+1 yılBu şekilde kız düşüremezsin beta erkek seni. Neden erkekleri taciz eden, laf sokan, ıyy tipe bak diye yanından geçerken laf sokan kızları eleştirmiyorsun? Neden Kadıköyde kendisine tecavüz iftirası atılan diş doktorunu linç etmeye kalkan f*minist ök üz leri eleştirmiyorsun? Sen insan dostu falan değilsin. Sen kadın taraftarısın. Bu da erkeksiliğin bittiği yerdir. Sen erkeksi değilsin. Farkında değilsin. Erkekliğin bitmiş. Önce bir insanları, toplumu anlamaya başla. Kadınlar seni manipüle etmiş, farkında bile değilsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Twitter erkek düşmanı bir yer. Ben hayatımda twitter kadar erkek düşmanı bir site görmedim.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılGerekli cezai hükümler kadar küçükken eğitim seviyesinin ahlaki ve toplumda nasıl davranılması gerektiğine dair özel dersler verilmelidir. Ağaç yaşken eğilir. Çocukken öğrenim metodunu doğru uygularsanız büyüdüğünde iyi bir insan olma ve bu tarz pis davranislar sergilme durumu azalır ve ortadan kalkar. Her şey egitim ve öğretim ile alakalı adalet ise bu işin sosudur
00 Yorumla
+1 yılGerçekten şu kadınlar da pek centilmen erkek göremiyor kadınlarımızda geceleri rahatça sokaklarda dolaşabilseydi Ne güzel olurdu yani ne gerek var ki böyle şeylere aşk var sevgi var doğruluk dürüstlük var güzellikler çok ama kullanan yok
00 Yorumla
+1 yılKimsede ar kalmamış bu kız sizin bacınız anneniz veya bir yakınınız olabilir. insanlar da düşünce kalmamış herkes eceline susamış içimizde böyle terbiyesizlerle yaşamaktan utanıyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhaklı kesinlikle maalesef böyle kendini bilmez eğitimsiz karaktersiz kişiler çok
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu pislik insanlıktan yoksun erkekleri görünce insan kendinden utanıyor be hiç mi? Allah korkunuz yok tabi kadınları zayıf olarak görüyorlar kadınlar zayıf değildir bunu unutmayın onları kafaniza göre istediğiniz haltı yapamaz siniz he yaptınız diyelim o gün gelir biri bunun intikamını feci alır ulan elimde şans olsa kadınlara dokunanlari ortadan kaldırmak isterim örneğin herif taciz etmek için yaklaşıyor kadına arkadan gelirim herifin kalbine bıçağı sokarım oracikta can verir ve bu düşünce ilr geberip gider cezasını orada çeker yeter be kadınları rahat bırakın idam cezası gelmeli
00 YorumlaAblamız haklı kesinlikle, benim bile önceden saçlarımın uzun olduğu dönemlerde akşamları arkadan gören arabalar kornaya basıyordu beni kadın sanıp asdddjfk
112 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ay şaka mıııııııı🤣🤣🤣🤣koptum dıdmkdks
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda ne yapılabilir bilmiyorum, ama ben kendimce elimden geleni yapıyorum. Daha dün akşam yaşadığım bir olayı anlatayım. Ben Bakırköy'de yaşıyorum ve akşamları sahile koşuya çıkarım genelde. Dün koşudan dönerken bileğim ağrıdı ve bilenler bilir sahil kısmında ispark yanında üst geçit var, bileğim ağrıdığı için onun asansörünü kullanayım dedim. Benimle birlikte 4 kişilik bir grup bindi asansöre, asansörden inince üst geçitten geçen bir kıza fokuslandı hepsi birden, kız nereye gitse hangi sokağa girse peşindeler. Benim de dikkatimi çekince yolumu değiştirdim. Baktım olacak gibi değil, çocukları geçip kıza Seda diye seslendim, refleksle döndü bana doğru ve sessizce ''takip ediliyorsun çaktırma'' deyince anladı durumu ve ayak uydurdu. Yanına geçip yürümeye başladım ve nereye gittiğini ona eşlik edebileceğimi söyledim. Kızı meydandan dolmuşa bindirip evime döndüm. Madem toplum düzelmiyor biz denk geldiğimiz insanlara yardımcı olalım. Elimizden başka ne gelir bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılUlan ben asansörde bir kadınla baş başa bindigimde kafamı yerden kaldıramıyorum ne olur ne olmaz diye. Irz düşmanı muamelesi görmekten korkuyorum millet laf atıyor yazıklar olsun.
