Şeytan halam ve günahkar kızı benden ne istiyorlar?

Merhaba arkadaşlar son sorumu silip hesabımı silicem birazdan , geçen gün 20 yaşima girdim tıp fakültesi öğrencisiyim daha yolun başındayım diye düşünüyorum şimdi soruma gelicek olursam ben kendi halinde kimsenin işlerine karışmayan biriyim kim ne yaparsa zerre ilgilendirmez beni zoruma giden halam ve şeytan kızı onlarla hiç alakam olmadığı halde benim dedikodumu yaptıklarıni öğrendim ben ikisinden de yaşça küçüğüm günahı boynuna halamin kızının üstünden geçmeyen erkek yoktu bunu da tüm akraba çevre biliyor halam bile kızının ne olduğunu biliyor o kız geçmişteki igrenc günahlarins bakmadan nasıl başkasının dedikodusunu yapabiliyor aklım almıyor evli olduğu halde benimle ugrasiyor evlenmeden bir hafta önce eski sevgilisiyle buluşan birisi böyle şeytani kişiler. onca halti var onca günahı ne diye benimle ugrasiyor onun yaptığının çeyreğini yapsaydım şu an adımı bambaska şeylere cikartirdi yemim ederim gözümüzün önünde svsyrdi yinede bizene dedik onlar hem en büyük günahları yapıyorlar hemde kuyu kazılarlar asla o*rsplklarina da kabul etmiyorlar 🙄 sanki onlar yapmamista ben yapmışım gibi kafayı yiyecem valla... sizce napmaliyim

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar es kort birine karşı çıktım diye güya ben erkekmisim diye yaydı bunu bana inanmayanlar var ben körpe bir genç kızım shsjsh yanlış anlaşılmak istemem
Şeytan halam ve günahkar kızı benden ne istiyorlar?