Hani olur ya başın belaya girer, burnun şeyden çıkmayadabilir :D ahs Var mı her anında yanında olan birileri? Keyifli günler..

Hani olur ya başın belaya girer, burnun şeyden çıkmayadabilir :D ahs Var mı her anında yanında olan birileri? Keyifli günler..
Kimsenin kimsenin yanında her koşulda olacağına çok aman aman inanan biri değilim. İnanmak acıtır zira bunun ortada kalması var çünkü. İnanan biri ortada kalınca çok fazla acı çeker. Annem diyebilirim ona bile yüzde yüz vermem vakti zamanında onun da beni yalnız bırakmak için çokça bahanesi olmuştu zira
Tek bir kişi var oda bebeğimm💋❤
Her zaman bebeim 😊❤️❤️
Canımsın❤❤💋💋
Bebeimsin❤️❤️💋💋
Kimseye öyle güvenmiyorum. Yanındayım diyenleri çok gördüm. Kendi derdimi kendşm çözdüm, kendi kendimin psikoloğu oldum, depresyona girmemek için kendime yalanlar uydurdum. Bugün ayaktayım bu şekilde kendime yinw kendşm sahip çıktım. Kendimin yoldaşıyım
Böyle bir şeyin olacağına inanmıyorum. Sadece benim için değil hiçkimse için bu durum olmaz. Eninde sonunda insan yalnız kalır ve sorunları ile tek başına yüzleşir
Cevap
18Cevap
Var benim tabi ki :D keyifli günler
Çok şükür var. Hem real hayatımda olan var ve burada da sen varsın🖤🖤
Canımsın :D 🖤🖤
Kendi kendimin her daim yanındayım, dibe de batsam çıkarım bir şekilde. Ama en yakın arkadaşlarım sagolsun hep benimle❤
Her koşulda yanımda olan ailem ve sevdiklerim var.
En yakın dostum var her yanlışta da doğruda da ahah
Kimsenin yanımda olmasına gerek yok herzman yanliz basa çikmayi başarıyorum.
Kimse yok olmasına gerek te yok evet insan arıyor ama olmayınca olmuyor sanırım sokaklardan öğrendiğim en büyük şey bu oldu
Hayır hiç kimse yok maalesef
Çok var ve ben hepsinden kaçıyorum.. 🥂
Her koşulda yanımda olan birisi olsun yok
@efulimmm88 yalnız bırakmadı
Her zaman poncikcan 🥳
Ablaaaammmmm
Birde inşallah eşim olacak.
Var gölgem yeterli oluyor 🤣🤣
Varlar
Evet var
Evet, var..
Annem.