62 Yorumla- +1 yıl
Kendini bu şekilde suçlaman da saçma. Erkeklere de taciz tecavüz iftirası atılıyor. Kadıköyde diş hekimi doktor linç edildi suçsuz yere. Bu tarz paylaşımlara atlamayın direk. Erkeklerin başlarına gelenler daha fazla. Tabi soran yok, öne çıkaran Kızlar Soruyor yok. Varsa yoksa kadın sorunları. Olmayan sorunlar.
- +1 yıl
Kardeş ben bu olaya kadın erkek olayı olarak bakmıyorum. Kişinin sözlü ya da fiziki tacizi olarak bakıyorum. Tacize karşıyız biz erkek kadın farketmez. Kişisel alana müdahale edilmesinden rahatsızım.
+1 yılVideoyu izlemedim ama aynı şeyi bende yaşıyorum. Böyle erkeklerin soyu asla tükenmeyecek gibi görünüyor. Yolda yürürken sanki hiç kız görmemişler gibi bakıyorlar, peşimize takılıyorlar. Yollamaya çalıştığımızda, umursamadığımızda bile sadece gülüyorlar laf söylesen alınmıyorlar kuyruk gibiler ve ben gerçekten böyle yüzsüz yapışkan erkeklerden tiksiniyorum
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Var ya her şehirde bir kaç kişi çıksa da suçu belli olan şu tacizcileri bulup kesip assa bacaklarından meydanlara. Üzerine de tacizci olduğunu belirten bir not... Daha ne olsun ki? Ama ülkemiz için adalet olmadığı için böyle anlatınca gerçekleşmesi bir film sahnesinden farksız kalıyor.
.
Ya da ne bileyim şehir olarak bi kadınlar ayaklansak. Bi hakkımızı arasak bi bu sorunlarımıza dikkat çekebilsek keşke10 YorumlaBu Avrupa'da aşırı normal bir durum mesela. Bir de bu kızların erkeklere yaptıkları durumlarda var ama ne yazık ki ülkede onlara ses çıkaran yok. Kadın olunca farklı erkek olunca önemsiz oluyor türkiyede. Burada lafları desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın.
00 Yorumla
+1 yılBende kilolu ve bol giyinen biriyim, acikcasi guzelde degilim ama yemin ediyorum ömürlerinde hiç dişi görmemiş gibi bakiyorlar. B*kmu var suratimda ya*rram don onune dememek icin zor tutuyorum kendimi.
15 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana 😂
- +1 yıl
@ìlâhìνσℓкαи cirkin oldugumu itiraf ettigim icinmi helal olsun diyosun ahahshjsjs
- +1 yıl
Özgüvenini karakterinle zirveye çıkardığın için.
- +1 yıl
@ìlâhìνσℓкαи iyi biseymi dedin kotumu qnlamadim. Sanirim iyi bisey dedin 😅
- +1 yıl
İyi iyi : )
+1 yılbu kadın haklı gerçekten de öyle özellikle akşamları tek başına bi sokakta gidiyorken bu kanka arabasıyla geçenler çok yapıyo bunu
10 YorumlaBuradaki erkeklerin %90ı bu kızcağıza asılan tipler işte. "Bi yorumlar mısın" diye s.. kinin fotosunu atan lağım fareleriyle bu kıza asılanlar aynı.
Çok uzaklarda aramayın10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu ahlaksızlık, pislik bir karakter işi.. Al plakayı , ifşa et.. bunlari artık ifşa edeceksin, sonra ıslatıp kızılcık sopasıyla döveceksin, söyle 5 6 ay kalkamayacak yerinden
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSapık çok.
Caydırıcı olan bir şey de yok.
Korku artık zaten yok bunları yapanlar için.
Sözün bittiği yeri çoktan geçtik.
Ne desem boş ve yetersiz.11 Yorumla- +1 yıl
Canım ülkem ne hale geldi ya.
Ben bile yolda bir bayan önümden yürüyorsa tedirgin olmasin diye bekliyorum mesafe acilsin.
Uykularım kaçıyor uykularım.
İnşallah o görüntüdeki arabayla alakalı başına bir şey gelmemiştir.
- Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılSonuna dek haklı. Videoya konu hareketlerde çok şükür hiç bulunmamış birisi olmama rağmen dinlerken utandım, mahçup oldum. Yapanlar nasıl hala buna devam edebilme cüreti gösteriyorlar?
10 Yorumla Maalesef çoğu erkeğe bunu anlatmaya çalışınca “ego” ithamlarına maruz kalıyoruz. Emin olun aynısı sizin kızınıza ya da kız kardeşinize yapılsaydı olayların gidişatı hiç mutlu sonla bitmezdi.
