Uçmuş kafalar, kahkahalar, oje ve sigara kokusu, bir yanda anlatılan saçma sapan muhabbetler, öte yanda içtikten bir süre sonra efkara bağlarken 5 dakika sonrası halaya başlamak ahshs 🤣 Keyifli geceler.. 🥂
Alkolün olduğu bir ortamda değil de böyle ateş başında sucuk ekmek yenilen bir ortamı isterdim. Sonrasında sesi kötü olan birinin söylediği abuk sabuk şarkılara kahkahalar atarak sabaha kadar sohbet muhabbet etmek harika olurdu.
Binanın en yüksek katında terasımda uzansam yıldızları izlesem. . Akşamları mangal yapıp şarap içsem , Gündüzleri kahvaltı yapmak için denizin ortasına tekneyle gitsem , Gece 2 de yürüyüşe çıksam. Sevgilimle yatakta sarılıp uyusam :))
Loş bir ışık altında Victoria secretten alinla iç çamaşırları olmasada üzerinde seksi birşeyler olan bir hatunla o ortamı yaşamak güzel olurdu dur beee dayı ne güzel rüya görüyorduk geleceğin son durağı s... 😂
Ekipten bir arkadaşın çatı katında buluşur, film, pişti, meslek araba yeme içme ne bok varsa konuşur yer içer uyurduk sonra orada. Herkes evlendi ve o ortam bir daha asla kurulmayacak. Çok güzel yıllardı ya
Arkadaşlarımdan uzaktayım yaklaşık 3 senedir onlarla şöyle müzikli bol yemek yaptığımız , sonra akşam hafif serin havada bisiklet sürmek olabilir , kamp olabilir , sinema olabilir şu an onları özlediğimi farkettim , büyüyoruz beee jdjfnfncbfb
Ortama gerek yok. Kalabalıkta olmasin bulunduğum yer. Şömine başında iki kişi olalım. Sevdiğim ve ben. Gozelerinin içine girmeme izin versin. Oraya güzel bir şiir yazıyım. Hayatının sonuna kadar saklasın o benim için yeter.