Aile & Toplum Ağır başlı baba nerden bulurum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Gizemli ağır başlı, oturaklı ciddi tatlı, lider ruhlu,Disiplinli ve herşeye söz geçiren biri,Nerden bulucam ben yaaa benim babam saf sor saklıyamıyor Güncellemeler+1 yıl Haaa şuda var esmer yanakları dolu Ağır başlı baba nerden bulurum? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim kızım var iphone 14 pro istedi şimdi sen de istersin 2 taneyi alamam 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Evlatlık mi gideceksin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet al beni Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl İki tane kızanım var 3. Ye gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Yaaa yapma ama bababababa Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Noluyor annem ne işin var buralarda 😄 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Böyle olunca da evden kaçıyor ama kızlar 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Baba mı değiştireceksin 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Bu ne biçim soru 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Sorumu ayol Yorumla Soran +1 yıl Evlatlık al beniii Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Soru tabiki soru. İşareti var Yorumla Soran +1 yıl Evet var naptın Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Gerek yok 3 çocuğum var Yorumla Soran +1 yıl Al beni al al Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Git işine ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Baba baba nolursun beni bırakma Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Gel hadi acıdım Yorumla Soran +1 yıl Tamam aç kucağını atlıyorum baba Yorumla Olgunadam23 +1 yıl tamam Yorumla Soran +1 yıl Baba geliyim yanına yatarım Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Yok olmaz öyle oda veriruz sana Yorumla Soran +1 yıl Olur bak Yorumla Soran +1 yıl Sana mesaj atarım, 😉🥰baba akşam Yorumla Olgunadam23 +1 yıl tamam olur Yorumla Soran +1 yıl Babam yaa 😘😘😘 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne saçma bir soru 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye saçmaymış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baba bulmak ne ya! Yorumla Soran +1 yıl Evet baba bulmak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babayı bulursun! Ama noel baba, şan babası, sugardady..! Ergen misin? Yorumla Soran +1 yıl Hayır be 100 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm şimdi oldu, sanırım akli melekelerinde tutulmalar yaşıyorsun Yorumla
S98S98 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl nsll biri 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Esmer yanaklı kilolu musun baba Yorumla S98S98 +1 yıl 183-94 Yorumla Soran +1 yıl Biraz kısa olsan baba Yorumla S98S98 +1 yıl metre ile olsa ölçer bier gelirdim Yorumla S98S98 +1 yıl baban nerde Yorumla
derindusunmeliinsan Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl yas kac seninn 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Yüz Yorumla derindusunmeliinsan +1 yıl baban olabilirim die Yorumla Soran +1 yıl Yaşın genç Yorumla Soran +1 yıl En aşağı 38,59 Yorumla derindusunmeliinsan +1 yıl yasin bi onemi yok bence onemli olan hissettirdiklerimdir senin yas kac Yorumla Soran +1 yıl Ha birde üni mezunu ve kültürlü olması da gerek Yorumla derindusunmeliinsan +1 yıl tamam onlar mevcut hem maddi durumum da cok ii Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyorsunuz aile boyu Yorumla derindusunmeliinsan +1 yıl ozelden yqzsana Yorumla Soran +1 yıl Burada desene qm Yorumla derindusunmeliinsan +1 yıl bi s git mk baban olucam biraz saygili ol Yorumla Soran +1 yıl Küfür edemezsin Bi kadına üstünüm ben unutma Yorumla derindusunmeliinsan +1 yıl hayir ben sein babansam bana itaat edeceksin Yorumla Soran +1 yıl Soy ismin bakır mı Yorumla derindusunmeliinsan +1 yıl hayir, ve senin sadece baban mi olucam Yorumla derindusunmeliinsan +1 yıl eee Yorumla Soran +1 yıl Fff Yorumla derindusunmeliinsan +1 yıl o ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Benim kızım var iphone 14 pro istedi şimdi sen de istersin 2 taneyi alamam
Evlatlık mi gideceksin
Evet al beni
İki tane kızanım var 3. Ye gerek yok
Yaaa yapma ama bababababa
Baba arayanda ilkkez görüyorum
Noluyor annem ne işin var buralarda 😄
Eş mi baba mı?
Böyle olunca da evden kaçıyor ama kızlar
Baba mı değiştireceksin
Özel eğitime mi göndersen acaba?
Bu ne biçim soru
Sorumu ayol
Evlatlık al beniii
Soru tabiki soru. İşareti var
Evet var naptın
Gerek yok 3 çocuğum var
Al beni al al
Git işine ya 😂
Baba baba nolursun beni bırakma
Gel hadi acıdım
Tamam aç kucağını atlıyorum baba
tamam
Baba geliyim yanına yatarım
Yok olmaz öyle oda veriruz sana
Olur bak
Sana mesaj atarım, 😉🥰baba akşam
tamam olur
Babam yaa 😘😘😘
Evde
ben varım ama olmaz
buyrun :D
Efendim :)
Ne saçma bir soru
Niye saçmaymış
Baba bulmak ne ya!
Evet baba bulmak
Babayı bulursun! Ama noel baba, şan babası, sugardady..! Ergen misin?
Hayır be 100 yaşındayım
Hımm şimdi oldu, sanırım akli melekelerinde tutulmalar yaşıyorsun
Trollüğün bu kadarı
Olsun baba babadır
nsll biri
Esmer yanaklı kilolu musun baba
183-94
Biraz kısa olsan baba
metre ile olsa ölçer bier gelirdim
baban nerde
yas kac seninn
Yüz