aileme mutlu olmadığımı söyledim ama dinlemiyorlar beni, anlamıyorlar. oda değişikliği yapacaktım boş oda yok.
nefes alamıyorum artık bu odada, sevgilim başka şehirde kalıyor onun yanına gitmeye karar verdim temelli.
aileme mutlu olmadığımı söyledim ama dinlemiyorlar beni, anlamıyorlar. oda değişikliği yapacaktım boş oda yok.
nefes alamıyorum artık bu odada, sevgilim başka şehirde kalıyor onun yanına gitmeye karar verdim temelli.
Bende üniversite okuyorum ailemden uzaktayım henüz birinci sınıfım onları özlüyorum kimsem yok tek başımayım geçenlerde de karar aldım Kıbrıs’a gidip arkadaşımda kalmak için gittim kaldım da bir iki gün sonrasında ailem bana ulaşamadı bir sürü olay çıktı şimdi bi geriye dönüp bakıyorumda hiç bişey onları üzmeye değmez senin erkek arkadaşında olduğunu duyarlarsa üzülmezlermi kahrolmazlarmı bence düşünüp karar vermelisin vesselam
Bence ailenizi kıracak ve üzecek bir şey yapmayın derim. Çünkü bir tek aileniz değil siz de üzülürsünüz. Kaçmak yerine odanızı değiştirmek için birini ikna etmenizi tavsiye ederim.
Cevap
9Cevap
Haklısın tabi ki
Ee sinir bozucu şeyler yapıyorlar mı? Neler?
İşin kolay değil , böyle durumlarda biraz sabırlı olup sessiz kalınması lazım
Yanlış bir karar vermekten kaçınmalısın
Neden dislaniyirsun sorun ne kaçıncı sınıfsın şu an?
birinci sınıfım, konu çok uzun dışlanıyorum işte hepsi ikinci sınıf.
Şimdi canım şundan olduğunu düşünüyorum ay sizin yaş gruplarınız kaçtı onu da bilmiyorum Ben lise son sınıf 17 yaş olduğuna göre sen 15 yaşında falansın değil mi? Onlar da senden bir yaş büyük oldukları için kendilerini bir halt sanıyorlar ve insanları küçük görme gibi durumlar söz konusu oluyor
Yani bir nevi ergenlik diyelim biz buna Bu arada doğru mu söyledim yanlış söylediysem de kusura bakma 15 yaşında mısın?
ne ergenliği, üniversite yurdundan bahsediyorum 21 yaşındayım.
Süper o zaman hem de reşitsin yani seni burada tutacak hiçbir sebep yok eğer senin için de bir sıkıntı yoksa sevgilinin yanına da gitmek istiyorsan bence gitmelisin.
sabretmekten başka çaren yok part time işe girip çalış orada sosyalleşirsin
Ben de şu an oyleym agliyorm aynı şeyden dolayı
Bir zamanlar yaşadığım duygular haklısın 👍
kaç aşko okuyup napican
Saçmalama biriyle takas yap
Ogrenci evine cik 2 kiz falan
Kaç denen oldu yurtta?
Ayy git ya ben olsam çekemem duramam
Boş yurt bul ayrıl ordan
Haklısın
Kendine odaklan kendinle vakit gecir.
Soru çok tanıdık sjsjhs