler
- +1 yıl
ay bana yardımcı olsana sormak istediğim çok şey var
- +1 yıl
İnstagramdan yazabilirsin yardımcı olurum
- +1 yıl
user19112627
Onu hala seviyor ve unutmadı unutmayacakta ama senide kaybetmek istemiyor eğer onu seviyorsan o da bunu biliyorsa açık ve nettir bazı şeyler yani 3 tılkık ilişkiden bahsediyoruz unutamaz kimse yani hiç böyle şeylere gelemem bırak yorma kendini uzak dur böyle insanlardan
10 Yorumla
+1 yılÜç olasılık var birincisi ya hala nefret ediyor ondan ve engel kutusunda bile görmek istemiyor, ikincisi seninle olan fotoları görmesi ve kıskanması için, üçüncüsü hala aklında o var ve adım atması için engeli açtı
19 Yorumla
Soran+1 yılfotolarımız yok ki. o kız aylarca engelliymiş neden şimdi açtı
- +1 yıl
Sen nerden biliyorsun engeli açtığını
Soran+1 yılhesabının şifresi vardı ilk çıktığımızda kızın adı çıkıyordu
- +1 yıl
Şifresini vermişse sana güveniyor bence unuttuğu için ve engel kutusunda bile görmek istemediği için kaldırmıştır ama bilemeyiz tabi sen içine atmak yerine sor bence çocuğa
Soran+1 yılaslında bi arkadaşım girmişti yani şifre vermedi arkadaşım bi şekilde girdi
- +1 yıl
Çocuktan habersiz mi hesabındasın😂
Soran+1 yılevet merak
- +1 yıl
Arkadaşın nasıl girdi Allah aşkına söyleyin😂 bende girmek istiyorum
- +1 yıl
Bana da söyleyin kızlar 😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızla ayrılmış olmasalar bile 3 yıllık ilişkileri varmış belki kötü bir ayrılık olmasın die geri eklemiştir
ya da en kötü ihtimal onu seninle kiskand8rmaya calisio olabilir ama sanmam çok düşük bi ihtimal bence ona bi sor madem sevgilisiniz bu tür şeyleri yüz yüze konusabilmelisiniz git sor ve eğer gerçekçi bir sebebi varsa sıkıntı yok ama lafı kıvırıp geveliyorsa bilki bir şey vardır00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba hala orada mi bekliyor mu hayatinda bir şeyler değişmiş mi vs ama saçmalık tabiki hala unutamamis
05 Yorumla
Soran+1 yılprofiline giriyor o zaman
- +1 yıl
Giriyordur umurunda değilse bakmaz mesela eski sevgilimle takiplesiyorduk beni çıkarmış mesela ama engellememis hatta ben engellesem mi dedim önerilerde gördüğümde sonra yok ya bunu yapmaya bile değmez dedim bir anlam çıkarır diye hiç uğraşmadım bile hala onerilende en üstte görüyorum profiline girip bakmadım bile bakmaya da gerek yok
Soran+1 yılbu o kızı engellemiş başta. Kız tepki vermemiş buna. Görmüş mesajı. Aylar sonra kaldırmış bu
- +1 yıl
Kızın umurunda değil ki dönmemiş mesela bu oğlan kendi kendine gelin güvey olmuş dediğim gibi unutamamis
Soran+1 yılbilmiyorum belkide
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Seni yara bandı olarak tutuyor hayatında belli. Unutamadığı eski sevgilisinin boşluğunu doldurmaya çalışıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılbelki öylesine açtı
- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılAklı kızda normal olarak sende aradığını bulamamış ve onu özlemiş bence ayrıl olan sana olur
15 Yorumla
Soran+1 yılaylarca engelliymiş zaten. noldu da birden açıyor
- +1 yıl
Kendimden bilirim özlemiş bir konuşma firsatu olsin onun için
Soran+1 yılbilmiyorum yazsa ya da takipleşse bunu yapardı bikaç aydır açmış zaten biliyorum
- +1 yıl
Uzak durun abi ya şu birilerini unutamayan erkekelrden hayır gelmez ama umarım dedin gibidir de ckn sanmıyorum
- +1 yıl
Ya da belkide önceden kaldırmış konuşmuş sonra öyle kalmış silmiştir mesajakri
+1 yılyakında senden boktan bir sebepten ayrılır, kendini hazırla.
12 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
3 yıllık ilişkisi ile sen bir misin?