10 YorumlaHiç bilmiyorum maalesef tükenmiyor. Gereken cezaları alsalar belki ama o da zor
10 YorumlaGenç kızımıza geçmiş olsun.
Arkadaşlar ne yaparsak yapalım bu tipler kesinlikle bitmez.
O halde risk almayıp, mecbur kalmadıkça kadınlar gece tek başına sokakta dolaşmasın..
Ben erkek olduğum halde dolaşıyorum. Her türden insan müsvettesi var
02 Yorumla- +1 yıl
Bazi kadinlarin gece vardiyasi oluyor, ben mesela ikinci ogretim okuyorum sabah calistigim icin, aksam 10 da dersim bitiyor 10 30-40 gibi evde oluyorum.. mecbur kalmadikca diye bir durum yok maalesef boyle yasayan tek kiside ben degilimdir eminimki, upuzun kabanla dolaniyorum adam gözlerini bana fokusluyor awk
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar başını öne eğip sağa sola bakmayan erkeklere ezik deyip aşağıladıkları sürece böyle tacizci yezidler daha da şımarıyorlar maalesef...
10 Yorumla doğru söylüyor kız anormal kişiler var. arabama güvenlik cam filmi bile taktırdım akşam yalnız dışarı çıkmamaya gayret ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılGereksiz bir şow olmuş , arabaların kenarda durmasına bile kendisine pay çıkarıyor, belki adama telefon geldi kenara çekti , gereksiz ya bu kız bence
00 Yorumla
+1 yılAbartıyor ya biz niye bu kadar şahit olmuyoruz niye bu kadar şikayet duymuyoruz çevremizdeki kadınlardan boş
00 Yorumla
+1 yılSonra neden bu ülkeden gitmek istiyorsun vatan haini bilmem ne. Asla düzelmeyecek bir milletin içinde heba olmak istemiyorum hepsi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKiz tam bi sayko.. bilseler hayatta laf atmazlar😂😂 yuz ifadeleri ve mimikleri falan cok tehlikeli valla alan yandi soylim.. ama kiz sonuna kadar hakli hakkatten agiz dolusu kufurden fazlasini hakediyorlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılhaber zaten izlemiyorum artık ekşi gibi yerlere de bakmayacağım orada gördüm bu sabah yine bu ülkeden insanlıktan utandım b*k gibiyiz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütun bayan arkadslarimin çantasında mutlaka biber gazi tarzinda seylerin olmasi lazim ben kendi güvenliğimi bu şekilde sağlarim hep nolur nolmaz ülkede her türden insan var çünki sapigi var abazasi var varda var Allah esirgesin offfffff
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRahatsiz etmeseler bizden uzak dursalar bi bitseler iyi olur😡
+1 yılKız küfür etse yeridir. Tabi karşıdaki kişiler üste çıkar, saldırırlar.
10 Yorumla
+1 yılHâlâ laf atanlar kaldı mı yav hangi devirdeyiz. Umarım kız mübalağa yapıyordur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Arizona kertenkeleleri gibi sıraya girmişler iyi bir sopa sonrada ağızlarına dayayacaksın küteyi bak bakalım birdaha yapıyormu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir şey desen yobazsın diyorlar o yüzden ben susuyorum. Onlar bu yolda ilerlemeye devam etsinler, asılanlar da keza aynı şekilde. Rabbim sonumuzu hayreylesin çok pişman olacaklar çok..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🙏🏻🙏🏻
+1 yılBöyle tip erkek ler pislik aptalar onarın hepisin kadına çevirmek var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. O laf atan herifler erkek kadın farketmeksizin siddet uygulamayi normal bulan yaratıklar... ülkede gece sokakta olmak herkes için tehlikeli artık... çünkü taşları bağlıyor bunlari serbest birakiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok yapmacık ve arada 300 metre mesafedeki arabanin durmasını kendine mal ediyor komik hani kendini begenmislik veya reklam olma cabası icerdigi cok belli , bence cekme boyle seyler.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. maalesef o kadar çok yaşıyoruz ki artık normal gibi de geliyor. Bu yaratıklara yazıklar olsun sadece
20 YorumlaHemcinslerim sayca çok az olsalar bu sorunlar yaşanmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. İçimizden hayatını feda edicek yiğitler çıkıp hepsinin kafasına ikişer tane sıkacak en etkili çözüm.
