Beni cumhurbaşkanı seçin ilk işim Nafakayı kaldırmak olacak.
Hatta anayasanın değişmez maddelerine ekleyecem
Beni cumhurbaşkanı seçin ilk işim Nafakayı kaldırmak olacak.
Hatta anayasanın değişmez maddelerine ekleyecem
Nafaka konusu evet bence de erkekleri ezen bir konu. Özellikle de çocuğun olmadığı ve kısa süren evliliklerde tam bir saçmalıktı. En son bununla alakalı bir yönetmelik mi çıkıyordu, hatırlayamadım tam. Tazminat konusu hakkında bir bilgim yok.
Hatalı olan veya ayrılmak isteyen erkekse veya çocuk varsa evet ödemeli tazminat.
çünkü boşanmış kadına bakılan göz farklı, kadın istemeden oluyorsa hak ediyor. yoksa erkek evlenip o kadınla yatıp boşanıp başka kadınla yatmak için değiştirir yani beklenir bazı erkeklerden.
Ne alaka abi? Para mı düzeltiyor namınızı?
Kimse kimseye para vermek zorunda falan değil sırf kendini iyi hissetsin diye
Ya bırak, her b*k keyfinize göre düzenlenmiş, erkeklerin an*sını * hala caydırıcı diyorsun. Sizi alıp karı yapanın aklını s'keyim ben
İstediğim gibi konuşurum işine gelmiyorsa başını önüne eğ yoluna bak
Evlilikten soğumak için bunlara bakmaya gerek yo0k. çoğu kızın paraya ve dış görünüşe düştüğü şu zamanda özellikle serserilere gittikleri şu zamanda zaten soğudum. bu dünyada iyiler kaybediyor.
Cevap
1Cevap
Bazıları hak ediyor. Aldatan, şiddet gösteren vs için iyi.
leonardo dicaprio mu dersin?
Ahmet Kural mı dersin?
Sagopa Kajmer mı dersin?
Kadınlara böyle bir hak tanınmasından yana hiç değilim. Bir cinsiyetin tek başına bir hakkı olamaz.
Nafaka şart ama düzenlenmesi gerekiyor.
Kimse kimseyi bakmak zorunda değil. Ayrıca çocuklar da maddi imkanı olan kişi de kalmalı.
Bak gereksiz
Maddi imkanı olup çocuklara bakmak istemiyorsa insan evet çocuklara nafaka vermeli.
Onlar banada saçma geliyor
Cok sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?