Üç yıl onu la ilişkisi varsa normal yani, demekki hala onu unutmamış, belkide onu unutmak için seninle sevgili oldu.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmış senle sevgili olmuş şimdi tekrar onunla barışacak
02 Yorumla
Soran+1 yılbence o kız varken biz sevgili olduk. Sonra onunla ayrılmış. kendi engellemiş ve aylar sonra kaldırmış. Belkide kız hiç ona dönmedi takmadı. Bu kendi açıyor engeli
- +1 yıl
Öyle işte bu eleman sana yakında soğuk yapmaya başlar bence sen şimdiden başla da haddinş bilsin
Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Kıskançlıktan ve vazgeçemediği için yapmış olabilir 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılkendi engellemiş ve aylar sonra kaldırmış. Belkide kız hiç ona dönmedi takmadı. Bu kendi açıyor engeli
+1 yıl3 yılı bir anda unutamaz merak ediyordur, bir ihtimal hala seviyor da olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum aylar sonra kaldırmış boşta belki öylesine ya da
- +1 yıl
Her şey olabilir
+1 yılEski sevgilisini unutamamıştır belki yoksa niye kaldırasın ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılaylar sonra kaldırmış bide ya
+1 yılAklı onda kalmış ne olacak. Engel mengel aklına bile gelmezdi yoksa.
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki öylesine boşlukta yaptı
- +1 yıl
Boşluğa düşürdün o zaman sevgilini.. yetersiz geldim filan de bari.
+1 yılNiye böyle saçma sapan şeylere takılıyorsunuz bende kaldırdım görmemek için belki onun da öyle bir şey
00 YorumlaAyrıl direk soracagın, sorgulayacağın bi durum yok.. durum çok açık. Onda yoksun
10 YorumlaOnu hala unutmamamış. Geçmiş olsun artık bir yarabandısınız.
00 YorumlaTakılmana gerek yok. boş ver engelini kaldırsın ne olacak. Birlikteliğinizi görsün ve onu tamamen rahatsız etmesin amacını taşıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Shshahsha yok artık. Çocuk bildiğin kızı özlemiş ve kaldırmış engeli
cezası bitmiş işde. artık serbest. yeşili yakmış.
00 Yorumla
+1 yılKız aklından çıkmamış. Onun kendisi şle iletişime geçmesini bekliyor seni de yedektesin.
01 Yorumla- +1 yıl
İle*
Sen de*
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHadi bakalım
Aile faciasına hoş geldiniz.
Peki bunu sizin bildiğinizi biliyor mu?00 Yorumla Böyle şeyleri düsünerek nasıl yasıyorsunuz lan helal olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Sen sor diyeee
Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. Kaldırsın bu onun hayatı sana ne yani? Güvenin yoksa ayrıl mnk
04 Yorumla- +1 yıl
Siz böyle bi durumda kalsanız aynı yorumu yapabilir miydiniz acaba? Sanmıyorum.
- +1 yıl
@Understandfulll yaparım onun fikri onun hayatı eğer başkası sana alternatif ise ilişkini gözden geçir
- +1 yıl
Sorumluyu kız olarak göstermişsiniz yorumunuzda. Ama sorun erkekten kaynaklı. Bir kişiyle ilişki yaşıyorsa eskisini bırakmalı, bırakmıyorsa yeni ilişkiye başlamamalı. ‘Sanane Güvenin yoksa ayrıl’ demenizi eleştirdim ben. İlişkiye başlandıysa sorumluluk almak gerekir kafasına göre hareket etmemeli yani.
- +1 yıl
@Understandfulll bütün eski sevgililerim evlendi ben gelin albümünü cekip hediye ettim
+1 yılAmaç ikisini birlikte yatağa atmak idare etmek ofcors
00 YorumlaBence bunu ona sor ve neden biten bir ilişkisini sana bu kadar detaylı anlattı ki o bile saçma yani
00 Yorumla
+1 yılSevgililik mevgililik bence boş işler bunlar…baksanıza içinizi o kadar rahatsız etmiş ki bu platformda paylaşmışsınız bence boşverin bu tarz insanları salın gitsin erkek adam kadınına güven verir güvensizlik değil
02 Yorumla- +1 yıl
çok haklı bir yorummm
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yıl3 yıllık sevinilirsini 1 aylk kıza degısmesimi mi bekledin tırrek
01 Yorumla
Soran+1 yılama takipleşmiyorlar ve ayrıl barış bişeymiş ilişki yani tam ilişki değilmiş
+1 yılOnu unutamamış bence, seni üzmek istemem ama erkek arkadaşının kalbinin hala onda olduğunu düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum aylarca hiç açmadı şimdi noldu boşlukta bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaç ikisini birlikte yatağa atmak idare etmek bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonunla yazışıyodur sende bunu nalamayacak kadar safsındır
00 Yorumla
+1 yılKızdan hafif yeşil ışık görürse geri döner ondan hoşlanıyor kalbinde o var
12 Yorumla
Soran+1 yılüç yıl bile ayrıl barış düzgün değilmiş ki ve bu ebgellemiş kızı. aylar sonra açıyor bide
- +1 yıl
Olsun sonuçta ayrıl barış haliyle bile 3 yıl iliski yasamalarini engellememis
bence akli hala onda barismak icin bir adim gibi bi sey
02 Yorumla
Soran+1 yılama takipleşmiyorlar ve ayrıl barış bişeymiş ilişki yani tam ilişki değilmiş
Onu unutur diye senin erkek arkadaşın olmuş biraz kırıcı oldu galiba ama ozurdilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya başkalarıyla da konuşmuş o kız da aldatıldı bence. kendi engellemiş ve aylar sonra kaldırmış. Belkide kız hiç ona dönmedi takmadı. Bu kendi açıyor engeli