00 Yorumla
+1 yılUmarım nesli tükenir bir gün o şerefsizlerin. Allahin belası pislikler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kızın ne olduğu belliyken yolu yol değilken bunun olması normal hakediyor
00 Yorumla
+1 yılOlay ne videoyu at tamamda olayıda bi özet geçseydin keşke
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Elimizden geldiğince sokaktaki iti kopuğu kadınlardan çocuklardan uzak tutuyoruz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılElimde olsa nesillerini çok güzel tüketirimde Türkiye yasasına göre hapisi boylarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurada da çok var ki. Hatta tükensin diyip kendileri de öyle olanlar var herkeste rahatsız olmuyor bazılarının hoşuna gidiyor böyle hareketler bu yüzden de tükenmiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiber gazı taşımak lazım camı açar açmaz pssst Çok yaşa köpek
00 Yorumla
+1 yılHer şey aileden başlıyor. Terbiye veremeyen anne babalar böyle canım sokağa salıyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bunu yapanlara işkence etmek farz olmalı bence.
00 Yorumla
+1 yılZorla değil sokaktaki kimseye hic bulaşmayın istesede olum
10 Yorumla
+1 yılBirkaç tanesi tespit edilip hakkından gelinse, bakalım bir daha yapabiliyorlar mı..
Onun bunun çocukları..!00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere laf edersiniz erkeksiz duyamazsınız. İlerde o kötülediğiniz erkeklerden birine tav olup evleneceğinizi de unutmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ki Kadınlar Partner seçimlerini iyi yaparsalar o tarz erkeklerin de soyu tükenecektir bu kadar basit
07 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya isterse en iyi erkek olsun doğacak çocuğun genini sen seçmiyon varsa bişi oluyor
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yetiştirme de ailenin çok önemli bir payı var çocuk genellikle aile de gördüğünü işler tabi dışardan birilerinden etkilenmediyse
- +1 yıl
çokta alakası yok en iyi eğitimli terbiyeli ailede yetişen biri seri katil oluyor
Cevap sahibi+1 yılOnlarda arkadas ortamından kaynaklı oluyor sonuçta Üniversitesi de ailesinden bağımsız oluyor bir sürü genç hatta yaşadığım yerde memleketine dönmeyip ailesinin yanına üniversite bittikten sonra burada kalan bir sürü genç var neden diye sorduğum da ise ailesinin yanında olmadan daha özgür serbest hareket edebildiklerini söylüyorlar
- +1 yıl
gittiği üniversite en iyi üniversitelerden ve onla da alakası yok psikopati özelikleri taşıyor doğuştan bazı duyguları hissetmiyor
Cevap sahibi+1 yılEn iyi üniversite olabilir ama içindekilerin de öyle olacağı anlamına gelmiyor zaten öyle karakter de bile olsa çevreden tepki gelse dışlansa toplumdan o hareketleri bir daha yapamaz
- +1 yıl
yav Allah boşuna mı akıl veriyor uymasın herkes kötüyse iyi olanlar nasıl iyi oluyor az mantık ya
Gerçekten öyle mi. Oturduğu bölge neresi. Yoksa ünlü olmaya çalışan birisi mi. Bir sürü soru geliyor aklıma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbitmez serefsizler denk gelince dövmek lazım cogu afgan suriye uyruklu
10 YorumlaGece dışarı ya çıkmaktan korkuyoruz artik
21 Yorumla- +1 yıl
Keşke seri katiller de çıksa ama öyle zevkine öldürenler değil sadece Şeref yoksunlarini öldüren masumları koruyan olanları olsa örneğin tacizci birini gördüğün de direk işini bitirse kadını darp eden birini gördüğün de direk işini bitirse ne güzel olur gebertir bi anda Ortalıktan kaybolur
Gizli Üye(25-29)+1 yılmakyajini yapmis sonra laf attilar haketmis
03 Yorumla- +1 yıl
Allahım, dayanamıyorum böyle şeref yoksunu kadınlara. karsımda olsan ıkı yumruk atsam gözüne ben de, sana mor makyaj yapsam. Keşke
- +1 yıl
ironidir 👍
- +1 yıl
şimdi gelde dövme
Her zaman böyle tipler olacak bu toplumun kültür seviyesiyle ve karakter ve çoğunluğuyla alkali maalesef
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılTaksimde sallandırarak.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yılLink ver nereden açılıyor
01 Yorumla
+1 yılal bıçağı sok bacağına aklı başına gelsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Surisi türkü bi bitmediler awq
11 Yorumla
+1 yılİğreniyorum bunlardan
00 YorumlaSabaha kadar doovcen bunları
00 Yorumla
+1 yılbuda güzel olmanın kötü tarafları
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt