Erkek arkadaşım evlenince mutlaka çocuk istiyor. Ya kısırsam?...Hakkım değil midir aşk !!!

Merhabalar...Erkek arkadaşımla çocuk üzerine muhabbet ediyorduk. Çocukları haddinden çok çok çok fazla sever kendisi. Ya benim çocuğum olmuyorsa kısırsam dedim. Çok üzülürüm kahrolurum ama yapılacak birşey yoktur dedi. Önceden belliyse pekii kısır olduğum dedim. O zaman evlilik olmaz çünkü çocuk sahibi olmak isterim dedi. Beni seviyor mu, sevmiyor mu, çocuk için mi evleniyor anlam veremiyorum. Ama ısrarla da beni çok sevdiğini dile getiriyor. Kaç yıllık ilişkim. Şurde yüzdük yüzdük kuyruğuna gelmek üzereyiz. Ne düşünmeliyim bu konuda..Düşünceleri çok içimi burktu. Eğer çocuk sahibi olamayacaksak sorun sende olur inş. dedim. Çünkü ben biliyorum kendimi. Üzmem incitmem onu inş. Böyle deyince de kızıyor. Sende bende ne fark eder. Saçmalıyorsun diyor. Kendimde de olursa bu yaşayan ölü olurum diyor..Çok bunaldım :((( Ne düşünmeli ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşım evlenince mutlaka çocuk istiyor. Ya kısırsam?...Hakkım değil midir aşk !!!