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle erkekler tiksinti sebebi ya bir ilişkin varken neden eski defterleri açarsın ki hayır madem ona geri dönme düşüncen var neden iliskini bitirmezsin aklı sıra aldatma peşinde
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBence tepki göster yani sen aynısını yapsan o ne düşünürdü
Sen seni sevdiğin bir erkek arkadaşını sevgilin olamamasına rağmen nie yakınında tutarsın
09 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
Soran+1 yılzaten kendi o kızı engellemişti. aylar sonra geri açmış
Soran+1 yılyani hala o kızda mı
+1 yılAlakasız ama lütfen benim soruma bakabilirmisiniz yardıma ihtiyacım var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırlı olsun knk seninkinin aklı ona kayıyor bence yok bir kaç ay önceden kaldırdım falan yeme bunları bence dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılbence bikaç aydır kaldırmış
Cevap sahibi+1 yılBilemem artık 🤷🏻♀️
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence biraz gözlemle ve daha sonra hâla içine sinmiyorsa sor ve saçma sapan cevaplar alıyorsan açıklama yapamıyorsa bırak ne hali varsa görsün
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPek iyi niyetli bir hareket sayılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılVardır bi bokluk kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
%95 onu unutmak için seni kullandı
02 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum ya. P kızlayken başkalarıyla konuşmuş zaten
+1 yılaklında hâlâ demek ki koy tekmeyi gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılöylesine açtı belki
- +1 yıl
aklında olmasa niye girip açsın amaç ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilisiyle arasında birseyler yasanmis mi peki
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılmadan önce ama ilişkiye girme falan olmadı demişti
Cevap sahibi+1 yılFiziki olarak senin yaninda ama hala akli onda olabilir. Seninle birseyler yaşıyor mu
+1 yılBöyle biri bana denk gelmez umarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşuyorlar bence. Tetikte ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum takipleşme bişey yok üç dört aydır açmış zaten
+1 yılOna geri dönecek aklı kalmıs
06 Yorumla
Soran+1 yılyok ya zaten aylarca engelliymiş kız. noldu da açıyor ki
- +1 yıl
Safmısın niye açar insan sence merak etti ıcın ondan bekledgı İcin ılgı
Soran+1 yıltakipleşmiyorlar ama belki öylesine açtı
- +1 yıl
Soncta acması bıle kötu...
Soran+1 yılgirip bakmış o zaman profiline falan
- +1 yıl
Ee tabi ki erkek mılletı
Aklı hala onda yara bandısın
05 Yorumla
Soran+1 yılaylarca engellemişti zaten. neden açıyor ki öylesine belkide
Soran+1 yılburcu. ne
Soran+1 yılburcun
Özlemiş olabilir mi acaba
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum aylarca engelliymiş sonra açmış
Soran+1 yılbunu sormuştum
Soran+1 yılevet öylesine bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen üzül diye demiyorum ama lütfen kendini kandırma sory
04 Yorumla
Soran+1 yılyani ne demek bu? zaten kendisi engellemiş o kızı ve aylar sonra instagramda engelini kaldırmış neden gerek duydu
Cevap sahibi+1 yılYa hayatım erkekler böyledir sen çok güzelde olsan yanında olunca seni cepte görür ve aklı başka seçeneklere kayar onu merak etmiş şansını denemek istemiş belliki
Soran+1 yılyani mutlaka merak etmiştir onu
Cevap sahibi+1 yıl, boş ver kız olacak olan olur seni kaybeden yaptığına yansın sen ne düşünüyorsun az Cool ol bacım o düşünsün sevdiğini belli edersen gidiyorlar
+1 yılÖnemli görmediği için kaldırmış işte
01 Yorumla
Soran+1 yılbu ilk olarak kızı engellemiş. kaç ay boyunca kaldırmamış. Şimdilerde ne hikmetse kaldırmış?
Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. İzinli günlerinde onunla geçirmek için olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılbirsürü kız varken niye o
Soran+1 yılizinli gün derken?
her şey olabilir seçenek çok
10 YorumlaAnlamamak zor değil unutmamış işte
10 Yorumla
+1 yılAŞIRI boş bir konu delireceğim ya...
00 Yorumla
+1 yılsor bence daha mantıklı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla görüşmek istiyor olabilir 🤔
00 Yorumla
+1 yılErkekler hep biraz eskidedir.
00 Yorumla
+1 yılO kıza bir gözdağı ver derim
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadasin benim exler mi ya
00 Yorumlaartık umursamadığı için kaldırmıştır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılEski albümü kontrol etmek
00 Yorumla Bazı insanlar feci saçma tekmele
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle olan fotolarını görsün diye
00 Yorumla - Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek arkadaşım eski sevgilisinin engelini kaldırmış, amacı ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler