Fikirleriniz benim için çok değerli bana yardımcı olur musunuz?

Öncelikle şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ne kadar kısa özetleye bilirim emin değilim elimden geldikçe kısa tutacağım kendimi bildim bileli çalışıp aile bakarım 28 yaşındayım 4 sene önce 3 milyon TL gibi bir mal varlığına ulaştım babam annem çocukluktan beri ayrı babam 55 yaşından sonra bır kadın uğruna madde bağımlısı oldu bütün mal varlığımızı da tüketti üstüne 200 bin kadar da borç bıraktı annem ve abimle yaşıyorduk bu süreçte 2 yıl sürdü bu süreç 2021 Ekim'de bir sevgilim oldu ailem evleneceksin artık bize para vermeyeceksin diye bin beddua etmeye başladı evden ayrıldım ayrı bir ev tuttum ve 0 sermaye ile borçlanarak girdim bu yola kız arkadaşımla her şey çok iyi gidiyor ailesi falan biliyor sürekli beraberiz git gide ekonomik sorunlar yaşamaya başladım kredi çekti destek oldu 15 bin civarı bu süreçte babam cezaevine girdi son altımdaki arabayida sattım çıkarttım vs bu süreçte psikolojik olarak çok yıprandım kız arkadaşımın beni çok sevdiğini düşünmemek elde değil di bana çocuğu gibi bakıyor hergun 6 da işten çıkar 12 ye kadar beraberiz sabah işe ben bırakırım işten ben alırım bı sure sonra işsiz kaldım bı ik da servis şoförü olarak başladım bir personel patavatsizcs bebeğim gel kahvaltı yapalım dedi kız arkadaşım yanımda teldfon hoparlörde iken bı anda düşman oldu bana bir hafta konuşmadık hep ben giderim peşinden dedim bir kez olsun o adım atsın 1 hafta geçti hareket yok aradım bitti vs dedi ben kendimi kaybettim hayatımın bütün merkezi oydu onunla tanisfikfan sonra yüzlerce arkadaşımdan 1 tane kalmadı ailem kalmadı sadece herşeyi onun üzerine kurmuştum 3 aya yakındır ayrıyız bu süreçte kalp ritim bozuklukları hiper tansiyon vs bir sürü saglik sorunum çıktı 25 kilo verdim 40 günde geçenlerde gördüm sarhoş gittim dedim eve bırakayım ağladı sızladı her şey çok kötü vs sahile gittik baktık iyi değil götürdüm evine ailesi isteydi makyajını sildim yüzünü yıkadım üstünü degistirdim yatırdım hersey güzel olscak diye sevinirken bı kalktım beni heryerden engellemis duygusal bı bosluktaydim bitti abla diye mesaj atmış sürekli ilgilenirim güzel söz soylerim maddi durumum yettikce hediyeler alırım bütün hayatım oydu bu süreçte psikoljik sorunlar sağlık sorunları evimi dağıttım dayimlarda kalıyorum burada da bir garip hissediyorum onların isteği ısrarı uzerind geldim ama yine de kendi evi gibi olmuyor insanın sürekli bir amaç arıyorum yaşamak için yapayalnız kaldım şu dünyada intihar fikri aklimdan çıkmıyor tır şoförü olup yurt dışına cikmami istiyor dayım yeni bir başlangıç için bu sebepden sorun olur diye psikiyatriste gidemeyorum cidden çok çıkmazda hissediyorum biri bana yardımcı olsun lütfen yani ozetleyince saçma gelebilir ama cidden ilk defa bukadar kötüyüm hayatimda lütfen yardımcı olun.

Güncellemeler
+1 yıl

Öncelikle şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ne kadar kısa özetleye bilirim emin değilim elimden geldikçe kısa tutacağım kendimi bildim bileli çalışıp aile bakarım 28 yaşındayım 4 sene önce 3 milyon TL gibi bir mal varlığına ulaştım babam annem çocukluktan beri ayrı babam 55 yaşından sonra bır kadın uğruna madde bağımlısı oldu bütün mal varlığımızı da tüketti üstüne 200 bin kadar da borç bıraktı annem ve abimle yaşıyorduk bu süreçte 2 yıl sürdü bu süreç 2021 Ekim'de bir sevgilim oldu..
Fikirleriniz benim için çok değerli bana yardımcı olur musunuz?