Şeriatçilar neden Doğuya değil Batıya gidiyor?

Yani saçma sapan, Şeriat denilen yönetim şekli yüzünden kendi ülkelerini berbat, yaşanmaz hale sokup Batı ülkelerine kaçan insanların Batı'da veya Türkiye'de Şeriat propagandası yapmaları çok saçma değil mi?

Kadın, şahitliğinin sayılmayacağını dahi bilmiyor gelip bana "ben Müslümanım şeriat istiyorum laikliğe gülüyorum" diyor. Öte yandan Afganistan'da kadınların üniversiteye gitmesi yasaklanıyor, İran'da kadınlar türban meselesinden öldürülüyor. Asıl gülünmesi gereken sensin.

Ya Şeriat ülkesinde bir tek saç telin görünsün bak sana ne yapıyorlar! Hükümeti eleştirenleri Maide 53'e dayanıp katlediyorlar, gelmiş bana Şeriat yalanları anlatıyor.

Atatürk ne güzel düşünmüş, Amanullah Han ne güzel düşünmüş, Şah Rıza ne güzel düşünmüş ki laikliği uygulamış. Tüm Avrupa ülkelerinde laiklik var hepsi mutlu. Tüm Müslüman ülkelerde şeriat var hepsi perişan.

Dünyada tesadüf diye bir şey yok. Şeriat olsa Türkiye de batar. Şeriat beşeri bir yönetimdir. Din adına yönetim olmaz. Din kalplerde olduğu sürece temizdir. Kitapta durduğu gibi durmaz.

Şeriatçilar neden Doğuya değil Batıya gidiyor?