Şaka gibi ama hala da varmış. Bir kadının en doğal hakkıdır çalışmak

Şaka gibi ama hala da varmış. Bir kadının en doğal hakkıdır çalışmak

Çalışan kadın tehlikelidir çünkü para kazanabildigi için erkeği adamdan saymaz yani ben zaten para kazanıyorum ona ihtiyacım yok gibi düşünür özgürdür her an gidebilir benim için fark etmez ister çalışır ister çalışmaz öyle düşünen erkekler genelde ozguvensizdir kadını kaybetmekten korkar temel mesele bu ozguven ile alakalı inşallah yeterince açıklamışımdır (bazı istisnalar var mesela çocuğunu önemser kadının çalışınca bakamayacağını düşünür yani çocuğu düşündüğü için de çalışan kadın istemeyen olur)
Allah senin gibi cahillerden kadınları korusun asıl özgüvensiz olan çalıştırmayan, eşine güvenmeyen kişidir. Kendi korkaklığını da anca eşini kısıtlayarak saklar. Sonra sokakta da ben adamım, müslümanım diye gezer.
Hayır ben zaten benim için fark etmez dediğimi belirttim sadece çalışmasını istemeyen erkeklerin ne düşündüğünü yazdım sanırım virgül koymadığımdan yanlış anlaşıldım
virgül baya önemli noktalama işareti ya 😅 kusura bakma yanlış anladım valla
Sayısalcı olunca öyle oluyor matematik süper Türkçe yok 😁
Cevap
17Cevap
Eşimin kariyer yapmasını çalışmasını tabi ki isterdim. ama kendi kararı tabi ki ben çalış veya çalış diyemem
Evlenen insan, düşük zekalı insandır. Haliyle karımı çalıştırmam kafasında olan adam sayısında azalma olmaz
Hâlâ var ne yazık ki ve böyle adamlar kadınların özgürlüğünü de kısıtlıyorlar.
Evet hakkıdır ama doğan çocuklara kim bakacak kumami getirsin
Calismak en dogal hak diyosun ya sasiriyorum gercekten. Erkek olarak calismak zorunda olmasam ekonomik ozgurlugum olsa yer icer keyfine bakarim. Calismayi cok guzel bisey mi saniyosunuz anlamiyorum ki ben bu calismayi icat edenin taa.. ..
Eşime kalmış o durum ama benim nazarımda yorulsun istemem ben bakarım aileme
#Hükümdar
Kadin iç işlerinden sorumlu
Erkek dış işlerinden
Evet ben eğer süreklilik getiren ve o işle egitimini almışsa engel olmam ama bir mesleği yok ise çalışmasına izin vermem orada burada
Vardır öyle mankafalar da Allah kadınları uzak tutsun o zihinlerden
Her yerde çalıştırmam
Aylık gelirim 2 milyon olursa çalıştırmam
Vardır neden olmasın
Hala vardir. Oyle zihinler bitmiyor ne yazik ki.
Çalışmayan kadınla evlenmem
Mantıklı gayet de
Devlet memuru olmayan kadınla evlenmem
Tabi ki var :) hem de çok var!
Kendi kararıyla çalışır veya çalışmaz ☺️😅
Bu ekonomide zor
Belki vardır bilemem
Bence calismak istemezse problem
Bi bitmedi ya
Bence çalışmalı parayı kocasına vermeli
Oldu canım başka hangi çağda kaldın sen
@kalk_bi_çay_yap niye ki n'olacak erkekler de karısına versin mesela
O zaten hep yapılıyor ama kadın parayı kendisine harcamak isterse harcayabilir sen buna karışamazsın
@kalk_bi_çay_yap nedenmiş o prenses
Biraz mantık kursan anlarsın
@kalk_bi_çay_yap sen biraz sinir mi oldun gerildin
Yooo
@kalk_bi_çay_yap tabi tabi öyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?