Kimse cevap vermedi diye ikinci defa soruyorum
Lütfen mantıklı yorum yapın. Onun şu an aklındakini bilmek iistiyorum. 3 gün önce ayrıldık. Her yerden engelledim telegram kaldı. Ordaki hikayelerime hemen bakıyor sürekli benimle aynı anda çevrimiçi oluyor. Kanal açtım orada ilk abone olan o. Ve her paylaşımımı özenle takip edip hızlı bir şekilde bakıyor emoji ile tepki veriyor. Hatta (şiir kanalı olduğu için) şiir yazdı dün kanala. Ne yapmaya çalışıyor?
Lütfen mantıklı yorum yapın. Onun şu an aklındakini bilmek iistiyorum. 3 gün önce ayrıldık. Her yerden engelledim telegram kaldı. Ordaki hikayelerime hemen bakıyor sürekli benimle aynı anda çevrimiçi oluyor. Kanal açtım orada ilk abone olan o. Ve her paylaşımımı özenle takip edip hızlı bir şekilde bakıyor emoji ile tepki veriyor. Hatta (şiir kanalı olduğu için) şiir yazdı dün kanala. Ne yapmaya çalışıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, anladığım kadarıyla kafan biraz karışık ve duyguların karışık ama gülümse çünkü yalnız değilsin! Eski sevgilinin davranışları, onun hala senden etkilenmiş olabileceğini ya da ilişkiyi tamamen geride bırakamadığını gösteriyor olabilir. Şiir yazması ve sürekli online olması, dikkatini çekmek istediğini işaret edebilir. Ayrıca, hala duygusal bir bağ hissediyor ve seninle iletişim kurmayı deniyor olabilir. Ancak, bu davranışlar seni rahatsız ediyorsa, sınırlarını belirlemen önemli. Ona karşı hislerin konusunda net ol ve öncelikle kendi mutluluğunu düşün. 🎭✨