Malum erkekler sempazelerin ayakta durup hafif tuylerini dokmus versiyonu ya 😂kilise baskisi da ortada sadece erkekleri inceledigini dusunuyorum

Malum erkekler sempazelerin ayakta durup hafif tuylerini dokmus versiyonu ya 😂kilise baskisi da ortada sadece erkekleri inceledigini dusunuyorum

Kanka tamam latife etmişsinde olaya bilimsel açıdan bakınca türlerin atası bir şuanda buna dini yönden bakanlar reddediyor ama görmedikleri şeyler çok.
Evet latife ediyorum evrim teorisiyle bir sorunum yok sempazelerle de sorunum yok
Bende onu dedim zaten farklı bir şey söyle
Ama haksiz miyim ya😂sence de erkekler sempazelere benzemiyor mu
Kaç çıplak erkek gördün hayatında kanka 😂
Ciplak sempazede gormedim😂
Sempazelerin hepsi çıplak 😑
Darwinin hayatını incelediğimiz zaman aile baskına fazlasıyla mağrur kalmış ve babasını onu zorla din adamı olması konusunda eleştirdiğini görüyoruz.
Açıkladığı ve incelediği bir çöm konunun temelinde evrimden ziyade doğal seleksiyon olduğu açıkça görülüyor. Kişisel fikrim dünya üzerinde bana hak veren ya da karşı çıkan kimse umrumda değil o yüzden bir değeriniz asla olmayacak. Darwin aile baskısından intikam almak isteyen sorunlu bir çocuculluk yaşan bir bireydi.
Bence haklısınız :D
Sonunda biri babamiza sovmeden sorunun mizahini anladi😂
Teşekkürler zaten soruyu anlamayıp direk ciddiye almışlar 😂
Cevap
5Cevap

Yav he he :-P
Senin atan olabilir :D
Neden olmasin benim sempazelerle bir sorunum yok😂
Size mutluluklar o zaman :D
Atalarımızın bunlar değilde hz adem olduğuna inanıyorum
Bizim Atamız Hz. Adem. Senin atan şempaze ise hiçbir sorun yok.
Facebook dayilarinin sayfalarindan mi ozlu sozler buluyorsunuz😂
Kullanmissin ama belli
Kamyon arkasi laf sevsem facebook dayilariyla takilirdim... bos bos argo laflarla sana iyi gecelr
Kamyon arkası
😂😂😂😂
A'nanın a'mını inceleseydi kaymaktan geldiğimizi mı iddia edecekti?
Hayir ama senin ananinkini incelese bilime küserdi
Haklısın çünkü annem de bir kadın...
Muazzam bir bilgi...
Bak bak sanki sen erkekten turemedin🤣🤣🤣
Turedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?